Shopblog: IKEA!

Op zondag naar IKEA gaan.. Klinkt als iets verschrikkelijks aangezien er vele mensen datzelfde idee hebben, maar het was weer een fijne ervaring! Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen zin had. Ik had op zaterdag een enorm drukke dag gehad waardoor ik echt doodop was en op zondag kregen we gezellig visite. Nu vond ik de visite erg leuk, maar ik was wel blij dat ik daarna niets meer hoefde. Fout. Want manlief wilde iets doen en dat iets werd naar de IKEA gaan.

Hij bedacht dan ook gelijk dat het een idee zou zijn om daar te eten,  dan hoefde ik ook niet te koken. Nou dat laatste haalde me dan toch over dus kleedde ik me om en reden we naar Eindhoven, naar de IKEA. Daar aangekomen was het meteen duidelijk dat het weekend was en dan vooral.. zondag! Stervensdruk op de parkeerplaats en toen we de lift uitkwamen moesten we wachten tot we erdoor konden, zoveel karren met allerlei spullen erop. Crisis? Waar? Niet bij de IKEA in ieder geval…

We waren niet zomaar bij de IKEA overigens, we hadden een lijstje. Dus een missie. Al was daar niets van te merken want we liepen (ik waggelde meer, maar goed..) op ons gemakje over de bovenverdieping en ergerde ons niet eens aan mensen die midden op het pad op eens stil stonden of die hun elleboog plantte in mijn rug. Was het mijn buik geweest dan denk ik dat het anders was gelopen, maar vooruit. Ik waggelde gewoon door en zag zoveel moois.. zoveel! We kwamen al snel item nummer 1 tegen: een knuffelhond voor onze hond. Hij heeft er al 1 maar aangezien hij die zooooo lief vindt en wij bang zijn dat hij straks kapot is en de hond ontroostbaar, kochten we maar een reserve. Daarna kwamen we ook al de 2 bakjes tegen voor in de keukenlades en zagen we een super mooie lamp voor in de kinderkamer. (op de foto is hij geel, maar hij is toch echt wit in het echt, met wolkjes!)
20140202_161828

Het restaurant kwam al snel in zicht dus manlief in de rij en ik naar de wc. Heerlijk gesmikkeld van de Zweedse balletjes (met of zonder paardenvlees, ik weet het niet meer tegenwoordig) en de groene thee en nadat ik weer een beetje op adem was gekomen was de benedenverdieping aan de beurt!! Het karretje die we bijhadden raakte voller en voller en op een gegeven moment moest er toch echt even een nieuwe indeling gemaakt worden. Zo kochten we een bak voor het speelgoed van de hond (zo hopen we dat het meer opgeruimd gaat lijken), haakjes voor in de badkamer en voor in de keuken. Ik haalde Bart over om 3 schattige roze hondenbillen te kopen als haakjes voor in de babykamer, we zagen 2 schattige lampjes voor op onze schouw dus die hebben we ook ingeladen, de toiletten moesten nog voorzien worden van matjes dus ook die gingen in de kar.. Verder nog een wc borstel aangezien we nu 2 wc’s hebben en maar 1 borstel en we kochten er nog 2 rode bakken bij voor in onze nieuwe kast.
20140202_182148 20140202_182200

Bol AlgemeenBol Algemeen

Al met al was het dus nog best veel inclusief alle lampjes en toestanden dus een behoorlijk rekening zou je zeggen. Nou dit keer niet. Want de reden dat ik het zo’n fijne ervaring vond was dus niet alleen omdat het gewoon leuk is spulletjes te kopen of omdat de Zweedse balletjes zo lekker zijn.. Nee, het was enorm prettig omdat ik nog een giftcard had liggen die ik heb gekregen van de IKEA zelf en dus in kon leveren. Hoppa zomaar €100,- van het totaal bedrag af waardoor we voor een schijntje de spulletjes mee naar huis namen.

Als dát niet lekker winkelen is.. Dan weet ik het ook niet meer!
20140203_084438 20140203_08444820140203_084530

6 reacties op “Shopblog: IKEA!

  • Goed geslaagd zeg! Altijd fijn zo’n giftcard. Lekker shoppen op die manier. De Ikea zit hier vlakbij, heel gevaarlijk haha 🙂

  • Altijd handig de ikea, als ik geen zin heb om te koken kan dit ook een alternatief zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over of de kinderen wel netjes ASN tafel blijven zitten is geen al te grote aanslag op je portemonnee, je hoeft geen uren te wachten op je eten en is in mijn ogen nog gezonder ook dan de grote gele M.

  • Altijd fijn toch, zo’n rondje ikea! En de hondenkondjes-haakjes zijn echt superleuk! Het is van origine eigenlijk een product dat Ikea ooit uitbracht als onderdeel van een huisdieren lijn, en dit is het enige product wat daarvan in de collectie is gebleven. (Vermoedelijk omdat het zo goed loopt..)

Reageren is niet mogelijk.