Shoplog Centro Oberhausen

PicMonkey-Collage

Thumbnail 1Wat ik zelf altijd zo fijn vind aan shoplog is dat je er inspiratie op kunt doen voor jezelf. Je ziet misschien iets voorbij komen wat jij ook leuk vindt en graag wilt kopen. Dat is ook de reden dat ik zelf ook graag een shoplog maak. Ik wil anderen inspireren en zorgen dat ze ideeën op doen!

Vandaag daarom een shoplog van Centro Oberhausen waar we gewinkeld hebben in bekende winkels. Geen zorgen dus dat je ook naar Oberhausen toe moet om die specifieke winkels te bezoeken (al is het wel echt een aanrader…). Nee, wij hebben “gewoon” kleding gekocht bij de H&M, Pimkie en NewYorker!

Een aantal van die gekochte kleding voor Fay en mijzelf zag je wellicht al in eerdere blogjes. Want in het filmpje met de YouTube winactie draag ik bijvoorbeeld één van de shirts die ik in Oberhausen kocht en het artikel dat zondag online kwam met foto’s die NIET op Instagram kwamen bevat ook al wat foto’s met gekochte items.

Wil je de rest zien dan moet je toch echt het filmpje kijken… PS. Er komt een speciale gast in de shoplog voor… Benieuwd wie?

Om abonnee te worden van mijn YouTube kanaal, klik hier!

En zat er iets bij wat je leuk vindt voor jezelf of voor je kindje? Ik ben in ieder geval enorm blij met de aankopen en veel ervan is ook al in gebruik! Dat berenpakje bijvoorbeeld is echt zo snoezig en perfect voor de herfst.. Wel beetje “jammer” dan dat dit weekend opeens de temperatuur oploopt, kunnen we hem niet bij haar aandoen *wink*!

Oh ja en hoe vond je dat Bart het deed? Volgende keer kan hij best de hele shoplog doen vind je niet, haha! Nee dat was gewoon gekkigheid, ik gebruik hem altijd om ervoor te zorgen dat ik scherp ben op de camera. Maar toen hij opeens ging praten drukte ik snel op de ‘record’ knop dat snap je wel…!

Doe jij al mee met de winactie trouwens? Je kan nog tot zondag meedoen!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Miranda op 17 oktober 2014 om 10:29

  Aaaah dat berenpakje:) lief hoor!
  Jullie hebben leuke dingen gekocht en Bart kan zo z’n eigen youtubekanaal beginnen;)

 2. Céline op 17 oktober 2014 om 10:38

  Leuke spulletjes! Aangezien ik vlakbij de grens woon, had je even gezellig op de koffie moeten komen!

  • Nicole (misseagles) op 17 oktober 2014 om 13:33

   Wat lief Céline!

 3. Marion op 17 oktober 2014 om 11:31

  Ooooh dat shirt van Love is the new Black! Supermooi!!! En shit, minions. I love minions! Dat mooie hemdje voor de kerst, ik zou kijken of je er een hemdje met spaghettibandjes of zo onder kan dragen in dezelfde kleur. Je zou ook een bolero kunnen zoeken in dezelfde kleur of juist in een andere kleur zodat het mooi afsteekt maar dat toch het kant eronderuit komt. Gezellig filmpje weer!

  • Nicole (misseagles) op 17 oktober 2014 om 13:34

   Hé dat zijn goede tips Marion!

 4. Vlijtig Liesje op 17 oktober 2014 om 11:49

  Centro Oberhausen is leuk! Wij gaan daar zelf in de zomervakantie wel eens naar toe.

  Ik heb genoten van je filmpje.

 5. Anita op 17 oktober 2014 om 15:29

  Leuk filmpje weer! Afgelopen zomer nog in Oberhausen geweest. Leuk begin 😉

 6. Tamara op 17 oktober 2014 om 18:29

  Super leuke kleren! Vind het shirtje van London erg leuk en voor Fay het rokje met haarband. Ben benieuwd hoe het staat..

 7. Janske op 18 oktober 2014 om 19:37

  Super leuke kleertjes! Ik heb jaren op de babyafdeling van de H&M gewerkt en bijna alle kleertjes vallen daar standaard erg groot uit in vergelijking met de maat en andere merken.

 8. Whitney op 21 oktober 2014 om 01:08

  Jaaa dat berenpakje is super leuk, hier ook in de kast maar die past hij allang niet meer hihi

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje