Shoplog Primark Venlo

Shoplog

Zoals jullie wellicht wel doorhadden ben ik afgelopen dinsdag naar de opening van de Primark Venlo geweest. De dag erop heb ik hierover geplogd maar ik beloofde jullie ook nog een shoplog met daarin de gekochte kleertjes. Eigenlijk wilde ik alleen maar kleding voor mezelf kopen, maar zoals altijd heeft Fay weer meer in de tas zitten dan ikzelf. Tsjah, shirtjes van 2 euro kan ik gewoon niet laten liggen! Best slim hoor van de Primark, haha!

Het was natuurlijk fijn shoppen zo, in een vrijwel lege Primark. Wel hadden we maar een half uurtje en ik moest nog wat dingen passen dus uiteindelijk hebben we toch best moeten haasten! Ondanks dat deze Primark maar 2 verdiepingen heeft vond ik het wel erg goed opgesteld allemaal. Ze hadden hun stellages ook in de hoogte neergezet zodat het wat overzichtelijker werd. Ik ben niet eens in de buurt van de tassen geweest, maar daar waren echt rijen van! Toch had ik niet het idee dat ik bepaalde items misten. Alles leek aanwezig.

Wel vergiste ik me een aantal keer in de prijzen. Zo zag ik leggings hangen van €4,- dus gooide ik een hele gave in mijn tas. Bleek hij bij de kassa €10,- te zijn. Gelukkig was hij wel echt heel gaaf en qua stof wilde het ik het er ook wel voor uitgeven. Maar toch…

Al met al ben ik goed geslaagd voor mezelf dus en vooral voor Fay! Benieuwd naar mijn aankopen? Bekijk dan het filmpje! Voor de mensen die dit normaal nooit doen, ik heb hem extra kort gehouden en de items zijn gewoon echt leuk, haha! (Teaser: ik geef een mini show weg..)

Kun je het filmpje niet goed zien? Klik dan hier.
Om jezelf te abonneren op mijn YouTube kanaal, klik hier.

Wat heb jij voor het laatst bij de Primark gekocht?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Miranda op 28 september 2014 om 08:05

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik ben fan van je gave rode jas!:)

 2. Petra op 28 september 2014 om 08:29

  Die jas staat je super! Mooie kleur en model. Zelf heb ik een haat-liefde verhouding met de Primark.

 3. Kim / Vintage & Beauty op 28 september 2014 om 08:33

  Oeh gave jas zeg!

 4. Anita op 28 september 2014 om 14:08

  Leuke items geshopt! Leuke rode jas ook.

 5. Whitney op 28 september 2014 om 14:57

  Die jas is echt mooi! Ik zie al dat ik naar de Primark moet haha..

 6. Michelle op 29 september 2014 om 17:25

  Wat een leuke aankopen! Ik ben zelf nog niet bij de Primark geweest..

 7. Marion op 1 oktober 2014 om 12:10

  Ik zie nu voor het eerst een filmpje van jou. Trouwens, ik ben voor het eerst op je blog denk ik! De jas staat je zo prachtig! Helemaal goed!

  • Nicole (misseagles) op 1 oktober 2014 om 12:29

   Wat leuk Marion dan dat je langs komt! Dank je wel voor het compliment!

 8. Gwen op 1 oktober 2014 om 13:04

  Wat een leuke dingen heb je gekocht zeg! Ik zie het al: ik moet voor meidenkleding naar de Primark 😀

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje