Shoplog Primark H&M en Zara

Ja ik weet het, ik deelde onlangs ook al een shoplog. Maar ondertussen heb ik weer wat kleding erbij gekocht. Dit keer vooral voor onze peuterdochter. Ik kocht een aantal leuke dingen bij zowel de Primark, H&M als de Zara. Omdat een filmpje opnemen echt veel tijd kost (vooral het editten) besloot ik om dit keer ‘gewoon’ weer foto’s te maken!

Shoplog Zara

De Zara is een winkel die niet in mijn standaard repertoire zit als het gaat om kleding kopen. Dit omdat ik er nooit echt iets leuks heb gevonden voor Fay. Maar voor Milo is het een ander verhaal.. Want wat hebben ze er leuke jongenskleding zeg! Wel vanaf maat 68 (3-6 maanden) overigens.. De newborn collectie is dan weer niet zo mijn ding.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Alhoewel bovenstaand broekje dan wel weer van de newborn collectie komt. Vooral het kleurtje sprak me aan, maar zulke tuinbroekjes staan ons ventje ook erg leuk.. Hij kostte €9,95 dus ook zeer betaalbaar!

Deze twee basic longsleeves kon ik ook niet laten liggen. De prijs was sowieso erg fijn (€4,95) maar ze zijn net iets leuker dan de standaard basic shirts. Ik kocht ze in maat 68 (3-6 maanden).

Dit leger/camouflage broekje kocht ik voor €9,95 in maat 68. Ik vind zulke broekjes altijd zo stoer en heb een soortgelijk broekje in een grotere maat. Deze is nog van Fay geweest en komt ook van de Zara af.

Shoplog Primark

Bij de Primark liepen we eigenlijk naar binnen omdat ik op zoek was naar dekentjes en lakentjes. Ik had van een aantal mensen gehoord dat zij ze daar hadden gekocht. Echter konden wij ze niet vinden en nadat we het nagevraagd hadden bleek dat ze er ook niet (meer) zijn. Aangezien we er toch al waren konden we net zo goed even een kijkje nemen op de kinderafdeling.

Daar kwam ik deze schattige schoentjes tegen voor Milo. Eigenlijk zijn schoenen helemaal overbodig en Fay hebben we ze ook nooit aangedaan. Maar ik kon het gewoon niet laten. Dit is maatje 17 maar ik gok dat 18 eigenlijk ook wel goed was geweest. Hij leeft nogal op grote voet 😉 Ze kosten €5,-

Ook kochten we dit stoere winterjasje voor Milo. Achteraf misschien niet zo slim want we namen maat 68 mee en de kans zit er dus ook best in dat hij te klein is tegen de tijd dat het echt koud weer is. Maar goed, dat zien we dan wel weer!

Aangezien Fay enorm gegroeid is de laatste tijd en tegenwoordig echt maat 98 of zelfs 104 nodig heeft qua shirts gekochten we ook een stapel shirtjes. Deze twee met korte mouwen..

Maar ook een aantal longsleeves. Wel echt dunne shirtjes, dus fijn voor een nazomer.

En dan ook nog deze twee.. Zoals je ziet zijn de prijsjes gewoon goed te doen. €2,- of €2,50 per stuk.. Heel fijn ook voor de dagen dat ze naar de peuterspeelzaal gaat of de kinderopvang.

Shoplog H&M

Bij de H&M ontdekte ik in hun catalogus een hele leuke deal voor onze peuterdame. Een legging of rokje met trui voor €9,95! Er zaten ook nog eens hele leuke items tussen dus ik besloot om drie setjes te kopen. Doordat ik punten had gespaard kon ik het ook nog eens gratis laten verzenden en kreeg ik nog 10% korting. Al met al hebben die drie setjes me dan ook maar €25,- gekost. Uiteindelijk heb ik 2 rokjes, 1 legging en drie truitjes gekocht voor Fay.

De twee rokjes. Van tule gemaakt, eentje in het wit met zwarte stippen en de ander is donkerblauw met glitters.

Twee van de drie truien die ik dus kocht. Ik vond de zwarte erg stoer en toch ook weer girly met het poezen gezichtje erop. En de linkertrui met al die diertjes.. tsjah die vond Fay zo leuk dus kon het niet laten.

Zoals ik al zei kocht ik ook een legging, daar staat “meow or never” op haha. Net zoals op de mouw van de zwarte trui trouwens. En deze roze trui vind ik zo “funtastic” baal gewoon dat ze hem niet in mijn maat hebben haha..

Al met al ben ik dus weer ontzettend goed geslaagd en geloof dat ik nu voorlopig wel klaar ben met kopen. Zeg alleen nooit nooit haha.

Wat was het laatste wat jij kocht?

15 reacties op “Shoplog Primark H&M en Zara

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *