Sfeerimpressie Negenmaandenbeurs

Dat de negenmaandenbeurs druk zou zijn wist ik van te voren. Maar wat ik er écht van kon verwachten, daar had ik geen idee van! Nu ik dit wel weet ga ik volgend jaar beter voorbereid. Volgend jaar ja, want mijn vriendin (met wie ik gisteren samen was) en ik hebben dat al vastgelegd in onze agenda. En we gaan met kindjes. Zodat we geoorloofd met Elmo mogen knuffelen zonder raar aangekeken te worden 😉

Vandaag laat ik jullie door middel van foto’s, film en tekst de sfeer proeven van de negenmaandenbeurs. Wel mis ik nog wat foto’s die andere bloggers wel hebben, zoals die van onze meeting in het Mama Café en de mini workshop die we hadden bij Puur Baby Plaza. sfeerimpressie negenmaandenbeursEen van de eerste dingen die we tegenkwamen was Bites we love. Het trok me direct aan omdat ik op zoek ben naar healthy snacks en tussendoortjes en dit daar perfect bij aansluit. Noten zijn enorm gezond en ook nog eens extra goed voor zwangere vrouwen. Het kan namelijk helpen tegen de misselijkheid en het heeft een positief effect op je ongeboren kindje.
sfeerimpressie negenmaandenbeursDaarna kwamen we Denise’s Choice tegen. Helaas hadden ze vanuit de beurs haar bord verkeerd gespeld. Zij stond er met haar exclusieve wijn zonder alcohol. Nu heb ik wel vaker alcoholvrije wijn gedronken maar dit leek echt zo erg op “echte” wijn. Alsof er gewoon alcohol in zat! Ook de flessen zien er enorm exclusief uit terwijl je voor 2 flessen slechts 15 euro betaald. Een aanrader dus!sfeerimpressie negenmaandenbeursJess was zo lief om even een foto van mij en Brenda te maken. Expres eentje waarbij je goed kan zien hoe druk het eigenlijk is op zo’n beurs! Overal trolleys, kinderwagens en tassen!sfeerimpressie negenmaandenbeursNatuurlijk moesten Jess (van inaflowaroundtheworld) en ik ook op de foto! Was zo leuk om haar weer te zien, al had ze haar kindjes niet bij.. snik. Wel nu afgesproken dat ik binnenkort naar hun toe ga!
sfeerimpressie negenmaandenbeursToen ik bij het Mama Café zat samen met wat andere bloggers besefte ik me opeens dat ELMO achter ons stond. En dan word ik weer een klein kind he. Elmo is lief! Haha..
sfeerimpressie negenmaandenbeursToen we bij het Mama Café zaten kwam Tamara ons vragen of we interesse hadden in een rondleiding bij Puur Baby Plaza en een mini workshop. Dat hadden we wel en daar kwamen we onder andere Squiz tegen. Dat zijn knijpzakjes die hervulbaar zijn. Je kunt er dus je eigen gemaakte eten in doen en de kids kunnen het op die manier meenemen naar school of voor in de auto onderweg. Heel handig! Ik ga ze zeker aanschaffen!sfeerimpressie negenmaandenbeursOok hadden ze een babykamer ingericht met alleen maar eco spullen. Zelfs de muurverf en de vloer! sfeerimpressie negenmaandenbeursTamara is ook een van de oprichters van de Babybegood doos. Wil je het verhaal hierachter lezen dan raad ik je aan om de website te bekijken. Ook voor andere leuke tips! sfeerimpressie negenmaandenbeursOok Multilind stond er een stand. En aangezien we sinds kort deze jonge dame hebben leren kennen vonden we het wel leuk om er even langs te gaan. Wellicht binnenkort meer over Multilind op mijn blog! sfeerimpressie negenmaandenbeursNadat we binnenkwam had ik het kraampje van Kikker al gespot, echter gingen we pas tegen het einde erheen en kocht ik eindelijk het boekje wat ik al een tijd wilde “Kikker is jarig”. Ik liet het inpakken om thuis als cadeautje te kunnen geven aan mijn dochtertje Fay! sfeerimpressie negenmaandenbeursOp het podium in hal 9 waren regelmatig optredens en andere shows. Hier zie je Kim-Lian vd Meij voorlezen en zingen uit haar tweede boek alweer. De aanwezig kids vonden het erg leuk volgens mij! (En ik ook overigens haha)sfeerimpressie negenmaandenbeursOok was er een soort van modeshow met zwangere dames, al weet ik niet of ze allemaal wel echt zwanger waren en ik vond het er een beetje vaag uitzien haha.  sfeerimpressie negenmaandenbeursWe bezochten ook de stand van Dierendorpje, van Kim-Lian, en ze wilde zo graag foto’s.. Dan zeggen wij geen nee haha!  sfeerimpressie negenmaandenbeursEr was ook een mini museum op de beurs met daar nostalgische producten van vroeger, zoals deze kinderwagen. Erg gaaf om te zien alleen niet meer praktisch volgens mij.sfeerimpressie negenmaandenbeursAls laatste foto de chaos bij nOeser. Ik ben helemaal weg van dat merk, maar het was graaien en duwen door de moeders daar toen ik er was. En aangezien ik ook op mn knieën moest voor het maatje van Fay en een paar keer uit balans gehaald werd gaf ik het maar op… Jammer!

En dan nog een kort filmpje van 3 minuten om de sfeer ‘echt’ te proeven… 🙂

Zijn jullie wel eens naar de negenmaandenbeurs geweest? Wat vond je ervan?

11 reacties op “Sfeerimpressie Negenmaandenbeurs

 • Leuk dat je bij Multilind langs bent gegaan 🙂 Poeh wat een drukte idd, jammer dat het zo’n chaos was bij je favoriete merk!

 • Mooi verslag van ons dagje negenmaandenbeurs! Geeft een goede sfeerimpessie!
  Mail je mij de foto’s nog? Wil ikke graag hebben!

 • Grappig dat we ongeveer hetzelfde bedacht hadden (tekst, foto’s en video)! Achteraf gezien had ik ook wel een boekje van Kikker willen kopen. Helemaal niet aan gedacht, terwijl ik de stand wel heb gezien! Kikker is jarig hebben wij ook en vond ik erg leuk om voor te lezen rond Lise’s 1e verjaardag 🙂

 • Ik weet nog goed dat ik vorig jaar, hoogzwanger, rondstruinde op de 9 maandenbeurs. Ik werd eerlijk gezegd eerder chagrijnig dan dat ik het leuk vond, haha. Ik kwam voornamelijk met folders thuis. De huishoudbeurs lijkt mij leuker, vooral als het minder druk is (kan slecht tegen veel drukte en warmte). Je hebt een leuke impressie gegeven!

 • Oh my, zie ik opeens mijn hoofd op je blog haha 🙂 Was gezellig meis. Leuk om je weer te zien. Mocht ik volgend jaar weer gaan dan trek ik er in ieder geval een hele dag voor uit. Wat was het druk!!!

 • Leuk dat je er bent geweest. Ik ben alleen naar de huishoudbeurs geweest. Ik wilde en kon er echt niet tegen daar naar toe te gaan. Ook mede dat er een vriendin mee was die ook een kindje is verloren.

  Die kinderwagen kan nog wel praktische zijn. Toen Daan in het ziekenhuis lag moest hij van de afdeling naar een andere afdeling vervoerd worden met zuurstof en al. Wij hadden daar geen kinderwagen bij ons. Zo,n kinderwagen als op jouw foto stond op de afdeling pasgeborenen en ze hebben Daan daar dus ingelegd. Zo zijn we de gangen van het ziekenhuis door gelopen hihi.

 • Het ziet er echt heel leuk uit! Ik ben er nog nooit geweest, en vraag me af of ik volgend jaar nog in de doelgroep val, dus of ik er ooit ga komen…….

 • Leuk dat filmpje. De foto die gemaakt is in het mama café heb ik ook nog niet. De andere staat op mijn blog. Die alcohol vrije champagne was inderdaad erg lekker. Had begrepen dat het gewo ne champagne is waar na afloop de alcohol uit is gehaald.

Reageren is niet mogelijk.