Shoplog Primark juli 2015

Een aantal weken geleden kocht ik samen met mijn man bij de Primark wat leuke kleertjes voor onze dochter. We gingen er eigenlijk heen voor wat effen shirts zodat we daar wat teksten op konden drukken. Echter kon ik het natuurlijk niet laten om ook even op de kinderafdeling te gaan kijken. Nu ons meisje wat ouder en groter wordt hoeven we niet meer bij de newborn te kijken. Ik vond het bij de newborn regelmatig wat tegenvallen. Terwijl vanaf 1,5 jaar je echt zoveel keus heb, ongelofelijk! IMG_7561

Shoplog in een filmpje

Ik heb de shoplog lekker gefilmd in de achtertuin van mijn ouders. Het lijkt niet heel zonnig maar het was toch 23 graden en dan zit ik liever buiten dan binnen. Ook voor de honden was dat wel prettig, konden zij lekker spelen. Terwijl als ik binnen ben, moeten zij ook binnen blijven. En dat is voor die beestenboel niet echt erg fijn. Ik heb het filmpje wel flink ingekort zodat het leuk blijft om te kijken.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kleertjes vinden en of jullie ook dat soort items voor je dochter zouden kopen, als je die zou hebben.

11 reacties op “Shoplog Primark juli 2015

Reageren is niet mogelijk.