Shoplog Action | Familyplanner en XL agenda

Ik heb al heel wat agenda’s versleten. Sommigen gebruikt en sommigen liggen zelfs nog nieuw in de kast. Best zonde, maar online leken ze echt ideaal echter in werkelijkheid vond ik ze toch niets. Toch blijf ik doorzoeken naar de perfecte en ideale agenda en ik hoop dan ook dat ik hem nu gevonden heb. 

De XL agenda 2017

Ik was namelijk gisteren bij de Action en daar keek ik bij de agenda’s. Er waren weer een hoop standaard agenda’s maar mijn oog viel op een grotere versie in de kleur mint. En laat dat nu mijn lievelingskleur zijn (samen met turkoois). Omdat ik dus geen agenda meer koop zonder hem van binnen gezien te hebben heb ik hem uit het plastic gehaald om te kijken. Enorm asociaal dat weet ik, maar ik wil gewoon weten hoe een agenda er van binnen uit ziet.

agenda-2017

Van de binnenkant werd ik zo enthousiast dat ik de agenda meteen in mijn mandje heb gestopt. In het begin kun je natuurlijk al je persoonlijke gegevens kwijt en vind ook een overzicht van alle vakanties in 2017 (zowel in Nederland als België, Duitsland en Frankrijk). Dan zit er een blad tussen voor notities en vind je de jaarkalender van zowel 2017 als 2018. Daarna komt er iets waar ik echt mega blij mee ben. En dat is per maand een maand planner. Gewoon één bladzijde waar je per dag iets kunt opschrijven. Bijvoorbeeld voor de planning van maaltijd of iets heel anders.

En daarna komt de weekplanning. Per week twee bladzijdes waarbij je per dag een heleboel ruimte hebt voor je planning. Ook staan de weeknummers erbij, wat ook niet standaard bij elke agenda is.

Na alle weekoverzichten komen er nog pagina’s voor afspraken ná 2017, ruimte voor adressen (inclusief social media dus heel erg bij de tijd), pagina’s voor de verjaardagen, een pagina voor belangrijke websites, e-mailadressen en weer notities. Een erg complete agenda dus en ik denk dat ik hem veel ga gebruiken!

De familyplanner 2017

Aangezien ik nu toch bij de Action was besloot ik om meteen te kijken naar de familyplanner waar ik al over gelezen had. Ik wil echt al tijden een familyplanner maar omdat ik nogal wispelturig ben in dit soort dingen durfde ik er nooit eentje aan te schaffen. Bang dat ik weer wat euro’s de prullenbak in gooi. Maar de familyplanner van de Action kost dus helemaal niet zoveel dus ik durfde het wel aan hem aan te schaffen. Wat ik er zo leuk aan vind is dat je aan de zijkant foto’s kunt toevoegen van de gezinsleden en zo is meteen duidelijk welke activiteit of afspraak bij wie hoort. Ook zitten er stickers bij wat voor kinderen weer erg handig en leuk is. Het enige nadeel wat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken is dat er een haakje bovenaan zit om op te hangen, maar doordat de fotolijstjes veel zwaarder zijn hangt hij naar links haha. Daar is dus niet zo over nagedacht. We zetten hem dus maar gewoon neer ergens 😉

img_8421

Heb jij al een agenda of familyplanner aangeschaft voor 2017?

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

35 reacties op “Shoplog Action | Familyplanner en XL agenda

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *