Shoplog: 7x lente outfits

7x-lente-outfits

Ik heb de laatste tijd een aantal hele leuke kleertjes gekocht die ik in deze shoplog wil laten zien. Omdat ik het zelf leuk vind om  de kleding aan te zien bij kinderen heb ik een aantal leuke lente outfits gemaakt. In elke lente outfit zit minimaal één nieuw item en ik zal daar dan ook over vertellen. Ik heb mijn dochter dus niet als paspop gebruikt, want daar heeft ze totaal het geduld niet voor, maar gewoon foto’s gemaakt op verschillende dagen wanneer ze iets nieuws aan had. 

Lente outfits

Onze dame begint de laatste tijd te poseren. Ik ben daar helemaal niet mee bezig geweest maar op een of andere manier doet ze dat zelf. Handje in de zak en voetje vooruit, als een echt model haha. Het broekje heb ik nieuw gekocht voor €12,- en is van de Hema (nu in de aanbieding, 2e voor de halve prijs). Ik heb hem ook nog in het mintgroen. De schoenen zijn ook nieuw, deze kreeg ze van mijn vriendin met haar verjaardag. Het shirtje is nog van vorig jaar, geloof van de Primark. Net zoals het spijkerjasje.

IMG_1299

De outfit die je hieronder ziet is eigenlijk niet de outfit die ze aanhad. Maar tijdens het omkleden op de launchparty van Cotton Ivy wilde ze opeens dit pas gekregen shirtje aan. Daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk! Het shirtje is dus van Cotton Ivy en kost €16,95, het vest van de Hema, het broekje van de Primark van vorig jaar, de maillot van de Action en de schoenen kreeg ze van mijn schoonmoeder.

IMG_1433

Oh jee, voortaan als ze de camera ziet en ze moet lachen heeft ze twee verschillende lachjes. Eentje klinkt nep en ziet er echt uit en dan heb je deze nog haha. Het jurkje komt van Noppies en is volgens mij ook van vorig jaar, het jasje is van de Primark wederom. Ik vind het echt een leuke nette combinatie. Voor als we op visite gaan of naar een verjaardag. Zonder jasje heeft ze blote armen dus daar wachten we nog even mee.

IMG_1495

Voor haar uitnodigingen hebben we foto’s gemaakt en mocht ze bovenop de speelgoedkist staan. Dus toen ik aan haar vroeg om een foto te maken wilde ze perse op de kist staan. Ach, waarom niet. Ik heb de meest “fatsoenlijke” foto uitgekozen want ze heeft sinds kort een nieuwe pose. Namelijk die van ‘stoer kijken’, en bedankt Jennifer haha. Deze is alleen een beetje gek haha. En je ziet de kleertjes dan niet goed. Ze draagt hier overigens alles in het nieuw. Zo heeft ze een shirtje aan van de H&M (€4,95 en in combi met een broek €10,-) en het broekje is van Lalijn en vanaf €15,-. Ik ben er helemaal weg van.

IMG_1571

Een enorm slecht genomen foto van deze fotograaf, maar ze ging weg en ik besefte me dat ik nog een foto wilde maken. Heerlijk met het tegenlicht maar je ziet het zo goed genoeg. Je ziet overigens weer diezelfde pose als de eerste foto haha. Zei toch dat ze steeds meer ermee bezig is. Model in de dop. Het shirtje is nieuw en van CarlijnQ (€26,95)en het broekje van de Primark van vorig jaar. De legging komt van Like Flo en kocht ik ook vorig jaar.

lente outfits stoplog

Dit jurkje is uit de wintercollectie van Like Flo, maar ik heb hem wel pas onlangs gekocht. Ik vond hem al tijden super leuk maar veel te duur. Ik kocht hem via een Facebook groep voor de helft van de prijs, dus voor €25,- in plaats van €49,95. De legging is van de Action. (Let maar niet op de muur en de vloer, dit is in onze bijkeuken en de hond heeft huisgehouden)

IMG_1237

Dan de laatste outfit van vandaag. Hier staat ze maar voor de helft op, omdat het broekje wat ik haar aantrok er echt niet bij paste. Ik had het door zodra ze alles aan had, maar ze werkte me zo tegen dat ik geen zin had om het broekje te verwisselen. Daarom even zo’n outfitfoto en niet eentje waar ze helemaal op staat. Het tuniekje komt van Cotton Ivy en is zonder mouwen. Omdat dit natuurlijk te koud is nu trok ik een bolero eroverheen aan van Babyface. Ik vind het tuniekje zo leuk, hij kost overigens €21,95!

IMG_1647

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om op deze andere manier een shoplog te zien. Welke outfit vinden jullie het leukste?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Wilmaaa op 13 april 2016 om 06:38

  Wat leuk al die kleertjes! Een stoer lief meisje! Ik ga voor outfit één, lief en stoer tegelijk 🙂

 2. Nicole op 13 april 2016 om 07:38

  Leuk zeg!! Die legging van like Flo is mijn favoriet!

 3. demallemolenmoeder op 13 april 2016 om 07:38

  Heerlijk al die kleertjes. Grappig, dat blauw – witte jurkje van Noppies heeft mijn dochter ook. Het leukste jurkje vind ik de laatste. Zulke leuke kleurtjes!

 4. Charlotte op 13 april 2016 om 07:39

  Wat schattig dat ze zo poseert haha. Ik vind de Flo jurk het leukste, maar ook het broekje van de tweede foto is erg leuk!

 5. jacksons_mommy_ op 13 april 2016 om 07:39

  Super cute …

 6. Tineke op 13 april 2016 om 08:14

  Wat een schatje is het toch! Hele leuke outfits!
  Liefs

 7. Kelly op 13 april 2016 om 08:46

  Heel leuk! IK heb het al vaker gezegd, maar wat heb je toch een heerlijk knap kind!! En die poses, geweldig!! Die van mij wil echt NOOIT stilstaan met fotos maken… ik heb altijd wazige vage fotos met zo een schreeuwmondje hahaha.. Die peplumtop van Cotton Ivy doet mijn hartje overigens echt sneller kloppen…. Het is dat k gister weer een mega bestelling heb gedaan online…. anders had ik hem direct besteld ;).

 8. Marjon op 13 april 2016 om 10:54

  Wat schattig dat ze zo poseert haha. Ik vind het shirtjes wat ze aan had van Cotton Ivy heel erg leuk 🙂 Liefs Marjon

 9. Nicoline op 13 april 2016 om 12:57

  Wat een heerlijke combinaties allemaal! Dat spijkerjasje van de Primark is zooo leuk! jammer dat het van vorig jaar is haha! En dit foto met dat handje is haar zakje is echt te leuk!

 10. Janske op 13 april 2016 om 21:04

  Wat een leuke outfit en wat poseert ze al goed…Hollands next top model 20??????

 11. Birgit op 13 april 2016 om 22:02

  Dat tuniekje! Ikk vind sowieso dat ze erg leuke kleding heeft! En die witte gympies, echt stoer!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje