Shoplog Primark November

Vorige week donderdag mocht ik weer bij een opening van de Primark zijn. Dit keer in Rotterdam Zuidplein en ik mocht zelfs een vriendin meenemen. Dat was echt super fijn want het is nogal een rit naar Rotterdam en alleen is maar alleen hé. Ik vroeg mijn vriendin Brenda of ze meewilde en nadat ze oppas voor haar kleine had geregeld kon ze dus mee!

Helemaal top want de rit naar Rotterdam vloog voorbij. Zelfs in de allervroegte, want ik mocht dus al om half 6 opstaan haha. Maar goed, zo’n opening is altijd erg indrukwekkend en ik had wel weer zin in een bloguitje. Gewapend met mijn vlogcamera (ja, ik weet het dat filmpje hebben jullie ook nog tegoed van me) kwamen we dus aan bij Zuidplein. We zagen in eerste instantie een enorme rij buiten staan en vroegen ons af of die mensen daar nu al waren voor de Primark.

Bleek de Dirk ook open te gaan en zij hadden ook een actie. Bezoekers kregen een shopper gratis en als ze iets kochten kregen ze ook nog andere spulletjes mee naar huis. Niet iets voor mij om daarvoor in de rij te staan, maar wel slim van de Dirk natuurlijk!

Nadat we aan twee hoge piefen van de Primark zelf de weg vroegen kwamen we al snel bij de Primark. Er stonden al dranghekken klaar voor de massa die ze verwachtten. Ik zag gelijk Kelly staan dus liep naar haar en haar vriendin toe, snel daarna kwam ook Bibian aangelopen met haar zusje. Na even gekletst te hebben mochten we naar binnen. Voordat ik alles vertel en heel die vlog geen zin meer heeft zal ik jullie onze aankoopjes laten zien.

We hebben dit keer niet zo veel geshopt, ik zat zelfs netjes binnen het bedrag dat we gekregen hadden. Shoplog Primark November broek babyDit broekje voor mijn dochtertje vond ik direct super leuk. Ik hou van broekjes waarbij aan de binnenkant een printje zit. Ik kocht hem in een ruime maat zodat ik hem lekker kan oprollen en ze hem ook extra lang aan kan (tenminste, zolang ze er geen gat in kruipt haha) Shoplog Primark November broek vestVoor mezelf kocht ik eigenlijk alleen een broek (maatje kleiner dan de vorige keer!!) en een zwart vest. Heel simpel maar ik had er geen meer dus dan is dit wel handig. Oh ja ik kocht ook zwarte sokken en voor mijn man ook, maar die heb ik niet op de foto gezet. Shoplog Primark November maillots babyIk kocht voor Fay ook nog leuke maillots. In een driepack, voor €5,- niet duur hé?! Ik had ook nog een super mooi jurkje gezien speciaal voor kerst, maar ze hadden hem alleen maar tot maand 9 en aangezien ze al bijna 9 maanden is leek me dat niet zo handig. Shoplog Primark November Rotterdam ZuidpleinMijn vriendin Brenda kocht het linkervestje voor haar dochtertje, de twee uiltjes en het vest rechts voor haarzelf. Helaas klopte de maat niet dus moet ze hem gaan ruilen.

Ook heb ik zelf nog een vest gezien die ik erg leuk vind, maar bij twijfel niet kocht. En hebben we nog een gedeelte gemist doordat het personeel daar met zijn allen stond vlak voor de opening, dus daarvoor wil ik ook nog terug!

Wat is jouw laatst gekocht item?

5 reacties op “Shoplog Primark November

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *