Shoplog Action + Winactie!! (gesloten)

Thumbnail 2Is dit een goede reden om “opeens” een tweede artikel te plaatsen? Ik dacht het wel! Voor het geval je mijn artikel van vanmorgen gemist hebt, je kunt hem hier bekijken.. Maar goed, over op de orde van de dag. De winactie!! Want geef toe, daarvoor ben je hier *wink*. Lees dus maar snel verder..

Waarom deze winactie?

Zoals sommige van jullie wellicht weten ben ik sinds kort ook bezig met filmpjes. Ik heb een eigen YouTube kanaal waar ik filmpjes deel en de meeste deel ik hoor hier op mijn blog. Ik heb daar geen grote ambities in, maar vind het wel erg leuk als mijn filmpjes ook werkelijk bekeken worden. Nu gaat dat de laatste tijd steeds beter en zie ik dat meer en meer mensen ze leuk vinden. Een groot compliment, vind je ook niet?

Ik besloot om een soort van doel te stellen. Ik wilde 50 abonnees hebben, dat vond ik een mooi getal. Als ik dat zou halen dan zou er een winactie komen. Nou je zult nu wel raden waarom deze winactie… Ik heb de 50 abonnees behaald! En niet alleen die 50, nee ik zit inmiddels alweer op de 55. Echt super leuk! Een dikke pluim voor mezelf.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Aangezien ik altijd mijn woord nakom bij deze dus ook de winactie! Ik ben gaan shoppen bij de Action voor mezelf en voor degene die wint. De spulletjes kun je zien in het volgende filmpje. Daarin krijg je overigens ook te horen wat je allemaal moet doen… Even doorklikken dus.

Kun je de video niet zien, klik dan hier.
Wil je jezelf abonneren op mijn YouTube kanaal, klik dan hier.

Doe jij mee?

12 reacties op “Shoplog Action + Winactie!! (gesloten)

 • Daantje Jansen zegt:

  Hi Nico, ik volg je uiteraard al wat langer; nu zelfs lid geworden van YouTube en jouw kanaal, duimpje gedaan en hierbij mijn reactie op de winactie: super leuk pakketje, past bij mijn interieur!!! Vanaf Aruba wist ik al dat jii deze richting op zou gaan omdat je toen al super bezig was met Hyves en waarbenjij.nu. Zonder jou ooit ontmoet te hebben, herkende ik je meteen bij Sunshine Apartments hahahah. Nou hoop dat ik het win. Zou mijn appartementje verder opfleuren! X

 • Wat een super gaaf pakket heb je gemaakt zeg! Ik doe heel graag mee met je winactie!
  Succes met je blog verder, hij is super leuk om te lezen! Keep up the good work! En wees vooral trots op jezelf (en je lieve kleine meisje en je man natuurlijk).

  Groetjes Minke

 • Leuk dat je dit doet meid. Ik heb geen account bij Youtube dus daar geen duimpje omhoog. Dus dan maar op deze manier want ik vind je filmpjes altijd leuk om te zien. Gefeliciteerd met je volgers.

 • Leuke shoplog! Action is altijd zo heerlijk shoppen! Leuke sjaaltjes! Ik volg je op Youtube en heb een duimpje omhoog gedaan hoor, maar ik sla even over voor de winactie. Heb net allemaal vergelijkbare spulletjes zelf gekocht, dus dat zou een beetje zonde zijn. Wel heel leuk pakketje heb je gemaakt! Lief van je!

 • Wat een leuk pakketje heb je ervan gemaakt zeg… Vind de action zelf ook een hele leuke winkel, maar eigenlijk van tevoren een lijstje maken wat je nodig bent, en verder NIKS anders meenemen haha…. Ik volg je op bloglovin en facebook!! Heb al een paar leuke artikels gelezen van je…. Enne mijn duimpje gaat ook zeker omhoog voor jou leuke en gezellige filmpje hoor!! Een fijne dag nog. Groetjes van ilse

 • Action, kun je niet bij misgaan!

  Ik doe zeker graag mee aan je actie – en heb dus speciaal voor jou zelfs mijn eerste YouTube-reactie ooit geplaatst :O

  Nu nog ff winnen 😉

  Woohoo

Reageren is niet mogelijk.