Shoplog 28 november

Samen met Tamara ben ik lekker wezen shoppen in Nieuwegein en Kanaleneiland. We hebben heerlijk de tijd genomen en tussendoor ook nog lekker geluncht. Dat was wel nodig want met al het gekletst en op en neer gesjouw raakt je energie toch behoorlijk op. De lunch was dus voornamelijk om bij te tanken (en te plassen haha).

Uiteindelijk ben ik bij 3 winkels goed geslaagd… Bekijk het filmpje om te zien wat ik allemaal gekocht heb!!

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Een korte samenvatting van het filmpje:

p1100075Dit pakketje kreeg ik van Tamara. Lief he! De letter is al op in ieder geval en ik heb ook al wat dingetjes gebruikt uit het pakket haha. Erg fijn cadeautje dus!!

Shoplog 28 november canon selphy cp910Bij de Kijkshop kocht ik (namens Sinterklaas, voor mij) deze Canon Selphy cp910. Dit is een klein foto printertje waarmee ik dus zo af en toe foto’s kan printen voor mijn Project Life album! Ik kocht daar ook inkt en papier voor de printer en een papier snijder.

Bij de Action kocht ik poppetjes van Little People voor onze kleine meid. We bewaren ze voor haar verjaardag. Ook kocht een een slinger met lampjes en een zelfklevend lint. Ik had nog veel meer gezien maar hield mezelf goed in!

Wat ik bij Scrapdelight kocht is alweer half in gebruik dus kan ik niet meer op een foto laten zien.. Daarvoor zul je toch even het filmpje moeten bekeken haha!

Ben benieuwd wat jullie van mijn aankoopjes vinden!

9 reacties op “Shoplog 28 november

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *