Shoplog van de huishoudbeurs

Afgelopen vrijdag ging ik met mijn moeder naar de huishoudbeurs. Iets waar we beide nog nooit geweest waren. Het was alweer een lange tijd geleden dat ik een dagje met mijn moeder weg ben geweest dus we hadden er beide enorm veel zin in. Ik had niet echt een missie ofzo en we namen dan ook geen, ja je leest het goed, geen trolley of andere tas mee. Toch heb ik een aantal dingen gekocht en gekregen van mijn moeder en dat wil ik vandaag laten zien in deze shoplog. 

Aangezien mijn moeder eerst nog moest werken kochten we avondkaartjes. We besloten met de trein te gaan omdat we eigenlijk geen zin hadden in files of een parkeerplek voor €17,50. Ook leek reizen met de trein veel relaxter, plus zo konden we beide een borrel drinken op de beurs. Achteraf gezien hadden we nog liever die files gehad en een dure parkeerplek dan de ellende die we hadden met de trein. Op de heenreis moesten we via Rotterdam reizen in verband met een aanrijding en op de terugweg was er een seinstoring. Die seinstoring zorgde ervoor dat er veel chaos heerste, er slechte communicatie was vanuit de NS en we uiteindelijk bijna 4,5 uur over de terugreis hebben gedaan.

Food & Drinks

Maar goed, we hebben een leuke dag/avond gehad met zijn tweetjes. En dat is dan uiteindelijk ook wat telt. Wie mijn moeder en mij een beetje kent weet dat we echte Bourgondiërs zijn die enorm van een feestje houden. Niet gek dus dat we begonnen bij de Food & Drinks hal. Als eerste zag ik de Optimel stand en aangezien ik bezig ben met Weightwatchers kon ik het niet laten om deze 0% producten mee te nemen. Fijn voor bij het ontbijt..

_MG_1104

Daarna zag ik ook de stand van Eru met hun 15+ smeerkazen. Je kreeg er 6 voor €3,- geloof ik en mijn moeder kocht voor zowel mij als haarzelf een koeltasje met de 6 smeerkazen erin. Het zijn ook zes verschillende smaken en het meest benieuwd ben ik naar de zomerbalans met bieslook en de olijf tomaat.

_MG_1105

Als laatste ging ik op zoek naar Cool Bear. Dat was eigenlijk, samen met de Dolce Gusto stand, de enige waarvan ik van te voren al zei dat ik erheen wilde. De Dolce Gusto viel tegen, de aanbieding was alleen met een apparaat en aangezien ik al een apparaat heb had ik er niets aan. Liever had ik gezien dat je een leuke aanbieding had van de koffie zelf. Maar goed, Cool Bear vond ik al snel en zij hadden wel een leuke aanbieding. Ik kocht drie verschillende smaken en kreeg daar ook een klein flesje bij (deze is al aangemaakt met water, handig om mee te nemen)

_MG_1102

Beauty & Health

We waren er alleen in de avond en daarom hebben we dus ook niet alle hallen gezien. De hallen die we wel zagen hebben we ook niet allemaal grondig doorlopen, we zijn gewoon wat gaan rondstruinen. In deze hallen heb ik niets gekocht, maar mijn moeder wel. Ook voor mij! Zo kwam ik een waterfles tegen met fruitfilter, deze stond al even op mijn verlanglijstje dus hij ging mee.

_MG_1101

Toen we de Therme stand zagen begonnen zowel mijn moeder als ikzelf sneller te lopen. Enorm nieuwsgierig naar de aanbieding, want Therme koop ik niet zo snel in verband met de prijs. Maar nu kreeg je 2 producten voor de prijs van 1 dus gingen er twee tubes van de Zen White Lotus shower scrub over de toonbank. Mijn moeder kocht overigens een pakketje met zowel de scrub als een massageolie.

_MG_1100

Mijn moeder kocht ook nog een heel leuk tasje/portemonnee van leer en een fles boswandeling. Want dat had ik nog niet verteld, maar we hebben in de Food & Drinks hal ook een tijd rondgelopen in de afgesloten drank-ruimte. Daar hebben we allerlei nieuwe drankjes geproefd en allerlei drankjes die we al kennen maar enorm lekker vinden. Zoals Sambuca, Boswandeling, Licor43 en Amaretto.

Al met al hebben we een hele leuke avond gehad, maar mochten we nog een volgende keer gaan dan het liefst de hele dag en niet meer met de trein!

Ben jij naar de huishoudbeurs geweest?

34 reacties op “Shoplog van de huishoudbeurs

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *