(Shop)Tips van de week

Zo af en toe kom (shop)tips tegen die ik graag met jullie deel. Dit zal misschien niet wekelijks zijn, maar wel regelmatig. Vandaag een tweetal tips wat betreft kleding en de video van Sinterklaas.

Ik had hier een link staan naar Sint.tv, echter heb ik uit eerste hand vernomen dat zij niet bepaald professioneel omgaan met bloggers, waardoor ik me genoodzaakt voel om mijn collega bloggers te steunen en de link weg te halen. Graag uw begrip hiervoor!

Daarnaast heeft Limango allerlei gave aanbiedingen. Voor zowel speelgoed (handig alvast inkopen voor Sinterklaas) als voor kleding. Ze hebben nu zelfs een mooie aanbieding van Name it!

Wanneer je via mijn banners naar de sites gaat en iets besteld dan zal ik daar een kleine percentage over ontvangen. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje