3x zwangerschap| Blogfeestje #6

zwangerschap-blogfeestje

Daar zijn we weer!!! Zijn jullie de blogfeestje al beu? Gelukkig maar, wij ook niet! Ondanks dat we veel dezelfde bloggers terug zien komen zitten er altijd wel blogs bij die we gemist hadden. En dat blijft het leukste van het blogfeestje: nieuwe artikelen en bloggers ontdekken. Ik moet wel toegeven dat ik het elke week moeilijker vind om een nieuw thema te bedenken en om zoveel mogelijk verschillende bloggers in het zonnetje te zetten. Dat lukt dus ook niet altijd, maar gelukkig heb ik vandaag wel een thema die ik nog niet eerder had; zwangerschap.

Het beviel me vorige week wel om eerst mijn favoriete blogs in het zonnetje te zetten en daarna pas de hosts van dit blogfeestje. Dus daarom vandaag weer! Wel heb ik een nieuwe manier gevonden om de blogs te presenteren. Scheelt me ook nog eens tijd ook haha. Win win situatie.

Mijn favorieten | 3x zwangerschap

De ooievaar heeft ons gevonden

Het kon eigenlijk niet anders of ik moest dit mooie nieuws van Anita in dit blogfeestje uitlichten. Het nieuws waar ze jaren op gewacht heeft en nu eindelijk (na 2 miskramen) zo ver is! Ik heb lang mijn mond moeten houden want ik wist het al een behoorlijke tijd haha.

http://www.kleineprinses.be/bewust-alleenstaande-moederbam/

De jonge vrouw is sinds kort alleenstaande moeder maar heeft wel een enorm grote wens voor een broertje of zusje voor haar kleine prinses. Daarom denkt zij ook heel hard na om Bewust Alleenstaande Moeder te worden, oftewel BAM.

Hoe overleef ik de 2e zwangerschap – week 10 en 11

Naast al het vrouwen geweld (het lijkt erop alsof er alleen maar vrouwen over het ouderschap schrijven, maar dat is gelukkig niet zo!) is er ook Niels. En Niels wordt voor de tweede keer papa. Hij neemt ons mee in deze achtbaan vol avonturen en geeft ons een kijk in het leven van een (aanstaande) vader.

Vergeet de hosts niet!

Omdat dit blogfeestje niet bestond zonder mijn lieftallige blogcollega’s Fleur, Janske en Esmeralda wil ik hen natuurlijk ook nog even in het zonnetje zetten. Naast alle prachtige artikelen van jullie kwamen zij natuurlijk ook weer met wat mooie blogs om te lezen.

esmeralde_savethemama

Hot chick Esmeralda is eigenlijk nog in de vakantiemodus maar kon het niet laten om afgelopen week toch mee te doen met ons blogfeestje. Heel begrijpelijk want ze is volgens mij, net als ik, een echte party animal! De blog die ik er deze week uitpik zijn de 15 vragen aan Marthe van Paperbreaks. Ik vind het zo’n leuke rubriek omdat de vragen die Esmeralda stelt dus niet standaard zijn. Ze zijn echt heel persoonlijk en specifiek uitgekozen voor de persoon die de vragen beantwoord. En Marthe kende ik dus nog niet, maar ik heb dus op deze manier haar blog ontdekt..

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

janske_janskenl

Mijn lieve vriendinnetje Janske is momenteel echt met de laatste loodjes bezig. De zwangerschap gaat eigenlijk al een tijd niet zo lekker dus ze hoopt stiekem dat het kindje zich snel laat zien. En dat mag overigens ook al want ze is de 37 weken al gepasseerd. Toch koos ik niet voor een zwangerschapsupdate deze keer, maar we blijven wel in de zwangerschap-sferen. Ik ben namelijk helemaal weg van bolle buiken. En dan bedoel ik degene waar een kindje in zit he. Geen bierbuiken haha. Janske plaatste afgelopen week haar zwangerschap in buikfoto’s en dat vind ik echt prachtig om te zien!

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

fleur_mizflurry

Creatieve Fleur is weer eens goed bezig geweest met een heerlijke suikerscrub voor je voeten. Ze had eigenlijk plannen om veel meer van dit soort DIY’s te maken en ze allemaal in 1 artikel te zetten voor een beauty dagje, maar dat ging helaas niet door. Maar Fleur kennende gebeurd dat binnenkort als nog. Ik ben stiekem wel een beetje jaloers op haar creativiteit hoor!

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Let’s get this blogparty started!

Wat was jouw mooiste/beste artikel van afgelopen week?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Charlotte op 20 augustus 2016 om 08:04

  Dan spam ik mijn zwangerschapsartikelen er ook maar meteen bij haha 😉

  • Nicole op 21 augustus 2016 om 08:13

   Jaaaaaa super leuk!!

 2. Kleine Prinses op 20 augustus 2016 om 10:52

  oh zo leuk dat mijn artikel er tussen staat! Lief en bedankt! xxx

  • Nicole op 21 augustus 2016 om 08:14

   Graag gedaan, deel het gerust!

 3. Anita op 20 augustus 2016 om 13:45

  Super tof meis, thnx! Leuk om nu eens bij dit soort onderwerpen uitgelicht te kunnen worden 🙂

 4. Ilse van Kreanimo op 20 augustus 2016 om 16:35

  Oh ik doe ook weer mee.
  Mooie artikels heb je gekozen om uit te lichten! 🙂

 5. Els op 20 augustus 2016 om 18:05

  Wat een leuk feestje weer! En wat leuk dat je de link van anita deelt, toen ik dat las werd ik heel blij 🙂

  • Nicole op 21 augustus 2016 om 08:15

   Ja snap ik! Geweldig nieuws het…

 6. Cindy - levenalsmama.nl op 20 augustus 2016 om 21:48

  Altijd mooi om over zwangerschappen te lezen, dus mooi themaatje. Ik doe deze keer ook weer mee!

 7. Nicole op 21 augustus 2016 om 08:16

  Vind ik ook altijd bijzonder!

 8. Roelina op 21 augustus 2016 om 18:31

  Leuk, leuk, zo’n feestje! Ik doe mee. Stom eigenlijk want het was me nog niet eerder opgevallen dat je een blogfeestje organiseert, al lees ik wel graag mee op jouw blog. Dus bij deze mijn deelname 🙂

  • Nicole op 22 augustus 2016 om 14:27

   Nou leuk om te horen!!

 9. simpel, met een snufje liefde op 26 augustus 2016 om 07:20

  Leuk om deze uitgelichte blogs te lezen. Ik heb niet zo heel veel toe te voegen aan het blogfeestje deze keer. Ik ben heel erg vakantie aan het houden.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje