Shoplog buikbaby | Baby-dump & Hema

shoplog-buikbaby

Afgelopen zaterdag gingen we naar Eindhoven voor een nieuwe Maxi-Cosi. Onze oude is nog prima maar wel roze dus deze gaan we te koop zetten. We gingen naar de Baby-dump, maar ook naar de H&M en Hema. En aangezien we daar toch wel wat dingen hebben gekocht besloot ik om een shoplog te maken.

Ik heb het zowel in videovorm als in fotovorm voor jullie opgezet, dus je kunt kiezen wat je zelf het leukste vind! (De video is samen met Fay gemaakt..)

Klik hier als je de video niet kunt zien

Abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal

Shoplog buikbaby

Zoals ik al zei gingen we voor een Maxi-Cosi maar die hebben we niet op de foto gezet. Hij is ook niet heel apart, gewoon een standaard autostoel voor de baby in een zwart/grijze kleur. Verder hadden we een nieuwe Airgosafe topper nodig voor het ledikantje maar deze was niet op voorraad. Gelukkig is de service bij Baby-dump erg fijn want we krijgen hem als het goed is vanmiddag met de post binnen. Wat we ook kochten en wat niet op de foto staat is een nieuwe hoes voor het voedingskussen. Bij Fay hadden we alleen een roze en dat vind ik geen leuke kleur voor onze babyboy. Daarom kochten we nu een mintgroene.

Wat we nog meer in mintgroen kochten was een boxkleed. Ik had een super mooie gezien maar deze was €70,- en mocht ik dus niet kopen van mijn man. Uiteindelijk namen we er eentje mee voor €17,50 haha. En stiekem is deze ook best leuk. Toch ga ik die andere op het wensenlijstje zetten denk ik.

Natuurlijk kon ik ook niet weg uit de Baby-dump zonder nog even bij de babykleding te kijken. We hadden sowieso hangertjes nodig dus die kochten we een aantal (niet op de foto) maar ik nam natuurlijk ook nog wat leuke kleertjes mee. Aangezien ik nog heel weinig broekjes had nam ik in maat 56, 62 en 68 deze broekjes mee. Lekker jogging en dus heel fijn voor de kleine man straks.

Ook dit truitje kon ik echt niet laten liggen! Ik had nog meer leuks gezien maar qua shirtjes heb ik stiekem al meer dan genoeg geloof ik. Dit boefje truitje is in maat 50 en alhoewel ik bang ben dat hij te klein zal zijn nam ik hem toch mee. Was het laatste maatje en hij is gewoon zoooo leuk!

We gingen ook nog naar de Hema voor hydrofieldoeken en ik nam dus een pak van 6 witte doeken mee voor €9,- maar ook een driepack. Daar weet ik echter de prijs niet meer van haha.

En als je dan in de Hema bent kijk je natuurlijk ook even bij de kleertjes en daar zag ik dit leuke rompertje. Ik spotte hem al op de IG van Marike en nu vond ik hem zelf in de winkel! De kleinste maat was 74/80 dus die nam ik mee. Nu maar hopen dat hij echt iets van mij weg heeft haha..

Verder spotte ik ook deze leuke shirtjes. Je kent de twinning shirtjes die ze pas geleden hadden vast nog wel en ze hebben nu dus meer varianten daarvan. Zelfs ook in “kid” versie. Maar ik kocht dit keer alleen de shirtjes voor babyboy zelf.

Zoals je ziet zijn we dus goed geslaagd! We hebben dan ook niet zoveel meer nodig. Slechts een aantal handige dingen zoals mandjes voor in de lades, een thermometer, beschuit met muisjes, dat soort dingen. En dan hebben we nog een paar dingen voor op het wensenlijstje zoals een tweede boxkleed, nog een hoes voor het aankleedkussen, een babynestje, enzovoort. Maar die bewaren we dus voor de kraamvisite 😉

Wat vinden jullie van de aankopen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden , ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

21 reacties

 1. marije op 8 mei 2017 om 06:28

  Super leuke kleertjes! Zo schattig ♡

 2. simpel, met een snufje liefde op 8 mei 2017 om 06:29

  Leuke aankopen! Mooi boxkleed.

 3. Channa op 8 mei 2017 om 06:40

  Heerlijk die kleine kleertjes. Hele leuke aankopen!

 4. Nicole op 8 mei 2017 om 07:53

  Wat een leuke broekjes! Heel erg leuk!

 5. Marieke op 8 mei 2017 om 07:56

  Je bent goed geslaagd! En dat shirtje met boefje is erg leuk! Past ook goed bij het gestreepte broekje! En heerlijk hoor joggingbroekjes. Ik had een paar spijkerbroekjes, zo leuk, maar zo zonde, want dat zit niet lekker bij een newborn.

  • Nicole op 9 mei 2017 om 08:36

   Ja vind de combi met gestreept broekje dan weer iets té haha.. maar met t grijze broekje is hij wel erg leuk 😀

 6. Charlotte op 8 mei 2017 om 08:22

  Goed geslaagd! Ik ben vorige week ook nog bij de babydump geweest maar vergat dus de kleerhangers haha

  • Nicole op 9 mei 2017 om 08:36

   Ik heb er ook te weinig gekocht.. Nu moet ik terug. Niet zo handig!

 7. Lisette op 8 mei 2017 om 08:31

  Wat een super leuke kleding spullen heb je gekocht! Het truitje met boefje en de twee shirtjes vind ik erg leuk.

 8. Debbie op 8 mei 2017 om 08:33

  Dat boefje shirtje hebben wij ook voor Max gekocht samen met dat grijze broekje. Dit was zijn eerste pakje wat hij aankreeg. Verder heb je echt leuke aankopen gedaan voor jullie boefje.

 9. Esther op 8 mei 2017 om 08:41

  Super leuk je shoplog! Kleertjes shoppen blijft leuk ? Baby dump is ook een hele fijne winkel! Jammer vind ik wel dat de Hema nog steeds de zelfde collectie beddengoed/hydrofiel/etc heeft als 2 jaar geleden. Geniet van je voorbereiding en voorpret want juni komt nu echt heel snel dichtbij he ?

 10. Wilmaaa op 8 mei 2017 om 08:43

  Superleuk allemaal! Een heel mooi boxkleed 🙂 zo schattig hoe Fay meedoet ?

 11. Patricia op 8 mei 2017 om 08:53

  Zo grappig mijn zoontje heeft vandaag net dat Boefje shirtje aan.

 12. Roos op 8 mei 2017 om 10:03

  Wat een leuke aankopen en een ontzettend leuke video samen met Fay!

 13. Anita op 8 mei 2017 om 15:08

  Leuke aankopen en super leuke video met Fay! Ik kom het boxkleed uitproberen hoor 😉

 14. Jodi - liefthuis op 8 mei 2017 om 19:20

  Heerlijk zo samen met je meisje

 15. Kirsten op 9 mei 2017 om 08:09

  Leuk! Dat boxkleed heb ik ook zien liggen en ga ik zeker halen binnenkort! Die hydrofiel luiers zien er ook leuk uit! Die moet ik ook maar even gaan halen ?

 16. Anne op 9 mei 2017 om 09:51

  Aaah wat geweldig, die video met Fay! Heel leuk om te zien!

 17. Sheila op 9 mei 2017 om 20:35

  Die broekjes heb ik ook gekocht voor Zola. Ik vond ze leuker dan de meisjesbroeken. Maar de kleinste maat is 50 en het duurt nog wel even voordat ze daar in kan.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje