Shoplog van de huishoudbeurs

Afgelopen vrijdag ging ik met mijn moeder naar de huishoudbeurs. Iets waar we beide nog nooit geweest waren. Het was alweer een lange tijd geleden dat ik een dagje met mijn moeder weg ben geweest dus we hadden er beide enorm veel zin in. Ik had niet echt een missie ofzo en we namen dan ook geen, ja je leest het goed, geen trolley of andere tas mee. Toch heb ik een aantal dingen gekocht en gekregen van mijn moeder en dat wil ik vandaag laten zien in deze shoplog. 

Aangezien mijn moeder eerst nog moest werken kochten we avondkaartjes. We besloten met de trein te gaan omdat we eigenlijk geen zin hadden in files of een parkeerplek voor €17,50. Ook leek reizen met de trein veel relaxter, plus zo konden we beide een borrel drinken op de beurs. Achteraf gezien hadden we nog liever die files gehad en een dure parkeerplek dan de ellende die we hadden met de trein. Op de heenreis moesten we via Rotterdam reizen in verband met een aanrijding en op de terugweg was er een seinstoring. Die seinstoring zorgde ervoor dat er veel chaos heerste, er slechte communicatie was vanuit de NS en we uiteindelijk bijna 4,5 uur over de terugreis hebben gedaan.

Food & Drinks

Maar goed, we hebben een leuke dag/avond gehad met zijn tweetjes. En dat is dan uiteindelijk ook wat telt. Wie mijn moeder en mij een beetje kent weet dat we echte Bourgondiërs zijn die enorm van een feestje houden. Niet gek dus dat we begonnen bij de Food & Drinks hal. Als eerste zag ik de Optimel stand en aangezien ik bezig ben met Weightwatchers kon ik het niet laten om deze 0% producten mee te nemen. Fijn voor bij het ontbijt..

_MG_1104

Daarna zag ik ook de stand van Eru met hun 15+ smeerkazen. Je kreeg er 6 voor €3,- geloof ik en mijn moeder kocht voor zowel mij als haarzelf een koeltasje met de 6 smeerkazen erin. Het zijn ook zes verschillende smaken en het meest benieuwd ben ik naar de zomerbalans met bieslook en de olijf tomaat.

_MG_1105

Als laatste ging ik op zoek naar Cool Bear. Dat was eigenlijk, samen met de Dolce Gusto stand, de enige waarvan ik van te voren al zei dat ik erheen wilde. De Dolce Gusto viel tegen, de aanbieding was alleen met een apparaat en aangezien ik al een apparaat heb had ik er niets aan. Liever had ik gezien dat je een leuke aanbieding had van de koffie zelf. Maar goed, Cool Bear vond ik al snel en zij hadden wel een leuke aanbieding. Ik kocht drie verschillende smaken en kreeg daar ook een klein flesje bij (deze is al aangemaakt met water, handig om mee te nemen)

_MG_1102

Beauty & Health

We waren er alleen in de avond en daarom hebben we dus ook niet alle hallen gezien. De hallen die we wel zagen hebben we ook niet allemaal grondig doorlopen, we zijn gewoon wat gaan rondstruinen. In deze hallen heb ik niets gekocht, maar mijn moeder wel. Ook voor mij! Zo kwam ik een waterfles tegen met fruitfilter, deze stond al even op mijn verlanglijstje dus hij ging mee.

_MG_1101

Toen we de Therme stand zagen begonnen zowel mijn moeder als ikzelf sneller te lopen. Enorm nieuwsgierig naar de aanbieding, want Therme koop ik niet zo snel in verband met de prijs. Maar nu kreeg je 2 producten voor de prijs van 1 dus gingen er twee tubes van de Zen White Lotus shower scrub over de toonbank. Mijn moeder kocht overigens een pakketje met zowel de scrub als een massageolie.

_MG_1100

Mijn moeder kocht ook nog een heel leuk tasje/portemonnee van leer en een fles boswandeling. Want dat had ik nog niet verteld, maar we hebben in de Food & Drinks hal ook een tijd rondgelopen in de afgesloten drank-ruimte. Daar hebben we allerlei nieuwe drankjes geproefd en allerlei drankjes die we al kennen maar enorm lekker vinden. Zoals Sambuca, Boswandeling, Licor43 en Amaretto.

Al met al hebben we een hele leuke avond gehad, maar mochten we nog een volgende keer gaan dan het liefst de hele dag en niet meer met de trein!

Ben jij naar de huishoudbeurs geweest?

34 reacties op “Shoplog van de huishoudbeurs

 • Ik ben op de Negen maanden beurs geweest en toen heb ii een blik geworpen op de HHB. Was zo druk dat ik snel door ben gelopen 😉

 • Ja hier ook vrijdags naar de hhb geweest! En jaa ook met de trein. En ja ook op de heenweg en de terugweg ellende. Volgens mij heb ik jou zelfs in trein zien zitten op terugweg, die naar nijmegen ging.. op trappetje.
  Maargoed. Was ook mijn eerste x hhb. Ook paar kleine dingetjes gekocht. Me trolley zat voller met oud papier en tassen als ook echt met producten.

 • Wat een leuke aankopen! Ik zou dit jaar voor het eerst naar de negenmaanden en huishoudbeurs. Helaas werd ik ziek en is het niet doorgegaan. Dan volgend jaar maar!
  Liefs

 • Je hebt je nog keurig ingehouden ???? Niks onzinnig gekocht in ieder geval haha. Ik ben er nog nooit geweest en ik moet eerlijk zeggen dat ik ook niet echt de intentie heb om een keer te gaan…

 • Haha, de associaties die ik bij de HHB heb zijn hysterie en volgeladen trolleys inderdaad. Om die reden ga je mij daar niet snel vinden. Je hebt je qua aankopen netjes gedragen haha, vooral leuke maar praktische dingen gekocht 😉 Leuk!

 • Wat jammer dat jullie treinreis niet zo vlot verliep. Ik ben nog nooit naar de hhb geweest, ik heb nu diverse blogs gelezen en denk nu goh eigenlijk is het best leuk om ooit eens te doen, wie weet als ik weer terug ben in NL. Leuke aankopen!

 • Leuke aankoopjes Nicole! Ik ben altijd fan van Therme producten en de HHB heeft goeie aanbieding vaak haha. Ik heb op de HHB niks gekocht. Op de 9maandenbeurs kocht ik spulletjes van Goodies, een scherm voor het raam in de auto met Nilo’s naam erop en nog wat maar dat ben ik vergeten?

  • Ja als we meer tijd hadden gehad dan was ik ook nog even de negenmaandenbeurs opgelopen voor Goodies en de kleine keuken..

 • Ik ga elk jaar met mijn vriendin erheen, is een traditie geworden voor ons. En we hebben de dag gekozen dat hij tot 22.00 open was. We hebben echt de hele dag nodig gehad, en heb het idee dat we nog niet alles gezien hebben. Volgend jaar hoop ik ook naar de 9maandenbeurs te gaan, dat was eigenlijk dit keer ook al de bedoeling.

  Helaas heb jij pech gehad met de trein, ik ook op de heenweg want heb een tijd moeten staan en op een trap moeten zitten. Maar ik geloof dat het met de auto echt niet leuker op wordt.

  • Nou met de auto heb je in ieder geval altijd je eigen zitplaats haha. Maar slim om de hele dag te gaan.. Hadden wij ook moeten doen, kon alleen helaas niet.

 • Jaren geleden geweest toen je nog veel gratis mee kon nemen. Nu trekt het mij niet meer, die drukte, niet echt goede acties en al die trolleys 😉 Balen van de treinreis maar wel handige dingen gekocht! Zo’n waterfles heb ik ook!

 • Ik ben even in de Foodhal geweest maar werd daar helemaalgek van de drukte. Binnen 5 min was ik er weer uit. Negenmaandenbeurs was top! Heb daar gisteren een verslagje over geplaatst.

 • Wij zijn gisteren geweest, met de auto. Want met de trein is inderdaad vaak een gedoe en als ook al die gekochte spulletjes weer mee naar huis moeten. 🙂
  Ik vind het ieder jaar weer een gezellig uitstapje.

 • Wij gaan ook elke keer met de auto. Maar wij zitten ook met vier dames in de auto dus dan vallen de parkeerkosten wel mee. Zo te zien ben je goed geslaagd op de beurs.

Reageren is niet mogelijk.