Shoplog newborn kleertjes – oa Noppies, Hema & Prenatal

Afgelopen maand had ik het behoorlijk druk.. Met (sale) shoppen welteverstaan! Want shoppen is altijd wel leuk, maar helemaal voor een pasgeboren baby. Al weet ik niet of ik een baby van 2 maanden nog steeds pasgeboren kan noemen. Maar ik doe het lekker toch. 

Anyway.. Ik zag dus behoorlijk wat leuke dingen voor Milo voorbij komen en stond mezelf toe ook daar wat dingen van aan te schaffen. Ik had ook nog een paar cadeaukaarten gekregen van de kraamvisite dus ook daarmee kocht ik wat leuks. Ik heb bij de Prenatal behoorlijk wat gekocht, zowel van hun eigen merk Sweet Petit als van Noppies en Tumble ‘N Dry. Maar ik kocht ook wat dingen in de uitverkoop bij de Hema. En wat uit hun nieuwe collectie. Verder kwam ik ook nog bij de Wibra en kocht ik bij Pril Geluk in Asten iets leuks van het merk B*E*S*S. Oh ja, ik scoorde tussendoor ook nog een leuk item uit de Z8 sale.

Dit alles heb ik in een shoplog opgenomen (scrol snel naar beneden voor het filmpje) omdat het echt mega veel kleertjes waren. Maar voor degeen die liever geen filmpjes kijkt heb ik hieronder een aantal outfits voor jullie waarbij je dus een tipje van de sluier te zien krijgt.

Dit leuke setje is van de Prenatal. Een gaaf geel harembroekje met daarop een blauw shirtje met de tekst “Hola”. Als Spanjofiel kon ik dit niet laten hangen. Ik kocht de beide items trouwens los van elkaar maar vond het eigenlijk wel als setje bij elkaar passen.

Ook kocht ik bij de Prenatal dit leuke setje van Sweet Petit. Weer beide los gekocht, maar ik vind het zo leuk combineren. Zowel het broekje als het truitje zijn beide ietwat apart te noemen. Maar daardoor juist zo leuk. En ook weer goed te combineren met andere dingen.

Dan als laatste deze onesie van Z8. Ik kocht hem met flinke korting en dat maakt hem stiekem nóg leuker haha.

Benieuwd naar alle andere kleertjes? Bekijk dan snel mijn shoplog…!

Wil je voortaan geen video’s meer missen van mij? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal!

Wat is het laatste wat jij gekocht hebt voor je kind(eren)?

10 reacties op “Shoplog newborn kleertjes – oa Noppies, Hema & Prenatal

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *