Shoplog

Op de allereerste Koningsdag zijn manlief en ik met zijn tweetjes naar Helmond geweest om te winkelen. Manlief had al een lange tijd VVV bonnen liggen en ik had ook wat giftcards en kledinggeld gekregen met mijn verjaardag. Fay hadden we bij schoonmoeders gelaten, iets wat zij totaal niet erg vond hihi. Het was erg druk in Helmond, erg veel oranje mensen (goh waarom zou dat toch zijn geweest), maar in de winkels zelf was het lekker rustig. Dat was super fijn shoppen en we zijn dan ook erg goed geslaagd. Het was de bedoeling alleen voor onszelf te shoppen maar uiteraard kochten we ook een paar hele leuke dingetjes voor Fay.

Omdat we best veel hebben gekocht en ik dus ook heel veel foto’s heb gemaakt van de kledingstukken heb ik besloten om ze in een filmpje te zetten! Kijk je mee?

Ik ben vooral erg blij met mijn harembroeken, ik vind ze zo lekker zitten en omdat mijn wond van de bevalling nog steeds gevoelig is draag ik ook niet graag (spijker)broeken. Dus ook daarom zijn die broeken zo fijn! Verder ben ik ook echt enorm blij met mijn spijkerblouse, vind hem heel stoer en kan niet wachten tot ik er een leuke outfit mee kan maken!

Bart is erg blij met zijn vest. Bart is gek op vesten en hij heeft er dan ook heel erg veel. Ik moet hem soms remmen en soms laat ik hem ook vesten weggeven of weggooien omdat ze er gewoon niet meer mooi uitzien, zoveel draagt hij ze dan!

Fay is nu al erg blij met haar petje, ze heeft hem al opgehad en hij is véél leuker dan de mutsjes die ze steeds op moest. Ook omdat deze de zon uit haar oogjes houdt. Erg prettig dus!

Zit er iets bij wat jij leuk vindt? Laat het weten in de reacties…

8 reacties op “Shoplog

Reageren is niet mogelijk.