Shoplog kinder- en babyfashion (herfst/winter)

kinder-en-babyfashion-shoplog

Een tijdje terug ben ik de kledingkast van onze dochter gaan uitmesten. En wat bleek nou? Ze had werkelijk bijna niks meer wat ze nog past. Alles was óf te klein óf te zomers. Er moest dus zeker weer wat gekocht worden. Ook voor onze kleine man konden we nog wel wat gebruiken. Ik zal niet de enige moeder zijn die hier tegenaan loopt. Daarom een shoplog kinder- en babyfashion voor jullie.. Ter inspiratie!

Kinderfashion herfst/winter

Mijn dochter had helemaal geen maillots meer die pasten en deze vind ik juist zo handig als het kouder weer is. In de winter nog beenwarmers erover of een thermo maillot/legging eronder en je kunt de leukste combinaties maken. Dus ik kocht een boel leuke maillots bij zowel de Wibra als de H&M voor haar.

Verder was de H&M sowieso een winnaar qua kleding voor Fay want we kochten zes longsleeves voor haar voor €20,-. Daarnaast ook nog een legging en een jegging.

Babyfashion herfst/winter

Voor Milo kon ik het ook niet laten wat dingen te kopen. Sommige dingen had ik nog liggen om te showen, zoals een tweetal basic truitjes van de Zara, maar ook een hele gave trui met blouse van de Terstal. Tijdens onze shoppingspree voor de dochter kocht ik voor Milo ook nog wat bij de Primark en de Zeeman. Vooral de kersttrui van de Primark vind ik helemaal geweldig, en Fay ook want zij koos hem uit!

De shoplog!

Ben je benieuwd naar hoe de kleding er allemaal uit ziet? Dan is het leuk om even de shoplog te kijken. Gewoon tijdens je ontbijt of wanneer je aan het koken bent. Kan vast wel ergens tussendoor 😉

Wat vond je van de kleding die we gekocht hebben? En heb je jezelf ook al geabonneerd op mijn Youtube kanaal? Dat kost je niks, behalve 1 seconde werk… Dank je!!

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Marije op 14 november 2017 om 06:26

  Wat een leuke dingen hebben jullie geshopt!

 2. Nicky op 14 november 2017 om 13:54

  Wat een leuke filmpje van jullie tweeën en leuke spullen hebben jullie geshopt.

 3. Gerdi - Blond&Bruin op 14 november 2017 om 13:59

  Wat een leuke kleertjes hebben jullie geshopt! En zo leuk die trui van de zeeman..

 4. Jamila op 16 november 2017 om 18:27

  Ik had het filmpj op YouTube gezien echt leuke spullen had je gekocht mijn favoriet waren toch de oudroze laarsjes en wat doet Fay het leuk bij de shopblog echt een natuurtalent ga zo door Fay hoop je dat je nog eens een leuk filmpje maakt met je dochter mijn dochtertje Zeineb iscecht fan van Fay

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje