Shoplog Duitsland | DM, Reserved & Kiko

Zoals je afgelopen zondag in mijn weekoverzicht kon lezen (en ook op Instagram kon zien) ben ik vorige week woensdag samen met Anita en IJlien naar Duitsland geweest om te gaan shoppen. Het was voor IJlien de eerste keer en ook ik kom er vrijwel nooit. Maar Anita is een volleerd Duitse shopper en kon ons de kneepjes van het vak leren haha. Aangezien je Duitsland niet kunt verlaten zonder de DM te hebben leeg gekocht heb ik meer dan genoeg materiaal voor een heuse shoplog. Kijken jullie mee naar wat ik allemaal gekocht heb?

Shoplog Reserved

We gingen allemaal met ons eigen doel naar onze oosterburen. Ik wilde graag onder andere nieuwe kleding voor mezelf kopen dus we zijn zowel bij de Pimkie als Reserved geweest. Bij Pimkie had ik een hele leuke broek gevonden, maar ik twijfelde omdat er echt een vetrol overheen hing. Die nam ik dus niet mee. Bij Reserved een volgende poging. Echter was ik zo druk met het zoeken naar een geschikte jurk voor Anita en de kinderkleding die me plots opviel, dat ik mezelf helemaal vergat.

Wat ik wel kocht bij Reserved was een heel schattig rompertje voor de baby van Anita en een heel leuk jurkje voor Fay. Aangezien ik dat jurkje direct bij Fay heb aangedaan en hij nu in de was zit heb ik er geen goede foto van. Maar zo krijg je toch een beeld ervan:

IMG_5403 (1)

Shoplog Kiko

Een paar weken geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Kiko in Eindhoven. Dus toen ik de winkel in de Minto zag wilde ik er zeker even een kijkje nemen. Er was weer zoveel moois en eigenlijk had ik alles wel mee naar huis willen nemen. Maar omdat we ook nog naar de DM zouden gaan hield ik me in en kocht ik alleen een oogpotlood en een flesje nagellak.

Shoplog DM

Ik had naast mijn (mislukte) missie om nieuwe kleding te kopen nog een andere missie. En dat was bij de DM billendoekjes en luiers kopen. Tijdens onze vakantie hadden we namelijk een grote doos luiers meegenomen om te testen en deze beviel ons zo goed dat we meer wilden. Ook de billendoekjes van Babylove zijn echt geweldig, de dames van LittleWonderWorld hebben er niets te weinig van gezegd.

Shoplog duitsland DM

Naast luiers (38 stuks = €5,75, ze hadden helaas de voordeelpakken niet) en billendoekjes (4x 80 stuks = €3,55) kocht ik ook shampoo voor Fay van het merk HiPP(200 ml = €1,95). Toen vond ik het wel welletjes voor haar en ging ik alleen nog maar voor mezelf op koopjesjacht haha!

Shoplog duitsland DM

Als eerste kwamen we bij de make-up schappen en daar kun je gewoon niet zomaar voorbij lopen. Zelfs iemand die helemaal niet into the make up is zoals ik word daar een beetje verliefd op. En dan vooral door de prijzen die veelal veel lager liggen vergeleken met de prijzen van dezelfde merken in Nederland. Ik kocht twee flesjes nagellak van P2 (per stuk €1,95) en nog een topcoat (€1,95), een eyeshadow palette van Catrice (€4,95) en een high shine lipgloss van Trend it up (€3,25).

Shoplog duitsland DM

Verder kocht ik ook nog twee keer Micellair water, zowel van Balea (400 ml = €2,95) als van Garnier (125 ml = €1,95). Ik heb namelijk al de variant van Nivea en het leek me leuk om deze met elkaar te vergelijken. Daar kunnen jullie over een tijd dus ook nog een artikel over verwachten. Naast het micellair water kocht ik ook oogmake-up remover pads van Balea (50 stuks = €0,95).

Shoplog duitsland DM

Ik had ook nog nieuwe shampoo nodig en nam dus deze fülle pracht shampoo (€1,35) en spülung(€1,35) mee. Ik vond het wel moeilijk om te kiezen welke ik nu moest hebben haha, want ze hebben volgens mij echt een stuk of 8 verschillende soorten. Ze hebben ook een goedkopere variant van Balea, maar deze schijnen iets fijner te zijn. Daarnaast nam ik geen douchegel mee omdat de suikerspin uitverkocht was, maar wel een douche foam (€1,95). Deodorant (€0,55) kan dan bij al deze verzorgingsspullen niet ontbreken dus die ging ook nog in mijn wagentje.

Shoplog duitsland DM

Dan nog een aantal hebbedingetjes zoals lipbalsem in de smaken meloen en mint en badzout (€1,15) voor ons bad in Scheveningen die we dus helemaal niet hebben. Haha, beetje vergist dus. Maar ik zal vast ooit weer eens in een bad liggen en dan heb ik dit dus maar alvast in huis haha. Wat niet op de foto staat maar ik wel gekocht heb dat is de New York Chai thee (€1,95) en de soja creme cuisine (200 ml = €0,95).

Nieuwsgierig wat de andere dames gekocht hebben? Hier kun je de plog en shoplog van Anita zien en klik hier om naar de shoplog van IJlien te gaan.

Ben jij al eens bij de DM geweest? Zo ja, wat is jouw favoriet?

26 reacties op “Shoplog Duitsland | DM, Reserved & Kiko

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *