Shoplog || Dreumes kleding

schoenen-e1426714126480

De afgelopen weken heb ik weer een aantal hele leuke kleertjes gekocht voor ons meisje. Zo kocht ik voor het eerst iets bij de Zara en bestelde ik bij de Hema een geweldig leuke jumpsuit voor haar. Mét korting. Ook las ik een leuke review bij de Fantastic Moms waar ik echt een geweldig rokje voorbij zag komen. Dat rokje moest ik perse hebben en dus deed ik een bestelling bij Combineer ’t. Ik kon het niet over mijn hart krijgen om maar 1 rokje te bestellen dus ik bestelde er twee plus een leuke sjaal.

Sommige kledingstukken heb ik zo gefotografeerd, maar er zijn er ook een aantal die ik bij Fay heb aangetrokken! Helaas had ze geen zin om alles aan te trekken, dat was natuurlijk het leukste geweest 😉

IMG_1709Dit badpakje kocht ik trouwens bij geen van bovenstaande winkels. Deze heb ik bij de Nextdirect besteld. Ik vond hem zo geweldig, ik moest hem hebben haha! IMG_1718 IMG_1719Deze broekjes komen dus van de Zara. De bovenste is van de jongensafdeling. Maar hij is gewoon zo leuk! Ik weet zeker dat hij mijn meisje ook super staat 🙂 Het onderste broekje is in het echt leuker dan op de foto. Komt overigens wel van de meisjesafdeling. IMG_1786Dit is dan de jumpsuit van de Hema. Ook bij deze geldt dat hij waarschijnlijk leuker is in het echt (en bij Fay om haar lichaampje) dan op de foto. Ik kreeg hem niet mooi vastgelegd. Hij is nu ook nog te groot maar straks in de zomer zal hij vast goed passen! IMG_3475Hier heeft ons meisje haar jas aan van de Zara. Ik vind het printje echt helemaal geweldig. Lekker stoer maar toch ook weer girly. De binnenvoering kan eruit zodat hij straks ook als lente/zomer jasje gebruikt kan worden! col sjaalIk had dit col sjaaltje besteld maar wist eigenlijk niet of ze het wel leuk vond zelf. Gelukkig vindt ze hem enorm leuk en hij staat haar ook nog eens enorm goed! rokje wit dreumes kledingKijk nou dat rokje! Staat het haar niet goed? Hij is echt heel erg leuk en ook handig want er zit een elastiekje in zodat ik hem in maat nog kan veranderen. Erg fijn want ze is nogal smalletjes in haar taille. Let trouwens niet op de combi, was even uit noodzaak! rokje rood dreumes kledingHier het tweede rokje. Rood met blauw. Ook weer om te smelten vind ik zelf. Dit was trouwens het rokje wat ik dus bij de Fantastic Moms heb gezien.. Echt een “hebbuh” gehalte toch?! schoenenDan de schoentjes.. Waar ik gisteren al over Twitterde. Ik zag ze bij de Schoenenreus en zoals je weet is die failliet. De prijzen zijn dus enorm laag nu en we kochten dan ook 3 paar schoenen voor 50 euro! (mijn man kocht ook een paar en ik ook!)

Ben jij net zo enthousiast over de kleding als ik?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Meike op 19 maart 2015 om 07:02

  De jumpsuit en het jasje zijn ontzettend leuk!

 2. Romy op 19 maart 2015 om 08:06

  Geweldig, die jas en die jumpsuit! Hier begint het ook te kriebelen om te shoppen.Mijn dochter kijkt mee en begon gelijk enthousiast te gillen (Auw, mijn oor) toen ze de foto van Fay op de schommel zag.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 19 maart 2015 om 20:27

   Ahhh wat leuk die reactie van je dochter!

 3. Tamara op 19 maart 2015 om 09:46

  Wat een leuke aankopen! Ik zag trouwens iets voorbij komen over dat jumpsuitje van de Hema, dat ze niet meer verkocht werden ofzo? Weet alleen niet meer waarom!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 19 maart 2015 om 20:30

   Ooh heb ik niets van gehoord?

 4. marjon op 19 maart 2015 om 10:07

  Leuke kleren! Een stoere meid 🙂 En de schoentjes vind ik vooral erg leuk!

 5. janske op 19 maart 2015 om 11:29

  wat een leuke kleertjes! Ik ben in love!

 6. Michelle op 19 maart 2015 om 13:04

  Wat een super leuk kleding weer. Die schoentjes zijn ook zo schattig!

 7. Petra op 19 maart 2015 om 15:34

  De jumpsuite en die schoentjes….heel gaaf

 8. Daphne op 19 maart 2015 om 20:13

  Wat zijn die schoentjes vrolijk! Echt heel leuk en wat heb je een een vrolijk dametje.

 9. zomersproetje op 19 maart 2015 om 21:21

  Tof, Tof,Tof! Vooral schoentjes en badpak, cute!x

 10. Bianca op 20 maart 2015 om 11:15

  Wat een leuke en vooral schattige items! Vind die schoenen het leukste van het weekend toch maar even kijken bij de Schoenenreus x

 11. Judith op 20 maart 2015 om 11:31

  Die spijker jumpsuit is geweldig! Dat zal haar vast heel goed staan! Je bent goed geslaagd voor haar zeg, heel leuk! X, Judith

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje