Shoplog Action | Familyplanner en XL agenda

shutterstock_292676432

Ik heb al heel wat agenda’s versleten. Sommigen gebruikt en sommigen liggen zelfs nog nieuw in de kast. Best zonde, maar online leken ze echt ideaal echter in werkelijkheid vond ik ze toch niets. Toch blijf ik doorzoeken naar de perfecte en ideale agenda en ik hoop dan ook dat ik hem nu gevonden heb. 

De XL agenda 2017

Ik was namelijk gisteren bij de Action en daar keek ik bij de agenda’s. Er waren weer een hoop standaard agenda’s maar mijn oog viel op een grotere versie in de kleur mint. En laat dat nu mijn lievelingskleur zijn (samen met turkoois). Omdat ik dus geen agenda meer koop zonder hem van binnen gezien te hebben heb ik hem uit het plastic gehaald om te kijken. Enorm asociaal dat weet ik, maar ik wil gewoon weten hoe een agenda er van binnen uit ziet.

agenda-2017

Van de binnenkant werd ik zo enthousiast dat ik de agenda meteen in mijn mandje heb gestopt. In het begin kun je natuurlijk al je persoonlijke gegevens kwijt en vind ook een overzicht van alle vakanties in 2017 (zowel in Nederland als België, Duitsland en Frankrijk). Dan zit er een blad tussen voor notities en vind je de jaarkalender van zowel 2017 als 2018. Daarna komt er iets waar ik echt mega blij mee ben. En dat is per maand een maand planner. Gewoon één bladzijde waar je per dag iets kunt opschrijven. Bijvoorbeeld voor de planning van maaltijd of iets heel anders.

En daarna komt de weekplanning. Per week twee bladzijdes waarbij je per dag een heleboel ruimte hebt voor je planning. Ook staan de weeknummers erbij, wat ook niet standaard bij elke agenda is.

Na alle weekoverzichten komen er nog pagina’s voor afspraken ná 2017, ruimte voor adressen (inclusief social media dus heel erg bij de tijd), pagina’s voor de verjaardagen, een pagina voor belangrijke websites, e-mailadressen en weer notities. Een erg complete agenda dus en ik denk dat ik hem veel ga gebruiken!

De familyplanner 2017

Aangezien ik nu toch bij de Action was besloot ik om meteen te kijken naar de familyplanner waar ik al over gelezen had. Ik wil echt al tijden een familyplanner maar omdat ik nogal wispelturig ben in dit soort dingen durfde ik er nooit eentje aan te schaffen. Bang dat ik weer wat euro’s de prullenbak in gooi. Maar de familyplanner van de Action kost dus helemaal niet zoveel dus ik durfde het wel aan hem aan te schaffen. Wat ik er zo leuk aan vind is dat je aan de zijkant foto’s kunt toevoegen van de gezinsleden en zo is meteen duidelijk welke activiteit of afspraak bij wie hoort. Ook zitten er stickers bij wat voor kinderen weer erg handig en leuk is. Het enige nadeel wat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken is dat er een haakje bovenaan zit om op te hangen, maar doordat de fotolijstjes veel zwaarder zijn hangt hij naar links haha. Daar is dus niet zo over nagedacht. We zetten hem dus maar gewoon neer ergens 😉

img_8421

Heb jij al een agenda of familyplanner aangeschaft voor 2017?

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

35 reacties

 1. Charlotte op 20 oktober 2016 om 06:48

  Ik heb me voorgenomen om voortaan alles in mijn telefoon te zetten. Heb ik mijn agenda ook altijd bij de hand want die vergat ik nog wel eens haha

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:19

   Haha dat doe ik ook hoor, afspraken gaan nog steeds in mn telefoon alleen vergeet ik het dan alsnog haha. Voor blog/eten/etc vind ik een papieren agenda wel handig.

 2. Sylvia op 20 oktober 2016 om 07:30

  Wat lijkt me dat een fijne/handige agenda. die gaat op mijn verlanglijstje. Ik gebruik altijd 2 agenda’s een voor in huis en mn telefoon agenda die gesynchroniseerd is met de agenda van mn vriend.

  Leuke fotoslider gebruik je trouwens superoverzichtelijk.

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:19

   Ja onlangs ontdekt die slider, vind hem erg praktisch!

 3. Bregje op 20 oktober 2016 om 07:50

  Oh wat goed dit! Ik zoek nog een handige agenda en familieplanner dus jouw review komt op het juiste moment! Ik ga straks even een wandelingetje naar de Action maken!

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:20

   Veel plezier met je wandeling 😉 En niet teveel shoppen he 😛

 4. Monique op 20 oktober 2016 om 07:54

  Ik gebruik mijn telefoon als agenda en heb een filofax die ik vooral veel gebruikte voor mijn werk. Die familyplanner ziet er tof uit! We hebben er nog geen voor 2017 dus dat is wel iets voor op het Sintlijstje 🙂

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:20

   Oh ja een filofax… <3 Wil ik ook nog eens!

 5. marije op 20 oktober 2016 om 07:56

  Ik had dit jaar een agenda van de Action en was er super tevreden mee. Voor komend jaar heb ik mijzelf wat luxe gegund als in een Moleskine agenda voor in mijn tas en dan een simpele grote agenda voor thuis met 1 dag per pagina.

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:22

   Ja heb ook agenda’s gehad met 1 dag per pagina maar miste het overzicht dan weer.. Een moleskine lijkt me ook super maar aangezien ik al vaker dure aankopen heb gedaan waar ik niets mee doe houd ik t nu even hierbij haha!

 6. Annemijn op 20 oktober 2016 om 07:59

  Wat ziet die agenda er leuk uit zeg! Leuke kleurtjes en erg handig ingedeeld.

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:23

   Ja he, ben er heel blij mee!

 7. MARIJKE op 20 oktober 2016 om 08:12

  Lijkt mij best handig zo’n familie planner. Helemaal als mijn dochter straks naar school gaat en er meer activiteiten bij komen.

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:24

   Ja zeker handig, hier is het soms al zo’n geregel en gedoe dat zo’n overzicht wel fijn is!

 8. Eline op 20 oktober 2016 om 09:18

  Oh! Die agenda lijkt mij heel interessant! Ik ben gisteren ook op zoek gegaan naar een nieuwe, maar ik vond zo mijn ding niet. Deze ziet er zeer gemakkelijk uit in gebruik. Bedankt voor de tip!

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:25

   Graag gedaan!

   • Eline op 5 november 2016 om 11:45

    Nicole, ik ging deze week naar de Action en ik heb er mij ook eentje aangeschaft! Het ziet er zo een praktische agenda uit. Nog eens heel erg bedankt voor deze tip!

 9. marjon op 20 oktober 2016 om 09:40

  Ik heb ze ook beide gekocht. De familyplanner al gevuld met fotootjes en hier en daar wat dingen opgeschreven. Ik gebruik zo’n planner al jaren. Deze is alleen iets groter.
  De agenda wil ik voor mijn blog gaan gebruiken en thuis. Voor mijn werk, gebruik ik een kleine action agenda.

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:25

   Oh je hebt hem al goed in gebruik dus, goed bezig!

 10. Marguerita op 20 oktober 2016 om 10:01

  Heb er toevallig bij Trekpleister een paar gekocht en een familieplanner, ze liggen nu op zolder. We krijgen ze van Si terklaas 😉

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:26

   Wat lief van Sinterklaas haha!

 11. Jessica op 20 oktober 2016 om 11:03

  Oke kak, ik kom net uit het centrum en niet langs de action geweest… had ik dus wel moeten doen! Wat een handige agenda..

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:26

   Haha volgende keer dus 😉

 12. Maike op 20 oktober 2016 om 11:22

  Die agenda ziet er ontzettend handig uit! Als leerkracht heb ik alleen altijd een schooljaar agenda, dus deze koop ik toch maar niet. Wel een heel leuk kleurtje!

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:26

   Om eerlijk te zijn heb ik zelfs meerdere agenda’s, voor meerdere dingen 😛

 13. Loes | Gewoon iets met Loes op 20 oktober 2016 om 11:25

  Mooie agenda! Ik wil zelf altijd graag een iets kleinere, omdat ik hem overal mee naartoe sleep. Ik heb voor volgend jaar gekozen voor een van de Hema, jeej!

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:28

   Ja ik heb een grote tas, past hij makkelijk in hihi..

 14. Anita op 20 oktober 2016 om 11:26

  Die agenda klinkt fijn! Ik heb sinds vorig jaar een Succes agenda die ik hopelijk jaren kan gebruiken. Deze vul ik met de HEMA navulling en ben ieder jaar goedkoop uit 🙂

  • Nicole op 20 oktober 2016 om 11:27

   Oh eigenlijk wel benieuwd naar jouw agenda dan haha.. Ken ik niet!

 15. Sandra op 20 oktober 2016 om 11:28

  Die XL agenda heb ik ook in handen gehad maar ben toch voor een kleinere versie gegaan. Die familyplanner is ook handig!

 16. Lilian op 20 oktober 2016 om 12:10

  Onze familieplanner staat online, maar die agenda is leuk! Ik heb altijd een hele lijst met klussen op werkdagen, dus dat je ze mooi onder elkaar kan zetten is voor mij wel een must. Heb nu een agenda met één dag per pagina.

 17. Marieke op 20 oktober 2016 om 12:39

  Erg leuk!! Heb een agenda in mijn telefoon, maar deze is wel heel mooi ingedeeld. Toevallig moet ik vanavond naar de Action dus meteen maar even kijken. Bedankt voor de tip! 😉

 18. Marike op 20 oktober 2016 om 16:13

  Ziet er mooi uit! Ik heb al een agenda voor het komende jaar die ik zelfs al een paar maanden kan gebruiken, maar dat heb ik nog geen seconde gedaan… 😉 Was best een dure agenda ook nog, wat dat betreft had ik beter deze agenda kunnen kopen 😉

 19. Volgmama op 21 oktober 2016 om 11:28

  Wij hebben dit keer een familie agenda ipv een planner die we elk jaar hadden. Die stop je makkelijker in de tas en leg je op een plek in de keuken of woonkamer waar iedereen hem kan aanvullen.

 20. Merel op 22 oktober 2016 om 22:50

  Mooie agenda! En handig die planner, kan hier ook inmiddels niet meer zonder.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje