Shop blog!

Eindelijk is het zover. Een heuse shopblog van mijn kant. Ik zie ze altijd bij anderen voorbij komen maar wij krijgen voornamelijk heel veel leuke dingetjes maar kopen zelf bijna niets. Nu moet ik wel bekennen dat ook in dit blogje genoeg voorbij komt wat we gekregen hebben, maar dan van de winkels zelf. Maar daarnaast hebben we ook nog wat dingetjes gekocht dus veel lees- en kijkplezier!

Als eerste moet ik even vermelden dat we he-le-maal naar de grote stad zijn gereden. Oftewel Eindhoven. Dit duurde wel 20 hele minuten, dus je kunt begrijpen dat het voelde als een wereldreis. *grinnik* We parkeerden onze auto onder de Heuvel Galerie en nadat we 2 korte pitstops hadden gemaakt bij de Wildeman (schoonzusje Marieke en haar vriendin zaten daar op  het terras) en de McDonalds (ik  moest enorm nodig plassen) gingen we naar de eerste winkel.

De Kruidvat.
Van de Kruidvat heb ik een ‘Jouw Extra Voordeel-pasje’ en daarmee kon ik gratis producten ophalen in verband met mijn zwangerschap. Ja en dan ben ik een echte Nederlander hé.. Gratis. Het waren ‘slechts’ vier producten maar wel allemaal dingen die je goed kunt gebruiken. Zo ontvingen we een pak new born luiers van 18 stuks, een fles bodylotion voor de gevoelige huid, een koelbijtring voor als de tandjes doorkomen en dit alles zat in een hele mooie mama&baby shopper.
Aangezien we toch bij de Kruidvat waren hebben we ook nog even rond geneusd tussen de andere dingetjes en vonden daar rompertjes die €3,50 kostten per 5 stuks! Dit kwam erg goed uit want ik had nog rompertjes nodig voor de “naamlijn” die ik wil gaan maken. Ook kochten we voor Bart nog een aantal scheermesjes.
wpid-20140106_092056.jpg

De Primark.
Het was niet gepland om de Primark binnen te lopen maar aangezien we er toch waren en er geen rij stond om naar binnen te mogen besloten we om toch even een kijkje te nemen. Omdat ik natuurlijk met mijn bekkeninstabiliteit zit konden we niet alles bekijken en zijn we direct naar de 2e verdieping gegaan. Daar waar de kinder- en babykleding is. Oh oh oh wat hebben ze daar toch veel leuke dingetjes! Vooral voor kids vanaf 2 jaar hebben ze echt veel! Nu keken wij uiteraard alleen bij het newborn gedeelte maar ook daar zagen we super leuke dingetjes. Rompertjes, boxpakjes, slaapzakjes, enzovoort. Aangezien de rij bij de kassa op deze afdeling niet lang was besloten we om een heel schattig mutsje mee te nemen (grotere maat zodat ze die eind van dit jaar op kan) en een 3-pak slaappakjes.
2014-01-06 09.29.20

De Etos.
Ook bij de Etos konden we een zwangerbox gratis ophalen maar daar hebben we verder niet gespeurd naar andere dingetjes. Om eerlijk te zijn gaan we toch meestal naar de Kruidvat, ook omdat er geen Etos in ons dorp zit. Ik zag in de winkel zelf overigens pas dat ik eigenlijk te laat was met ophalen, dit moest namelijk voor 2 januari (ik dacht zelf voor 5 januari) maar toch kregen we de box mee.
Ook in deze box zaten een aantal dingetjes die we weer goed kunnen gebruiken en uiteraard ook genoeg reclame die bijna allemaal al bij het oud papier liggen. Er zaten sowieso 3 tijdschriften in, dus weer fijn leesvoer (kan mooi op de stapel want heb nog niet echt de rust gevonden om te lezen) en ook zat er een flesje Jillz in, 0.0% en een blikje rosébier 0.0%! Verder zaten er 2 pamperluiers in (met kortingsbon), een knuffeldoekje, een pak billendoekjes van de Zwitsal, een fiep, zinkzalf en mamazalf.
wpid-20140106_092228.jpg

Babydump.
De volgende winkel was eigenlijk de Prénatal maar daar hadden ze geen voedingskussens meer. Die waren uitverkocht. En aangezien we toch echt een voedingskussen moesten hebben besloten we om eerst naar de Babydump te gaan  om te zien of ze daar iets hadden voor me. En ja hoor, daar was genoeg keus en na wat inlichtingen koos ik voor de Form Fix voedingskussen met daarbij uiteraard een roze hoes. Nu gaf de man in de winkel aan dat ik aan 1 hoes genoeg heb omdat de hoezen snel drogen, maar toch wil ik er nog eentje bij kopen (in het rood!).
wpid-20140106_091706.jpg

Na de Babydump was het écht tijd om weer naar ons mooie dorp te gaan, want ik  zat er doorheen. Wel ben ik erg blij dat ik het zo lang volgehouden heb en heb maar 3 keer hoeven zitten om het vol te kunnen houden dus ik zeg: topper!!

3 reacties op “Shop blog!

Reageren is niet mogelijk.