Sieraden voor bijzondere momenten ♥

Sieraden zijn een girls best friends. Niet alleen diamanten, maar ook parels, hangertjes en andere bling bling. Zelf draag ik niet zo vaak sieraden, maar wel als het gaat om bijzondere momenten. Wanneer ik iets draag dan heeft dat vaak een verhaal. Zoals bijvoorbeeld mijn trouwring, of de ketting die ik van mijn ouders heb gekregen voor de bruiloft. Natuurlijk draag ik ook wel eens gewoon sieraden omdat ik ze mooi vind. Maar sieraden voor bijzondere momenten hebben wel mijn voorkeur. baby-armbandje-flower-met-bol-hartje-1

Bijzondere momenten ♥

Met de geboorte van mijn dochtertje ontvingen we een armbandje voor haar. Het armbandje heeft ze maar een paar keer gedragen maar blijft bijzonder en ik zal hem dan ook bewaren voor haar later. Een eerste (of tweede, derde, vierde, enz) verjaardag is ook altijd een bijzonder moment om sieraden te geven. Een mooie armband of een prachtige ketting. Of wat dacht je van een doop of communie? Of ook heel bijzonder: bruidsmeisjes! Ik heb daar zelf eigenlijk niet aan gedacht en baal daar nu wel van. Want wij hadden 3 mooie bruidsmeisjes en het was wel bijzonder geweest als we hen alledrie dezelfde mooie armband hadden kunnen geven.

Moeder en dochter

Wat ik ook altijd erg mooi vind is wanneer moeder en dochter dezelfde sieraden om hebben. Ik heb ook wel eens samen met mijn moeder dezelfde armband gekocht. Dit keer echter kreeg ik de vraag van Tanja van Kaya sieraden of ik wellicht iets voor mezelf en mijn eigen dochter wilde uitzoeken. Nou dat liet ik me geen tweede keer zeggen! Want de sieraden van Kaya zijn niet alleen enorm mooi en bijzonder, ze doneren ook nog eens aan een goed doel! _MG_7947

Ik koos een mooi armbandje uit voor Fay met een sleuteltje en nog een extra hangertje met haar naam. Je kon ook een bijpassende ketting uitkiezen dus dat deed ik maar al te graag. Hoe mooi staat het zo’n setje? Zoals je ziet heeft de ketting een dicht hartje. Ook dat was weer een keuze mogelijkheid. Echt heel prettig hoe je, ondanks dat je een bepaalde armband/ketting kiest, je toch dingen kunt aanpassen en/of toevoegen. Dat maakt het weer persoonlijker. _MG_7953Zelf kreeg ik een bijpassende armband met een slotje waar het sleuteltje van Fay dus inpast. Echt matching armbandjes dus. Mijn armband draag ik dubbel en ik had ervoor kunnen kiezen dat Fay dat ook zou hebben, maar ik vind een enkel armbandje bij haar nog veel mooier. Wat trouwens ook fijn is, je kunt verschillende maten kiezen. Dus je hoeft niet bang te zijn dat het bandje niet past. Zo dacht ik bij het zien van Fay haar armbandje dat hij veel te klein zou zijn, maar hij past perfect. Plus er zit nog 3 cm extra aan zodat hij nog even meegroeit.

Wat mijn dochtertje ervan vindt

_MG_7957Op het moment dat ik de sieraden aan het fotograferen was (bedankt irritant weer voor de kleurverschillen) wilde Fay de armbandjes maar al te graag al om. Zelfs die van mij. Ik heb haar laten zien welk armbandje van haar was en welke van mij. Zodra ik klaar was met het fotograferen mocht ze het om. Ze glom helemaal van trots. Ze bleef haar armpje maar langs die van mij houden en de pareltjes aanraken. _MG_7961Ze loopt nu ook al de hele dag trots met de sieraden om. En als ze iemand tegenkomt dan moet ze het ook direct even showen. Anderhalf (bijna) en nu al een echt meisje meisje. Heerlijk om te zien!

Kortingscode

Ik kan me nu helemaal voorstellen dat je denkt “dat wil ik ook!”. Nu moet ik sowieso zeggen dat ik de prijzen op de webshop erg reëel vind en helemaal niet te duur. Maar om het nog net iets aantrekkelijker te maken voor jullie om wat aan te schaffen geeft Kaya sieraden 15% korting voor al mijn lieve lezers. De code die je dan in moet vullen is: eigenwijsje (geldig t/m 31 december 2015 dus ook nog te gebruiken rondom Sinterklaas en kerst!)

6 reacties op “Sieraden voor bijzondere momenten ♥

Reageren is niet mogelijk.