Shoplog en ontdekkingen @ Negenmaandenbeurs

Vorige week woensdag ben ik samen met een vriendinnetje naar de Negenmaandbeurs geweest. De eerste keer dat ik erheen ging kwam ik echt met mega veel tassen terug. Maar dit keer hield ik het bij slechts een aantal dingetjes. Naast die paar dingen die ik shopte kreeg ik ook een aantal dingetjes en ontdekte ik wat nieuws.

Shoplog Negenmaandenbeurs

Zoals jullie afgelopen week al konden zien heb ik bij de Hema stand een tweetal rompertjes gekocht. Dit zijn rompertjes uit de nieuwe bamboe babykleding collectie en in dat artikel beschrijf ik waarom dit zulke fijne rompers zijn.

Hema bamboe babykleding

Bol AlgemeenBol Algemeen

Verder kocht ik nóg een rompertje, maar dan bij Kidooz. Via de sample sale had ik al een tweetal rompers gekocht een tijd terug maar ik was te laat voor de mamarazzi romper. Gelukkig vond ik hem nu wel nog tussen alle andere rompers en zo kon ik hem voor maar €5,- mee naar huis nemen!

Ook kwam ik de stand van de Faber wijn tegen maar zij hadden geen beursactie dus liet ik de wijnflessen (0%) staan. Even verderop kwam ik echter onderstaande flessen tegen en die kon ik dus niet weerstaan. Er gingen twee blauwe flessen mee naar huis, leuk voor de kraamborrel.

Verder kocht ik ook nog 5 potjes broodbeleg bij De Kleine Keuken. Echter ben ik vergeten daar een foto van te maken. Het waren 3 potjes met mango pompoen jam en 2 potjes met aardbei bieten jam. Onze dochter is daar echt weg van dus voorlopig kunnen we even vooruit.

Ontdekkingen Negenmaandenbeurs

Verder ontdekte ik nog een aantal producten/merken op de beurs. Zo ontmoette ik Dr Leenarts voor een tweede keer en zij vertelde me dat ze sinds kort ook zonnebrand hebben. Deze komen in drie verschillende tubes, waaronder dit handige tas formaatje. Daarnaast gaf ze me ook een lippenbalsem mee waar ik overigens nu al fan van ben en een sample van haar droge huid zalf. Die laatste heb ik ook al getest bij mijn dochter en ik ga binnenkort maar eens een hele tube halen.

Ook kwam ik Kids-plate tegen. Een placemat en bord in één. Ik heb met eigen ogen gezien hoe handig dit product is aangezien het zichzelf vastzuigt op een tafel plus ook nog eens vaatwasser-, magnetron- én oven-bestendig is. Ze zijn in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan je er vier hieronder ziet afgebeeld.

Ook ben ik bij de stand van Nannycare geweest. Ik kende dit hele merk/product niet maar Nannycare is dus flesvoeding gemaakt van geitenmelk. Erg handig voor de kindjes met koemelk allergie, maar ook voor de ouders die hun kind een wat gezondere variant van de flesvoeding willen geven dan bijv Hero.

Ook leerde ik een nieuw, in Nederland tenminste, merk kennen. Derma. Dit is een Deens merk die verzorgingsproducten heeft voor zowel de vrouw als de baby. Ik heb een aantal dingen meegekregen om te testen en zal sommige dingen al bij Fay kunnen testen en anderen bewaar ik voor als de baby er is.

Verder had ik nog een afspraak bij Thule. Ik heb inmiddels een langdurige samenwerking met hen opgebouwd en vond het dus leuk om nu ook de gezichten achter het pr bureau van Thule te zien. Ik testte voor hun al de Thule Urban Glide wandelwagen, maar ook de RideAlong fietsstoel. Echter hebben ze sinds kort ook het bekende Yepp overgenomen en wonnen ze met dat nieuwste stoeltje de Baby Innovation Award. De fietstrailer/kinderwagen die je overigens achter de fiets ziet hangen/staan is overigens ook een nieuw product. Wellicht daarover later meer.

En dat was hem alweer! Niet zo super veel gekocht en ontdekt dus, maar dat kwam vooral doordat ik een goed gezelschap bij me had waarmee ik lekker veel keuvelde plus we kwamen nog wat gezellige mensen tegen. Al met al was het dus een zeer geslaagd dagje op elk gebied eigenlijk wel.

Ben jij naar de Negenmaandenbeurs geweest?

9 reacties op “Shoplog en ontdekkingen @ Negenmaandenbeurs

  • Dat kan ik me heel goed voorstellen hoor, moet behoorlijk confronterend zijn. Hopelijk kan je ooit zelf toch nog gaan met een dikke buik of pasgeboren baby!

 • Niet veel maar wel super leuke dingen gekocht.

  Ik ben niet zo’n fan van die beurs maar dat is meer omdat ik het te druk vind

  • Nou dat vond ik dus behoorlijk meevallen eigenlijk. Er waren drie hallen en eentje daarvan was wel druk.. de andere twee vielen best mee! HHB was wel echt erg, durfde me daar niet te wagen 😉

 • Die mamarazzi romper is leuk! Hihi. Ik ben niet naar de beurs geweest, denk dat ik dat niet meer vol had gehouden. Wel jammer want ik ben er nog nooit geweest dus ben wel heel benieuwd..

 • Ooh die rompers!! Helaas hadden ze alleen rompers en kleren in hele kleine maten. Anders had ik die rompers sowieso ook meegenomen.
  Liefs

Reageren is niet mogelijk.