Shoplog newborn kleertjes – oa Noppies, Hema & Prenatal

Schermafbeelding-2017-08-09-om-10.42.41

Afgelopen maand had ik het behoorlijk druk.. Met (sale) shoppen welteverstaan! Want shoppen is altijd wel leuk, maar helemaal voor een pasgeboren baby. Al weet ik niet of ik een baby van 2 maanden nog steeds pasgeboren kan noemen. Maar ik doe het lekker toch. 

Anyway.. Ik zag dus behoorlijk wat leuke dingen voor Milo voorbij komen en stond mezelf toe ook daar wat dingen van aan te schaffen. Ik had ook nog een paar cadeaukaarten gekregen van de kraamvisite dus ook daarmee kocht ik wat leuks. Ik heb bij de Prenatal behoorlijk wat gekocht, zowel van hun eigen merk Sweet Petit als van Noppies en Tumble ‘N Dry. Maar ik kocht ook wat dingen in de uitverkoop bij de Hema. En wat uit hun nieuwe collectie. Verder kwam ik ook nog bij de Wibra en kocht ik bij Pril Geluk in Asten iets leuks van het merk B*E*S*S. Oh ja, ik scoorde tussendoor ook nog een leuk item uit de Z8 sale.

Dit alles heb ik in een shoplog opgenomen (scrol snel naar beneden voor het filmpje) omdat het echt mega veel kleertjes waren. Maar voor degeen die liever geen filmpjes kijkt heb ik hieronder een aantal outfits voor jullie waarbij je dus een tipje van de sluier te zien krijgt.

Dit leuke setje is van de Prenatal. Een gaaf geel harembroekje met daarop een blauw shirtje met de tekst “Hola”. Als Spanjofiel kon ik dit niet laten hangen. Ik kocht de beide items trouwens los van elkaar maar vond het eigenlijk wel als setje bij elkaar passen.

Ook kocht ik bij de Prenatal dit leuke setje van Sweet Petit. Weer beide los gekocht, maar ik vind het zo leuk combineren. Zowel het broekje als het truitje zijn beide ietwat apart te noemen. Maar daardoor juist zo leuk. En ook weer goed te combineren met andere dingen.

Dan als laatste deze onesie van Z8. Ik kocht hem met flinke korting en dat maakt hem stiekem nóg leuker haha.

Benieuwd naar alle andere kleertjes? Bekijk dan snel mijn shoplog…!

Wil je voortaan geen video’s meer missen van mij? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal!

Wat is het laatste wat jij gekocht hebt voor je kind(eren)?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Kreanimo op 11 augustus 2017 om 07:51

  Oh die gele is zoooo leuk! Ach ze zijn allemaal leuk!
  En zeker met die cutiepie erin! 🙂

 2. Maaike op 11 augustus 2017 om 08:22

  Allemaal leuke kleertjes! Eigenlijk houd ik niet van gele kleding maar dat gele broekje is wel schattig zeg!

  • Nicole op 12 augustus 2017 om 09:37

   Ja ik ben daar ook niet snel van. Al vind ik okergeel wel erg mooi bij een jongen. Maar dan vooral als broekje, niet snel als shirt..

 3. Tineke op 11 augustus 2017 om 08:32

  A gosh, wat een schattige kleren allemaal!
  Liefs

 4. Lisette op 11 augustus 2017 om 08:50

  Ik ben gek op het merk Z8. Vooral voor jongentjes. En probeer ook vaak wat in de sake te scoren. Het pakje staat hem erg mooi!

 5. Carmen op 11 augustus 2017 om 20:41

  Ahhh dat broekje met streepjes <3 <3 <3. Het is dat mijn tweede zoontje net als zijn grote broer in de zomer geboren is en ik echt nog zoooveeel kleertjes heb liggen dat ik het niet kan verantwoorden (tegenover niemand) om nóg meer te kopen, want anders was ik helemaal los gegaan…

  • Nicole op 12 augustus 2017 om 09:53

   Ohh dat geloof ik! Het is dat wij dus eerst een meisje hadden en er stiekem toch veel roze bij zat of met strikjes enzo. Tsjah dat kan niet bij een jongetje.. dus ik “moet” wel haha.

 6. Els op 12 augustus 2017 om 13:28

  Wat enorm schattig en leuk! Stoer hoor!

 7. Esther op 12 augustus 2017 om 22:52

  Heerlijk shoppen!! De leuke kant van het groter worden, dan zijn er weer nieuwe kleertjes nodig. Hier word 56 al krap ? te snel voor alle leuke dingen die nog in zijn kast liggen.
  Leuk allemaal, mijn favo is het Hola setje! Heb weer met plezier gekeken

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje