Shoplog

Op de allereerste Koningsdag zijn manlief en ik met zijn tweetjes naar Helmond geweest om te winkelen. Manlief had al een lange tijd VVV bonnen liggen en ik had ook wat giftcards en kledinggeld gekregen met mijn verjaardag. Fay hadden we bij schoonmoeders gelaten, iets wat zij totaal niet erg vond hihi. Het was erg druk in Helmond, erg veel oranje mensen (goh waarom zou dat toch zijn geweest), maar in de winkels zelf was het lekker rustig. Dat was super fijn shoppen en we zijn dan ook erg goed geslaagd. Het was de bedoeling alleen voor onszelf te shoppen maar uiteraard kochten we ook een paar hele leuke dingetjes voor Fay.

Omdat we best veel hebben gekocht en ik dus ook heel veel foto’s heb gemaakt van de kledingstukken heb ik besloten om ze in een filmpje te zetten! Kijk je mee?

Ik ben vooral erg blij met mijn harembroeken, ik vind ze zo lekker zitten en omdat mijn wond van de bevalling nog steeds gevoelig is draag ik ook niet graag (spijker)broeken. Dus ook daarom zijn die broeken zo fijn! Verder ben ik ook echt enorm blij met mijn spijkerblouse, vind hem heel stoer en kan niet wachten tot ik er een leuke outfit mee kan maken!

Bart is erg blij met zijn vest. Bart is gek op vesten en hij heeft er dan ook heel erg veel. Ik moet hem soms remmen en soms laat ik hem ook vesten weggeven of weggooien omdat ze er gewoon niet meer mooi uitzien, zoveel draagt hij ze dan!

Fay is nu al erg blij met haar petje, ze heeft hem al opgehad en hij is véél leuker dan de mutsjes die ze steeds op moest. Ook omdat deze de zon uit haar oogjes houdt. Erg prettig dus!

Zit er iets bij wat jij leuk vindt? Laat het weten in de reacties…

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Petra op 2 mei 2014 om 07:14

  Kijk dat noem ik nog eend shoppen. De spijkerblouse is leuk. Vind het topje ook erg gaaf.

 2. Miranda op 2 mei 2014 om 08:41

  Aaah dat minni mouse setje! Wat lief:)

  Ik vind je harembroek, die gekleurde, heel erg mooi!

  Nu heb ik ook zin om te shoppen:)

 3. Bianca op 2 mei 2014 om 10:42

  Leuke kleding heb je geshopt! Vind de kleertjes van Fay natuurlijk het schattigste haha 🙂 x

 4. Eline op 2 mei 2014 om 10:49

  mooie kleertjes!

 5. Tamara op 2 mei 2014 om 12:34

  heerlijk geshopt zo te zien!

  leuk petje!! En blauwe vestje van de hema heb ik ook voor Zoë hihi…

 6. Gwen op 2 mei 2014 om 13:11

  Leuke aankoopjes zeg!!! Voor mijn gevoel zat Olivia al in maat 68 na 2 maanden haha, maar net gecheckt en toen ook nog ‘netjes’ 56 hihi 😉

 7. Jennn op 2 mei 2014 om 13:52

  Leuke dingen hebben jullie geshopt!

 8. Esther op 2 mei 2014 om 14:03

  Super leuk allemaal, vooral die harembroeken zijn super!
  Draag ze zelf ook erg graag.
  Heb toevallig gisteravond online ook zo’n tuinbroek besteld.
  Groetjes Esther

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje