(Shop)Tips van de week

Zo af en toe kom (shop)tips tegen die ik graag met jullie deel. Dit zal misschien niet wekelijks zijn, maar wel regelmatig. Vandaag een tweetal tips wat betreft kleding en de video van Sinterklaas.

Ik had hier een link staan naar Sint.tv, echter heb ik uit eerste hand vernomen dat zij niet bepaald professioneel omgaan met bloggers, waardoor ik me genoodzaakt voel om mijn collega bloggers te steunen en de link weg te halen. Graag uw begrip hiervoor!

Daarnaast heeft Limango allerlei gave aanbiedingen. Voor zowel speelgoed (handig alvast inkopen voor Sinterklaas) als voor kleding. Ze hebben nu zelfs een mooie aanbieding van Name it!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wanneer je via mijn banners naar de sites gaat en iets besteld dan zal ik daar een kleine percentage over ontvangen.