Shoplog Primark juli 2015

IMG_7560

Een aantal weken geleden kocht ik samen met mijn man bij de Primark wat leuke kleertjes voor onze dochter. We gingen er eigenlijk heen voor wat effen shirts zodat we daar wat teksten op konden drukken. Echter kon ik het natuurlijk niet laten om ook even op de kinderafdeling te gaan kijken. Nu ons meisje wat ouder en groter wordt hoeven we niet meer bij de newborn te kijken. Ik vond het bij de newborn regelmatig wat tegenvallen. Terwijl vanaf 1,5 jaar je echt zoveel keus heb, ongelofelijk! IMG_7561

Shoplog in een filmpje

Ik heb de shoplog lekker gefilmd in de achtertuin van mijn ouders. Het lijkt niet heel zonnig maar het was toch 23 graden en dan zit ik liever buiten dan binnen. Ook voor de honden was dat wel prettig, konden zij lekker spelen. Terwijl als ik binnen ben, moeten zij ook binnen blijven. En dat is voor die beestenboel niet echt erg fijn. Ik heb het filmpje wel flink ingekort zodat het leuk blijft om te kijken.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kleertjes vinden en of jullie ook dat soort items voor je dochter zouden kopen, als je die zou hebben.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Marion op 5 augustus 2015 om 07:53

  Nu ben ik niet zo geïnteresseerd in kinderkleding, maar ik vind jouw filmpjes altijd zo leuk. Je praat zo makkelijk en geen geknip en ingewikkeld gedoe. Supergezellig om te kijken! En trouwens leuke spulletjes gekocht voor Fay.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 5 augustus 2015 om 08:51

   Dat vind ik echt leuk om te horen Marion!

 2. Bregje op 5 augustus 2015 om 10:19

  Wat een gezellig filmpje! Ik vind de tutu echt geweldig….denk niet dat ik die voor Laurens mag kopen hahaha!

 3. lin mommysworld op 5 augustus 2015 om 10:21

  Leuk en ik shop ook regelmatig even kleertjes voor de kindjes bij de Primark! Leuke dingen!!

 4. zomersproetje op 5 augustus 2015 om 10:54

  Precies wat Marion al zegt ik vind het ook heerlijk om naar je filmpjes te kijken. Net of je tegenover me zit. Lekker natuurlijk en relaxt. Zou niks voor mij zijn vloggen ;-). Maar weer terug naar je aankoopjes juist het stoere combineren met wat chique/girly items vind ik ook erg tof! In de winter wil ik zeker ook kleur en mijn favorieten zijn het kerstsetje en blazertje. Jij ook fijne dag!x

 5. Yolande Avé op 5 augustus 2015 om 12:52

  Wauw, wat doe je dat goed zeg! En dat blazertje!!! Fantastisch!!!

 6. Monique op 5 augustus 2015 om 13:11

  Leuke items! Ik moet ook maar weer eens naar Primark zie ik al. Wil ook nog steeds een keer zo’n tutu-rokje voor Lise, al vraag ik me af of het haar zal staan 🙂

 7. Yolande Avé op 5 augustus 2015 om 13:11

  Oh en I love your sjaaltje, heel sophisticated!

 8. Suzanne op 5 augustus 2015 om 16:04

  Leuke items!

 9. Nina Simplynspecial op 5 augustus 2015 om 22:17

  Die tutu, geweldig. Ja zeker dat ik zoiets ook zou kopen als ik een meisje zou hebben ♡ Ik vind je video erg leuk 🙂 wat de rest al zegt, lekker natuurlijk en relaxt.

 10. Cindy op 6 augustus 2015 om 20:39

  Dat jasje! Zó schattig!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje