Shoplog: kleding voor mezelf + win €50,- shoptegoed!

Bel de krant en shownieuws want er is iets spectaculairs gebeurd! Ik heb namelijk sinds lange tijd echt alleen maar kleding voor mezelf gekocht. Ik ging op jacht naar blouses en jassen maar of ik daar ook voor geslaagd ben…? 

Online shoppen

Wanneer ik een winkel in loop om kleding voor mezelf te kopen kom ik standaard met kleding voor de kinderen naar buiten. Ik kom dan ook altijd in winkels waar ze zowel kleding voor volwassenen als kinderen hebben. Mede daarom ben ik blij met Sans-Online want daar hebben ze geen kinderkleding. Een fijne bijkomstigheid in ieder geval.

Dus toen ik shoptegoed ontving en dingen uit mocht kiezen koos ik ook echt alleen maar iets voor mezelf. Het was dan ook wel echt nodig hoor, voor de zwangerschap was ik al flink afgevallen en bleken al mijn kleren te groot. En aangezien ik nu ongeveer op datzelfde gewicht terug ben…

Bol AlgemeenBol Algemeen

Kleuradvies

Met het kleuradvies wat ik een paar weken geleden bij een andere winkel kreeg in mijn gedachten scrolde ik door allerlei pagina’s. Ik wilde dus sowieso een jas en ook een blouse, maar een jas is het sowieso niet geworden. Wat het dan wel is geworden kun je zien in de shoplog!

Win €50,- shoptegoed bij Sans-Online

Heb jij nou ook nieuwe kleding nodig? Doe dan mee met deze winactie. Want naast dat ik zelf shoptegoed kreeg mag ik ook een tegoedbon ter waarde van €50,- weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Dit keer moet je er toch iets meer voor doen dan normaal. Ik wil deze prijs namelijk graag weggeven aan iemand die echt meeleest en niet alleen langskomt wanneer er iets te winnen valt.

Je kunt dus winnen door mij te laten weten welk kledingstuk je het leukste vind en ook waarom. Laat met je reactie zien dat je ook echt naar de video hebt gekeken. 

Wanneer je ook nog eens abonneert op mijn YouTube kanaal vind ik dit helemaal tof, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Deze winactie loopt tot en met 26 oktober, over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.

42 reacties op “Shoplog: kleding voor mezelf + win €50,- shoptegoed!

 • Wat een leuke items heb je geshopt! Ik vind het tweede tuniek (jij noemt het een blouse) erg mooi en chique. Leuk om op verschillende manieren te combineren.

 • Ik doe graag mee…! Kan nieuwe kleding altijd goed gebruiken.. meestal koop ik veel voor mijn dochter en niks voor mij hihi..

  Ik vind die trui met unstoppable leuk! Lijkt me een hele fijn zittende relaxte trui hihi

  Facebook: An Na

 • Je bent goed geslaagd voor jezelf! Ik vind de unstopable trui het leukst. Die zou ik zelf ook kunnen kopen. Helemaal mijn stijl.
  Ik doe graag mee aan je winactie. Want ook ik koop meer klesing voor de kids dan voor mezelf. Kan wel wat nieuws gebruiken 🙂

 • Wat heb je onwijs leuke kleding geshopt.
  Mijn favoriet uit je video is toch wel het bordeau rode jurkje.
  Graag doe ik mee met je winactie, ik ben namelijk nog opzoek naar een mooie outfit voor de fotoshoot die ik 12 november ga doen met mijn dochtertje.
  Heel veel plezier met je aankomen maar dat gaat vast helemaal goed komen

 • Die trui! ? met die enorm zachte binnenkant! Dat is zo lekker he! Daar ga je echt in wonen! Ik vind die truien dus het leukste! Lekker comfi maar je kan ze altijd aan als je ze goed combineert! Doe dus graag mee! Flink wat afgevallen na mn laatste zwangerschap en alles is te groot wat ik nog heb want het afvallen gaat iets te hard.. dus zou goed van pas komen!

 • Goed geshopt, veel leuke items.
  De zachte trui met undtoppable en het omslag vest beide erg mooi.
  Had je dochter niet foto(instagram) gemaakt waarop je de blouse draagt op een gave broek? Stond ook mooi. .

  Ik doe graag mee voor het shop tegoed.

 • marion poeste thomas zegt:

  Super leuk. hihi hier is het ook hoogtijd om weer eens te gaan shoppen voor mezelf. Momenteel veel aan het babyshoppen voor ons a.s. wondertje… bordeax rood is ook echt een kleur waar ik fan van ben(hihi hebben nu ook de kinderwagen in deze mooie rode kleur klaar staan, ben helemaal verliefd) maargoed ik wijk af van het niet shoppen voor een ander(lees ..aankomende .. kids)… dat shirtje/truitje met ”shine and leave a litte sparkle where ever you go ” zou zomaar mijn favo shirt ook eens kunnen worden en een mooi prijsje en beide ook mijn favo kleurtjes hihi. . ps. herkenbaar van only ik zit in xl.dus weet dat ik daar echt xxl nodig heb, vesten kunnen weer wel in xl.. .. haha toen ik ging snuffelen op sans online dook ik gelijk de vesten hoek in en viel me gelijk het wikkelvest op, hij is gaaf!

 • Wat veel leuke items! Ik vind de blauw/grijze trui met de witte print het leukst. Ik kom al van jongs af aan bij Sans in Rijssen. Super dat ze ook een webshop hebben. En zelfs met positiemode zag ik laatst. Ik doe dus graag mee.

 • Wat veel gekocht voor weinig! De kleur bordeaux staat mij ook het mooist. Dus die bordeaux trui en de grijze trui met unstoppable vind ik heel leuk. Hou ook van truien, lekker comfy:) Op de site ook een hele mooie gespot van Circle of trust!

 • Suuuuperleuke kleren zeg!! Ik zag er al wat van op je insta stories geloof ik. 🙂 Echt heel tof! Ik vind het jurkje heel mooi, maar het aller vetst is toch wel je unstoppable trui, die zou ik ook zo naar huis shoppen, dus ik doe graag mee met je winactie! 😉

 • Wat heb je leuke dingen gekocht! Ik vind het paarse jurkje het mooist, ik ben gek op die kleur. En ik doe graag mee aan de winactie 😀

 • Whoehoeeeeeeeeeei wat gaaf !

  Zoooo lang geleden dat ik x mocht shoppen voor mezelf! ♡
  Zou echt ook echt x leuk vinden zelf x wat te kiezen!♡
  Ben 35 kilo afgevallen dus toe aan nieuwe garderobe.
  Geliked en openbaar gedeeld.?

 • De pullen in bordeaux / taupe en blauw/ grijs vind ik echt heel tof. Leuke kleuren en lekker comfortabel

 • Lekker geshopt! Lijkt mij ook leuk trouwens zo’n kleuradvies. Rood staat mij trouwens niet, maar vind het bordeaux rode jurkje wel erg mooi. Mooie warme kleur! Ik doe mee en hoop ik dat ik ook van die pepernoten kan afblijven!

 • Zo herkenbaar dat als ik ga winkelen dat ik met kleding voor ons dochtertje Nina thuis kom haha! De grijs/blauwe trui die je gekocht hebt vind ik heel mooi, ik denk dat ik daar ook voor zal gaan! Maar de shirtjes met ‘Blah blah blah’ vind ik ook super leuk, ik heb een lange zwarte blazer/vest dus dat zal wel leuk staan denk ik 😀

 • Wat een leuke items! Zo’n kleuradvies is fijn he! Ik had trouwens nog nooit van sans online gehoord. Maar gezien jouw leuke aankopen en de prijzen is het wel de moeite om daar eens te kijken! Ik vond trouwens dat eerste shirtje heel mooi! Maar ook dat tuniekje/blouse vind ik erg stijlvol. Had je die niet ook aan op een foto op instagram?

 • Wauww wat een prachtige warme kleuren ! Stiekem vind ik alles leuk wat je hebt laten zien ! De sweaters in de warme rode kleur en de grijs/ blauwe lijken mij heerlijk ! Maar ook het blah blah blah shirt is geweldig ! Ik heb altijd moeite met leuke kleding te vinden maar nu ik jaqueline de young heb gezien op jou shoplog ga ik daar ook maar eens naar op zoek ! ?

 • Zo goed geslaagd! Grappig dat je veel truien hebt met teksten. Daar kies ik bewust niet voor . Je jurkje vond ik echt super mooi en het blauwe shirt met vlekken! Ga toch eens kijken op de website want de prijzen zijn erg leuk!

 • Lekker geshopt heb je ! Ik vind het bla bla bla shirt echt geweldig ! Dat zou ook zo maar bij mij in de kast kunnen hangen :). En ik heb met ONLY ook altijd dat maat L net aan past. Dus ook hier geen pepernoten en marsepein !!

 • Mireille Dream zegt:

  Wauw, leuke actie! Ik vind de truien van Jacqueline de Jong erg leuk, waaronder de Unstoppable trui. Ook nog een zachte binnenkant, inderdaad heerlijk! Het lijkt mij geweldig om ook zo’n comfy trui te hebben. Daarom heb ik voor deze trui gekozen 🙂

 • Leuke shoplog Nicole! Ik kijk je filmpjes altijd als ik mijn babyzoontje (5,5 maand) zijn flesje geven. Zo gezellig, ‘met jou erbij’. Ik vind het jurkje met het ritsje het mooist. Ben benieuwd hoe die je zal staan. Niet twijfelen hoor, gewoon lekker aantrekken. Je voelt je er vast goed in, al is het even wennen misschien. En idd, corrigerend ondergoed for the win 😉

 • Wat een leuke items heb je geshopt. Ik denk dat ik het Bordeaux rode jurkje het leukst vind. Het is wel iets wat ik zelf zou dragen. Ik ben zelf niet zo van de truien. Ik zou dit shoptegoed graag winnen voor mijn lieve vriend.

 • Wauw ik kan moeilijk kiezen, super leuke kleding heb je uitgezocht! De unstoppable trui vind ik toch wel heel tof, mooi kleurtje ook.

 • Ik ben fan van de omslagvest met knoop, die laatste die je aan hebt getrokken. Lijkt me lekker comfortabel, net eens wat anders dan anders en die kleur staat je echt goed. Zoiets zou ik ook nog dragen, helemaal mijn stijl!

 • Ik herken het: Shoppen voor je kind en jezelf vergeten?? maar je hebt lekker geshopt zeg! Heb al vaker bij sans-online besteld, want ze hebben echt leuke kleding daar. Vind het bordeaux rode jurkje het leukste! Die had ik zelf ook kunnen kopen en ga ik misschien nog wel doen! Maar vind het blah blah blah shirtje ook superleuk en de blouse ook.

 • Leuke items heb je gekocht! Jacqueline de Yong daar kan ik meestal al ook goed slagen. Zelf hou ik niet zo van bordeauxrood omdat het mij voor mijn gevoel niet staat. En ben zelf ook nog op zoek naar lekkere truien. De Unstoppable trui vind ik het leukst en ook een mooie kleur!

 • Ik kom je blog en winactie tegen op Facebook spam je blog☺ ik doe graag mee met je win actie. Wat een leuke kleding heb je geshopt! Ook wel mijn kleuren. Het blauwe shirt met vlekken vind ik het leukste item. Alhoewel er meerdere item waren die ik leuk vind! Ga je volgen☺

 • De bordeauxrode jurkje vind ik erg mooi.
  En heel herkenbaar, ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik iets voor mezelf heb gekocht….alles gaat naar de mini-man…
  Het omslagvest vind ik ook erg leuk, net even iets anders dan een normaal vest, en omdat ik een maatje meer heb kan die mooi het een en ander verdoezelen haha.

 • Leuke video & leuke spullen heb je geshopt! Mijn favoriet is het bordaux rode jurkje met de rits aan de achter kant, iets wat ik zelf ook zou kopen. De trui met unstoppable erop is ook erg leuk, door de tekst en de lekkere zachte binnenkant!

 • Leuke buit zeg! Ik moet na de tweede zwangerschap mijn garderobe ook weer eens goed gaan aanvullen. Alle verhullende slobbertruien moeten de deur uit en ik moet kleding kopen waar ik me fijn en mooi in voel! Maar, no pressure hoor 😉 Ik vind de bordeaux jurk echt heel mooi, zoiets zou ik ook willen shoppen

 • Je omslagvest die vind ik leuk en zou ook nog passen nu met de groeiende buik. Wel grappig, de kleuren die jij hebt uitgekozen vind ik héél mooi maar zijn ook echt kleuren die ik beter niet kan dragen. Voor mij zijn zachte lentekleurtjes beter. 🙂

 • Lynn Mahieu zegt:

  Die bordeaux jurk de je gekocht hebt ziet er leuk uit! Ik heb nog nooit iets besteld bij sans online maar als ik je de prijzen hoor zeggen valt die precies toch goedkoper uit dan ik dacht. Binnenkort kan ik zeker nieuwe kledij gebruiken als m’n zwangere buik weer verdwenen is! 😀

 • ilsiee prins zegt:

  ik vind de blauw grijze trui waar van je er 2 hebt gekocht het allerleukste.. Ben ook momenteel van de truien en sweaters, hihi en slim om er 2 te kopen.. Als hij lekker zit, dan kan je het toch nog afwisselen 😉
  Ik doe graag mee om dat fijne shoptegoed te mogen winnen, leuk om een keer eens iets echt nieuws te kopen, ik koop zelf meestal 2e hands! 😉 Ook leuk en lekker goedkoop haha… De jurkjes zijn trouwens ook heel mooi, alleen voel ik me daar eigenlijk nooit zo prettig in!
  Groetje Ilsiee

 • Lesley schlepers zegt:

  Leuke shoplog zeg! Ik vond de blouse super van het begin met zilveren draadje en waarom ?! Lijkt me heerlijk dragen!

 • Veel van de kleding die je hebt uitgezocht zou ik zelf ook dragen! Het eerste shirt van Object vind ik erg leuk. Het is helemaal in om een glitter/glinstering in je kleding te hebben. Het shirt is nog wel subtiel en daar hou ik van. Ook de Unstoppable trui vind ik ook heel leuk! Lekker comfortabel maar wel stylish. Leuk hoor allemaal!

 • Gave kleding heb je geshopt en leuk dat je kleuren hebt uitgezocht n.a.v. het kleuradvies! Dat eerste shirt is gaaf met die zilvere vlekken en de kleding met originele teksten! Dat omslagvest vindt ik ook lekker origineel. Ik maak dolgraag een kansje en zou dan gaan voor: https://www.sans-online.nl/only-jassen-onlnette-faux-leather-biker-jacket-15139414-black-30000726 Een biker jack heb ik nog niet en daar zou ik echt Waanzinnig blij mee zijn! Heerlijk stoer om elke look af te maken! Onwijs bedankt voor deze Super Kans Nicole & Good Luck met je Blog en gezinnetje! 😀

 • Ooohh super leuk!
  Heerlijk weer eens uitgebreid shoppen voor jezelf. Ik vind alles van je stapel leuk maar vooral de grijze trui (vooral de tekst ook) en je only shirt en het wikkelvest wat me nog best ingewikkeld lijkt ? maar super leuk is!!
  Ik doe ook graag mee ?

 • Het jurkje! Ik houd van jurkjes… dus ja, het jurkje! De rest is ook tof, heb gelijk weer shopinspiratie, thnks!

 • Sharon de Ridder zegt:

  Superleuk filmpje! Ik vind shoppen voor blouses ook moeilijk; heb hetzelfde probleem als jij. Het roze bloesje met zilver erdoor vind ik wel erg leuk <3 Ik maak heel graag kans op deze fijne prijs!

Reageren is niet mogelijk.