3x zwangerschap| Blogfeestje #6

Daar zijn we weer!!! Zijn jullie de blogfeestje al beu? Gelukkig maar, wij ook niet! Ondanks dat we veel dezelfde bloggers terug zien komen zitten er altijd wel blogs bij die we gemist hadden. En dat blijft het leukste van het blogfeestje: nieuwe artikelen en bloggers ontdekken. Ik moet wel toegeven dat ik het elke week moeilijker vind om een nieuw thema te bedenken en om zoveel mogelijk verschillende bloggers in het zonnetje te zetten. Dat lukt dus ook niet altijd, maar gelukkig heb ik vandaag wel een thema die ik nog niet eerder had; zwangerschap.

Het beviel me vorige week wel om eerst mijn favoriete blogs in het zonnetje te zetten en daarna pas de hosts van dit blogfeestje. Dus daarom vandaag weer! Wel heb ik een nieuwe manier gevonden om de blogs te presenteren. Scheelt me ook nog eens tijd ook haha. Win win situatie.

Mijn favorieten | 3x zwangerschap

De ooievaar heeft ons gevonden

Het kon eigenlijk niet anders of ik moest dit mooie nieuws van Anita in dit blogfeestje uitlichten. Het nieuws waar ze jaren op gewacht heeft en nu eindelijk (na 2 miskramen) zo ver is! Ik heb lang mijn mond moeten houden want ik wist het al een behoorlijke tijd haha.

http://www.kleineprinses.be/bewust-alleenstaande-moederbam/

De jonge vrouw is sinds kort alleenstaande moeder maar heeft wel een enorm grote wens voor een broertje of zusje voor haar kleine prinses. Daarom denkt zij ook heel hard na om Bewust Alleenstaande Moeder te worden, oftewel BAM.

Hoe overleef ik de 2e zwangerschap – week 10 en 11

Naast al het vrouwen geweld (het lijkt erop alsof er alleen maar vrouwen over het ouderschap schrijven, maar dat is gelukkig niet zo!) is er ook Niels. En Niels wordt voor de tweede keer papa. Hij neemt ons mee in deze achtbaan vol avonturen en geeft ons een kijk in het leven van een (aanstaande) vader.

Vergeet de hosts niet!

Omdat dit blogfeestje niet bestond zonder mijn lieftallige blogcollega’s Fleur, Janske en Esmeralda wil ik hen natuurlijk ook nog even in het zonnetje zetten. Naast alle prachtige artikelen van jullie kwamen zij natuurlijk ook weer met wat mooie blogs om te lezen.

esmeralde_savethemama

Hot chick Esmeralda is eigenlijk nog in de vakantiemodus maar kon het niet laten om afgelopen week toch mee te doen met ons blogfeestje. Heel begrijpelijk want ze is volgens mij, net als ik, een echte party animal! De blog die ik er deze week uitpik zijn de 15 vragen aan Marthe van Paperbreaks. Ik vind het zo’n leuke rubriek omdat de vragen die Esmeralda stelt dus niet standaard zijn. Ze zijn echt heel persoonlijk en specifiek uitgekozen voor de persoon die de vragen beantwoord. En Marthe kende ik dus nog niet, maar ik heb dus op deze manier haar blog ontdekt..

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

janske_janskenl

Mijn lieve vriendinnetje Janske is momenteel echt met de laatste loodjes bezig. De zwangerschap gaat eigenlijk al een tijd niet zo lekker dus ze hoopt stiekem dat het kindje zich snel laat zien. En dat mag overigens ook al want ze is de 37 weken al gepasseerd. Toch koos ik niet voor een zwangerschapsupdate deze keer, maar we blijven wel in de zwangerschap-sferen. Ik ben namelijk helemaal weg van bolle buiken. En dan bedoel ik degene waar een kindje in zit he. Geen bierbuiken haha. Janske plaatste afgelopen week haar zwangerschap in buikfoto’s en dat vind ik echt prachtig om te zien!

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

fleur_mizflurry

Creatieve Fleur is weer eens goed bezig geweest met een heerlijke suikerscrub voor je voeten. Ze had eigenlijk plannen om veel meer van dit soort DIY’s te maken en ze allemaal in 1 artikel te zetten voor een beauty dagje, maar dat ging helaas niet door. Maar Fleur kennende gebeurd dat binnenkort als nog. Ik ben stiekem wel een beetje jaloers op haar creativiteit hoor!

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Let’s get this blogparty started!

Wat was jouw mooiste/beste artikel van afgelopen week?

15 reacties op “3x zwangerschap| Blogfeestje #6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *