Shoplog Primark Venlo

Zoals jullie wellicht wel doorhadden ben ik afgelopen dinsdag naar de opening van de Primark Venlo geweest. De dag erop heb ik hierover geplogd maar ik beloofde jullie ook nog een shoplog met daarin de gekochte kleertjes. Eigenlijk wilde ik alleen maar kleding voor mezelf kopen, maar zoals altijd heeft Fay weer meer in de tas zitten dan ikzelf. Tsjah, shirtjes van 2 euro kan ik gewoon niet laten liggen! Best slim hoor van de Primark, haha!

Het was natuurlijk fijn shoppen zo, in een vrijwel lege Primark. Wel hadden we maar een half uurtje en ik moest nog wat dingen passen dus uiteindelijk hebben we toch best moeten haasten! Ondanks dat deze Primark maar 2 verdiepingen heeft vond ik het wel erg goed opgesteld allemaal. Ze hadden hun stellages ook in de hoogte neergezet zodat het wat overzichtelijker werd. Ik ben niet eens in de buurt van de tassen geweest, maar daar waren echt rijen van! Toch had ik niet het idee dat ik bepaalde items misten. Alles leek aanwezig.

Wel vergiste ik me een aantal keer in de prijzen. Zo zag ik leggings hangen van €4,- dus gooide ik een hele gave in mijn tas. Bleek hij bij de kassa €10,- te zijn. Gelukkig was hij wel echt heel gaaf en qua stof wilde het ik het er ook wel voor uitgeven. Maar toch…

Bol AlgemeenBol Algemeen

Al met al ben ik goed geslaagd voor mezelf dus en vooral voor Fay! Benieuwd naar mijn aankopen? Bekijk dan het filmpje! Voor de mensen die dit normaal nooit doen, ik heb hem extra kort gehouden en de items zijn gewoon echt leuk, haha! (Teaser: ik geef een mini show weg..)

Kun je het filmpje niet goed zien? Klik dan hier.
Om jezelf te abonneren op mijn YouTube kanaal, klik hier.

Wat heb jij voor het laatst bij de Primark gekocht?

9 reacties op “Shoplog Primark Venlo

Reageren is niet mogelijk.