Shoplog: 7x lente outfits

Ik heb de laatste tijd een aantal hele leuke kleertjes gekocht die ik in deze shoplog wil laten zien. Omdat ik het zelf leuk vind om  de kleding aan te zien bij kinderen heb ik een aantal leuke lente outfits gemaakt. In elke lente outfit zit minimaal één nieuw item en ik zal daar dan ook over vertellen. Ik heb mijn dochter dus niet als paspop gebruikt, want daar heeft ze totaal het geduld niet voor, maar gewoon foto’s gemaakt op verschillende dagen wanneer ze iets nieuws aan had. 

Lente outfits

Onze dame begint de laatste tijd te poseren. Ik ben daar helemaal niet mee bezig geweest maar op een of andere manier doet ze dat zelf. Handje in de zak en voetje vooruit, als een echt model haha. Het broekje heb ik nieuw gekocht voor €12,- en is van de Hema (nu in de aanbieding, 2e voor de halve prijs). Ik heb hem ook nog in het mintgroen. De schoenen zijn ook nieuw, deze kreeg ze van mijn vriendin met haar verjaardag. Het shirtje is nog van vorig jaar, geloof van de Primark. Net zoals het spijkerjasje.

IMG_1299

De outfit die je hieronder ziet is eigenlijk niet de outfit die ze aanhad. Maar tijdens het omkleden op de launchparty van Cotton Ivy wilde ze opeens dit pas gekregen shirtje aan. Daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk! Het shirtje is dus van Cotton Ivy en kost €16,95, het vest van de Hema, het broekje van de Primark van vorig jaar, de maillot van de Action en de schoenen kreeg ze van mijn schoonmoeder.

IMG_1433

Oh jee, voortaan als ze de camera ziet en ze moet lachen heeft ze twee verschillende lachjes. Eentje klinkt nep en ziet er echt uit en dan heb je deze nog haha. Het jurkje komt van Noppies en is volgens mij ook van vorig jaar, het jasje is van de Primark wederom. Ik vind het echt een leuke nette combinatie. Voor als we op visite gaan of naar een verjaardag. Zonder jasje heeft ze blote armen dus daar wachten we nog even mee.

IMG_1495

Voor haar uitnodigingen hebben we foto’s gemaakt en mocht ze bovenop de speelgoedkist staan. Dus toen ik aan haar vroeg om een foto te maken wilde ze perse op de kist staan. Ach, waarom niet. Ik heb de meest “fatsoenlijke” foto uitgekozen want ze heeft sinds kort een nieuwe pose. Namelijk die van ‘stoer kijken’, en bedankt Jennifer haha. Deze is alleen een beetje gek haha. En je ziet de kleertjes dan niet goed. Ze draagt hier overigens alles in het nieuw. Zo heeft ze een shirtje aan van de H&M (€4,95 en in combi met een broek €10,-) en het broekje is van Lalijn en vanaf €15,-. Ik ben er helemaal weg van.

IMG_1571

Een enorm slecht genomen foto van deze fotograaf, maar ze ging weg en ik besefte me dat ik nog een foto wilde maken. Heerlijk met het tegenlicht maar je ziet het zo goed genoeg. Je ziet overigens weer diezelfde pose als de eerste foto haha. Zei toch dat ze steeds meer ermee bezig is. Model in de dop. Het shirtje is nieuw en van CarlijnQ (€26,95)en het broekje van de Primark van vorig jaar. De legging komt van Like Flo en kocht ik ook vorig jaar.

lente outfits stoplog

Dit jurkje is uit de wintercollectie van Like Flo, maar ik heb hem wel pas onlangs gekocht. Ik vond hem al tijden super leuk maar veel te duur. Ik kocht hem via een Facebook groep voor de helft van de prijs, dus voor €25,- in plaats van €49,95. De legging is van de Action. (Let maar niet op de muur en de vloer, dit is in onze bijkeuken en de hond heeft huisgehouden)

IMG_1237

Dan de laatste outfit van vandaag. Hier staat ze maar voor de helft op, omdat het broekje wat ik haar aantrok er echt niet bij paste. Ik had het door zodra ze alles aan had, maar ze werkte me zo tegen dat ik geen zin had om het broekje te verwisselen. Daarom even zo’n outfitfoto en niet eentje waar ze helemaal op staat. Het tuniekje komt van Cotton Ivy en is zonder mouwen. Omdat dit natuurlijk te koud is nu trok ik een bolero eroverheen aan van Babyface. Ik vind het tuniekje zo leuk, hij kost overigens €21,95!

IMG_1647

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om op deze andere manier een shoplog te zien. Welke outfit vinden jullie het leukste?

11 reacties op “Shoplog: 7x lente outfits

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *