Shoplog: zomerkleding voor deze moeder

shoplog-zomer-moeder

Een paar weken terug ben ik samen met mijn man, ouders, broertje en schoonzusje gaan shoppen in Centro Oberhausen. Dit is ons favoriete shop-bestemming wanneer we met zijn allen zijn. Niet alleen omdat er heel veel verschillende winkels zitten, maar ook omdat je er veel leuke eettentjes hebt, zowel binnen als buiten aan het water. Voor ieder wat wils dus.

Aangezien ik vrijwel niks meer in mijn kast heb liggen wat ik aan kan trekken met de zomerse dagen besloot ik om vooral met de vakantie in gedachten te gaan shoppen. En vandaag laat ik jullie zien wat ik zoal gekocht heb!

Zomerse shoplog

Ik ging samen met mijn man op pad, wat ik zelf wel fijn vond want zo kon ik ook bij hem in de gaten houden wat hij zou kopen. Toch miste ik af en toe de mening van een vrouw. Maar goed, dat betekende niet dat ik niet kon slagen.. Juist heel goed!

Als eerste liepen we de New Yorker binnen. Ik kan er niet altijd slagen, maar vooral voor basic dingen zoals shirtjes kan ik er altijd wel terecht. Zo ook dit keer!

Deze shirtjes kostten slechts €4,95 per stuk. Ik heb ze wel in een maat groter gekocht dan ik normaal heb, namelijk maat XL. Dit omdat de L vrij strak zat en ook net iets te kort. Dus daarom een maat groter zodat ze gewoon lekker zitten.

Deze shirtjes zijn helemaal van die lekkere relax shirtjes die juist heel los horen te zitten. Ik kocht ze gewoon in maat L en ze kostten €6,95 per stuk. Geen geld toch.

Nadat we bij de WE hadden gekeken voor mijn man liepen we naar de H&M. Ik weet het.. heel saai om juist bij die grote ketens te gaan winkelen. Maar met mijn figuur gewoon nét iets fijner.

Ik kocht daar twee hele fijne jurkjes, mét zakken. Haha ik kan me voorstellen dat de stylisten onder jullie denken ‘neeeeeeeee wat doe je me aan’. Want ik stel me zo voor dat het dus totaal niet fashionable is. Maar weet je, ik ben moeder en vind het wel handig haha. Deze jurkjes kostten €14,95 per stuk.

Ook kocht ik twee van die heerlijke korte broekjes. Dit zijn van die broekjes die ik dus never de nooit niet op het schoolplein aan zal hebben, maar ze zijn wel fijn op vakantie in Italië.

Ook dook ik nog even bij de C&A binnen. Daar vond ik echt de meest leuke capri broeken, maar ik had weer de pech dat ze mijn maat alleen in de meest stomme kleuren hadden. Oftewel knal geel en wit. Sorry voor degene die dat wel dragen, maar met twee kleine kinderen én twee honden is dat gewoon niet te doen. Plus yellow just ain’t my colour! Die capri broeken heb ik dus maar online besteld en als alles goed is gegaan heb ik ze vandaag binnen.

Gelukkig vond ik ook nog deze leuke bermuda broek. Als je mij had gezegd dat ik zoiets ooit zou dragen had ik je vierkant uitgelachen. Maar wat zit hij fijn en stiekem staat hij nog leuk ook nog. Hij kostte €19,-

Ook zag ik tussen de sale items een hele leuke blouse hangen. Namelijk deze met flamingo’s. Normaal ben ik niet zo van de drukke prints maar iets in me trok naar deze blouse toe. Hij zit echt fijn en staat ook leuk. Maar na een dag dragen werd hij al wat pluizig en na een keer wassen is hij helemaal niet mooi meer. Balen hoor! Hij kostte me €15 en dat was dus een sale prijs.

Als laatste gingen we naar een schoenenwinkel; Deichmann. Ik wilde eigenlijk open schoentjes hebben, sandalen ofzo. Maar ik vond helemaal niets moois. Toen viel mijn oog op een stel Adidas schoenen. Super leuk en ik was direct verliefd…

Ik heb ze echter nog niet aan gehad omdat je van die sokjes nodig hebt die je dus niet ziet. En ik heb er nog geen gevonden die ook goed blijven zitten haha. Hopelijk kan ik ze binnenkort aan want ze lopen echt heerlijk!

Nou, dat waren mijn aankopen van die dag! Voor mijn verjaardag heb ik ook nog wat cadeaukaarten gekregen om te shoppen dus ik kan binnenkort weer mijn slag slaan. Willen jullie dan ook weer een shoplog zien?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Marieke op 5 mei 2018 om 06:57

  Wat ben je goed geslaagd!! Kom maar door met die shoplog 😉

 2. MarjonS op 5 mei 2018 om 07:42

  De jurkjes ban h&m heb ik ook, met zakken. Maar ze zijn wel ideaal hoor, haha.
  Leuke kleren!

 3. Diana op 5 mei 2018 om 08:03

  Goed geslaagd.
  Bij de zeeman hebben ze goede sokjes.
  3 paar voor 1.99 daar zit achterin ook een anti slip dingetje in.blijven erg goed zitten

 4. Maaike op 5 mei 2018 om 13:07

  Die schoenen zijn er mooi zeg! En goed geslaagd hoor! Lekker zomers, heerlijk!

 5. Natasja op 5 mei 2018 om 21:56

  Echt super leuke kleding! Fijn dat je zo geslaagd bent!

 6. Esther op 7 mei 2018 om 21:24

  Goed geslaagd hoor, leuk!!
  Ik heb zo’n hekel aan zomerkleding shoppen maar ik moest ook wel want vorige voorjaar had ik positie kleding aan 😀
  Veel plezier van je leuke kleding!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje