Shoplog peuter | Vingino, Bampidano, Quapi & meer

Aangezien het steeds vaker heerlijk lenteweer is en de zomer eraan komt is het tijd om weer nieuwe kleding te kopen voor de peuter. Meestal ga ik naar dezelfde (budget) winkels maar ik vind het ook altijd fijn om een aantal duurdere items aan te schaffen. Die ik dan weer combineer met de budget kleding. Je zult de komende tijd dus wel vaker een shoplog langs zien komen met kinderkleding!

Shoplog peuter

Online shoppen doe ik de laatste tijd steeds vaker. En hoe handig is het dan om op één site een overvloed aan verschillende merken te vinden. Zo heb je maar 1x verzendkosten (of helemaal niet mits je boven een bepaald bedrag koopt) en ontvang je ook alles in 1 pakket. Wanneer er dingen dan niet passen of toch niet naar je smaak is kun je het ook weer naar één plek terug sturen. Ideaal dus!

Ook vind ik het prettig dat je een heel fijn overzicht hebt op een website. In een winkel is het veel meer zoeken terwijl je op een site gewoon naar de meisjeskleding pagina kunt gaan of specifiek naar een bepaald merk, bepaalde maat of bepaald kledingstuk zoals een jurk.

Aangezien ik voor Fay een aantal items in mijn hoofd had die ik graag wilde voor haar zocht ik als eerst naar een jurk. In maat 98. Dan nog is er veel keus (bijna 500 items) dus bedacht ik me dat het wel leuk was om voor een streepjes jurk te gaan. Toen ik dat ook nog aanklikte kwam er een super leuk jurkje naar boven van Bampidano.

Ook wilde ik nog graag een leuk spijkerrokje en kwam ik een hele leuke tegen van Feetje. Ik kocht hem wel in een kleinere maat, maat 86, omdat onze dame nogal smalletjes is. Het is dan wel een risico dat het rokje niet te kort wordt.. Maar dat was gelukkig niet zo!

shoplog peuter feetje

Verder wilde ik nog een paar zomerse shirtjes zonder mouwen. Ik had van Quapi al wat leuks en fleurigs voorbij zien komen en aangezien ik weet dat dit merk best smal valt durfde ik hem ook gewoon in maat 98 te bestellen. Het is wel een shirtje waar niet echt een hemd onder kan dus echt voor de hele warme dagen.

shoplog peuter vingino

Aangezien een vriendinnetje het merk Vingino had getipt ben ik ook daar nog even gaan kijken voor een leuke top. Daar vond ik deze stoere singlet. Hij valt lekker wijd maar dat mag ook wel. Hij is vrij lang voor Fay maar ach.. met een korte legging eronder is dat toch ook wel weer leuk.

shoplog peuter vingino

Naast deze vier items die ik in mijn digitale winkelmandje had gegooid mocht ik ook nog een cadeau kiezen. En dat werd een leuk hemdje, maar die zit momenteel in de was dus daar heb ik geen foto van. Ik ben in ieder geval erg blij met deze items en het is een goed begin van mijn shoppingspree 😉

Wat vind jij van mijn geshopte items?

10 reacties op “Shoplog peuter | Vingino, Bampidano, Quapi & meer

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *