Shoplog 28 november

IMG_1302-e1417528188296

Samen met Tamara ben ik lekker wezen shoppen in Nieuwegein en Kanaleneiland. We hebben heerlijk de tijd genomen en tussendoor ook nog lekker geluncht. Dat was wel nodig want met al het gekletst en op en neer gesjouw raakt je energie toch behoorlijk op. De lunch was dus voornamelijk om bij te tanken (en te plassen haha).

Uiteindelijk ben ik bij 3 winkels goed geslaagd… Bekijk het filmpje om te zien wat ik allemaal gekocht heb!!

Een korte samenvatting van het filmpje:

p1100075Dit pakketje kreeg ik van Tamara. Lief he! De letter is al op in ieder geval en ik heb ook al wat dingetjes gebruikt uit het pakket haha. Erg fijn cadeautje dus!!

Shoplog 28 november canon selphy cp910Bij de Kijkshop kocht ik (namens Sinterklaas, voor mij) deze Canon Selphy cp910. Dit is een klein foto printertje waarmee ik dus zo af en toe foto’s kan printen voor mijn Project Life album! Ik kocht daar ook inkt en papier voor de printer en een papier snijder.

Bij de Action kocht ik poppetjes van Little People voor onze kleine meid. We bewaren ze voor haar verjaardag. Ook kocht een een slinger met lampjes en een zelfklevend lint. Ik had nog veel meer gezien maar hield mezelf goed in!

Wat ik bij Scrapdelight kocht is alweer half in gebruik dus kan ik niet meer op een foto laten zien.. Daarvoor zul je toch even het filmpje moeten bekeken haha!

Ben benieuwd wat jullie van mijn aankoopjes vinden!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Minke op 4 december 2014 om 06:48

  Leuke spullen heb je gekocht. Van de foto’s te zien. Ik kan de video helaas niet zien. Er staat dat de video privé is.
  Misschien een foutje?

  • Nicole (misseagles) op 4 december 2014 om 07:55

   Jaaa was foutje!! Is opgelost dus kijken maar!!

   • Minke op 4 december 2014 om 08:16

    leuk om te zien! Luca keek gezellig met me mee haha. Hij vond het ook leuk ;).

 2. Diana Carlton op 4 december 2014 om 08:28

  Wat makkelijk zo’n compacte fotoprinter! Ik vergeet altijd weer foto’s te bestellen, omdat ik dan in 1 keer een grote bestelling moet plaatsen en geen tijd maak om honderden foto’s te doorzoeken; maar dit is helemaal ideaal!

 3. Jenn op 4 december 2014 om 09:06

  Leuke aankopen!

 4. Marion op 4 december 2014 om 10:47

  Wat een leuke spulletjes! Jij bent echt creatief of niet? Jaaaaa, die witte houten sterretjes heb ik ook! Ze zijn zo leuk!!!

 5. Tamara op 4 december 2014 om 12:04

  Wat een bekende en leuke aankopen. Vooral van de action 😉 je bent nu wel je papiersnijder vergeten 🙂 maar dat snap ik wel met de enthousiasme voor de selphy

 6. Maris op 4 december 2014 om 12:27

  Super leuke spullen heb je gekocht! Krijg zelf ook helemaal zin om te shoppen 🙂

 7. Anita op 4 december 2014 om 13:15

  leuke spulletjes weer! En die printer, wauw!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje