Sim Only: het ideale mobiele abonnement voor de hele familie!*

Op dit moment heb ik zelf een Sim Only abonnement en heeft mijn man nog een gewoon abonnement. Onze kinderen zijn te jong voor een telefoon, maar zodra zij toe zijn aan een telefoon zal ik zeker kiezen voor een Sim Only bundel.

Voor zowel je kind als voor jezelf vind je bij Simyo passende Sim Only bel- en internetbundels. Maar hoe ontdek je nu welk Sim Only abonnement geschikt is voor jouw kind? En hoe stel je een smartphone zo in dat je kind niet per ongeluk een heleboel MB’s gebruikt? Met deze Sim Only tips voor het hele gezin heeft iedereen in je familie een ideaal abonnement en een goede smartphone.

Wat is Sim Only?

We beginnen bij het begin: wat is Sim Only? Sim Only is een telefoonabonnement waarmee je van je provider alleen een simkaart krijgt. De telefoon? Die regel je zelf. Dit kan een nieuw exemplaar, maar ook een gebruikte telefoon zijn. Met Sim Only kan je je vorige smartphone bijvoorbeeld ook doorgeven aan je kind. Een Sim Only abonnement is opgebouwd uit twee bundels.

Waarom is Sim Only ideaal voor het hele gezin?

Sim Only is de ideale abonnementsvorm voor gezinnen. Omdat er geen telefoon bij de abonnementsprijs is inbegrepen, is een telefoonrekening met Sim Only veel lager. Daarnaast kun je bij de meeste providers iedere maand gratis je bundels aanpassen. Naar boven én beneden. Zo heeft iedereen in het gezin altijd een abonnement dat past bij zijn of haar gebruik. Daarnaast kun je als ook het verbruik van je kinderen in de gaten houden. Zo voorkom je dat ze te veel bellen of internetten en daardoor buitenbundel kosten maken.

Mijn Simyo app: inzicht in het verbruik van het hele gezin

De Mijn Simyo app is het kloppende hart. Met deze app hou je nauwkeurig het verbruik van jou én je kinderen in de gaten. Je kunt er namelijk meerdere accounts mee beheren vanaf één telefoon.

Zie je bijvoorbeeld dat de internetbundel van je kind op is? Via de app kun je mobiel internet handmatig voor hem uitschakelen. Dit voorkomt buitenbundelkosten. Daarnaast kun je via de app minuten en MB’s bijkopen. En dat is bijvoorbeeld op vakantie weer handig: je kind kan dan op die regenachtige dag in zijn tent gewoon zijn favoriete online game blijven spelen.

Het beste Sim Only abonnement voor kinderen

Geen kind is hetzelfde, dus hoe bepaal je welk abonnement het beste bij ‘m past? Sim Only van Simyo is dan ideaal. Hiermee kan je elke maand bundels naar boven en beneden bijstellen, zodat je Sim Only abonnement altijd bij je verbruik past. Blijkt dat je kind bijvoorbeeld veel minder belt dan verwacht? Dan kan hij gewoon een kleinere belbundel nemen. Zo betaalt hij niet voor iets dat ‘ie toch niet gebruikt.

De beste smartphones voor je kind

Bij een Sim Only abonnement regel je zelf een smartphone. Er zijn geen speciale smartphones voor kinderen, maar er zijn wel telefoons met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze kunnen nagenoeg hetzelfde als de allerduurste toppers, maar dan voor een veel lagere prijs.

Duurzame en goedkope oplossing: je kind jouw oude telefoon geven. Veel telefoons zijn ook na een paar jaar nog altijd prima in gebruik. Dan is het zonde om zo’n apparaat ongebruikt in een la weg te laten stoffen, toch?

Simyo Compleet: ideale KPN-deal voor Sim Only voor het hele gezin

Nog een laatste tip. Gebruik je thuis vast internet van KPN? Met Sim Only van Simyo krijg je dan Simyo Compleet. Hiermee verdubbelen ze gratis de inhoud van je bundels. 4000 MB wordt bijvoorbeeld 8000 MB. En 100 belminuten worden er 200! Elke maand weer. Kwestie van Simyo Compleet activeren en klaar is Kees! Elk op jouw adres geregistreerde Sim Only abonnement van Simyo kan dit voordeel krijgen. Doe jij er ook je voordeel mee?

2 reacties op “Sim Only: het ideale mobiele abonnement voor de hele familie!*

  • Ik heb al jaren sim only. Destijds omdat ik het zonde vond om voor een nieuwe telefoon te gaan terwijl de oude nog goed werkt. Tegenwoordig wil ik niet anders meer omdat een abonnement met telefoon bij het BKR geregistreerd wordt enzo. Heb er nog een keer naar gekeken omdat ik inmiddels toch echt wel toe ben aan een nieuwe telefoon, maar voordat je dat af kan sluiten word je helemaal doorgelicht enzo, zit ik niet op te wachten. Ik koop wel een los toestel.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *