Shoppen met korting

Wie houdt er nu niet van shoppen met korting? De volle prijs voor iets betalen terwijl je het ook met korting kunt krijgen wil niemand. Maar geloof je me als ik zeg dat ik niet altijd van de sale heb gehouden? Vroeger, nu klink ik wel heel oud, vond ik het zelfs vreselijk. Maar tegenwoordig houd ik van de sale. Omdat ik nu weet waar ik moet zoeken.

Tips voor shoppen met korting

Heb jij nog steeds je handen in het haar als het gaat om fijne koopjes voor je kroost? Dan heb ik wellicht een aantal tips voor je. Want shoppen met korting is echt wel goed te doen. Je moet alleen niet in die graaibakken gaan zitten in sommige winkels, want daar wordt je gek van.

Wat kun je dan wel doen? Nou als eerste is het slim om je aan te melden voor de nieuwsbrieven op de websites waar je graag iets besteld. In de nieuwsbrieven kondigen die websites namelijk vaak al aan wanneer de uitverkoop start en wordt je op de hoogte gehouden wanneer er bijvoorbeeld extra sale is. Vaak krijg je ook nog eens een bepaald percentage korting bij je aanmelding. Dubbel winst dus. Zodra je de data doorkrijgt schrijf deze dan op in je agenda of zet het als alarm in je telefoon. Anders vergeet je het alsnog.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Is de sale daadwerkelijk daar dan kun je het beste als eerste de maat aanklikken die je nodig hebt. Zo krijg je alleen maar de items te zien die jij wilt. Selecteer op jurkjes of stoere jassen en je krijgt een mooi overzicht van wat er allemaal is plus de prijs. Online shoppen is echt een uitkomst want ik hoef nu niet meer uren door de stad te lopen van winkel naar winkel wat er is. Er zijn namelijk genoeg verzamelsites te vinden waar allerlei verschillende merken te kopen zijn.

Nog een fijne tip: wordt lid van verschillende verkoop Facebook-groepen. Daar wordt kleding vaak voor een mooi prijsje aangeboden. Wel tweedehands maar dat zie je er vaak niet aan af. Wil je liever je tweedehandskleding persoonlijk uitkiezen zoek dan een goede winkel in de buurt. Ik weet er nu in Eindhoven eentje te zitten en heb daar al twee leuke dingen gekocht. Een Vingino blazer en een Molo vestje. En je ziet gewoon niet dat het al gedragen is.

Maak kennis met limango

En dan is er nog limango. Europa’s grootste online shop voor de gehele familie. Van oorsprong uit is het een Duitse webshop maar sinds 2011 is limango ook in Nederland actief. Het doel van limango is om moeders iedere dag te verrassen met een nieuw aanbod. Hierbij staan kwaliteit en goede prijzen voorop. Grote Nederlandse en internationale topmerken werken inmiddels samen met limango en komen regelmatig terug in het aanbod. Echter wil limango zich ook onderscheiden door te variëren met nieuwe en/of kleine merken.

Zo heb ik de afgelopen tijd acties gezien van Name It, Dushi Lifestyle, Tamaris en Desigual. Maar ook Ray Ban komt eraan, samen met Villeroy & boch en Esprit. Dat vind ik ook zo handig, je krijgt ook te zien welke acties er in de komende tijd allemaal aankomen. Zo ben je beter voorbereid en kun je direct wanneer een actie online staat ook actie ondernemen haha.

Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken bij limango en je kunt profiteren van alle nieuwe acties die voorbij komen. Een ding is zeker, deze pareltjes kom je nergens anders tegen en shoppen met korting was nog nooit zo leuk!

Houd jij ook zo van shoppen met korting?

4 reacties op “Shoppen met korting

Reageren is niet mogelijk.