Shoplog dreumes zomer 2018

Eind juni kreeg ik al wat leuke kleertjes binnen voor mijn dreumes van de Zara. Echter heeft hij deze nog niet aangehad omdat er onder andere twee warme lange broeken bij zaten. Onlangs kocht ik ook nog wat kleding voor hem bij Baby & Peuter kleding. Omdat het bij elkaar best een stapel is besloot ik om weer eens een shoplog te maken. Bij deze dus een shoplog voor onze dreumes.

Te warm voor kleding

Bij de Zara kocht ik, naast die twee lange broeken, ook een drietal shirtjes. Echter is het deze zomer zo warm dat hij vrijwel geen kleding aan heeft. Heel af en toe een kort broekje en soms een rompertje. Meer niet. Eigenlijk best zonde want hij heeft een heleboel leuke kleding in de kast liggen!

Lees ook: Shoplog dreumes kleding (nog van mijn dochter)

Shoplog Zara

Zoals ik al aangaf kocht ik bij de Zara een drietal shirts en twee broekjes. Alle shirtjes kocht ik in maat 74, maar van de broekjes was er eentje in maat 74 en de ander in 80. Dit omdat de 74 was uitverkocht en ik gewoon heel graag dat broekje wilde haha. Overigens kocht ik volgens mij alles in de sale dus ik heb alleen die prijzen voor je.

Alle drie deze shirtjes kosten €2,99 per stuk. Daarvoor kon ik ze natuurlijk niet laten ‘liggen’. Streepjes vind ik stiekem wel erg tof, dus daarom lekker in twee kleuren. Wel grappig om te zien dat het grijze shirtje gewoon een stuk korter is, terwijl het dezelfde maat is en van de dezelfde winkel.

Ik zag het linkerbroekje voorbij komen en moest hem direct hebben. Ik vind de kleur (kaki) enorm tof en het model is gewoon erg stoer. En voor de prijs hoefde ik hem ook niet te laten liggen want hij kostte me €4,99. Het rechterbroekje vind ik ook enorm tof en deze kost €6,99. Je zou overigens zeggen dat het groene broekje de maat 80 zou zijn en de rechter maat 74. Echter is het dus andersom. Snap jij er iets van?

Shoplog Baby en Peuter kleding

Bij deze webshop heb ik vooral veel rompers gekocht. Zij verkopen namelijk de rompers van Sleep no more en deze zijn echt te gek. Ik kon eigenlijk helemaal niet kiezen en vroeg dus mijn Instagram volgers om hulp. Maar achteraf bleek de keuze al gemaakt te zijn want sommige rompers waren alleen nog maar in hele kleine maatjes of juist hele grote. Gelukkig heb ik toch een hoop leuke rompers kunnen scoren.

shoplog dreumes zomer 2018

Er zitten er twee bij waarvan ik twijfelde of het wel iets was voor onze dreumes. En sommigen zeiden dan ook dat het echt voor een meisje is. Maar ik vind ze gewoon te leuk dus ik ga ze gewoon bij Milo aan doen. Kan best vind ik! Alle rompers kosten €14,95 behalve die met de hondjes, die is €13,95.

Daarnaast zag ik nog dit shirtje van Xavi met een wel hele toepasselijke tekst. Onze dreumes is namelijk echt een boefje dus “oh no here comes trouble” past perfect! Dit shirtje kost €9,95. Ze hebben hem overigens ook nog in het grijs voor slechts €4,95.

Nu ben ik benieuwd, wat is jouw favoriete item uit deze shoplog?

2 reacties op “Shoplog dreumes zomer 2018

  • Wat een onwijs leuke rompers maar wel heel duur voor een romper. Ook hier bleef de meeste kleding in de kast liggen. En daarom ben ik blij dat ik niet super veel heb gekocht voor de zomer. Ja wel genoeg shirtjes en een paar korte broeken. Ze groeien er ook zo snel uit.

  • Echt heel leuk allemaal, goed geslaagd!
    De broekjes zijn mijn favoriet, stoer en zitten comfortabel tenminste dat denk ik hihi.
    Hugo was vanmorgen boos omdat ik hem een broek aan wilde doen. Na al die weken in een rompertje was hij het niet meer gewend.

Reageren is niet mogelijk.