(Secret) Sint

Al meer dan een jaar kom ik op een forum waar ik heel mijn voorbereiding van de bruiloft heb kunnen delen met vrouwen die ook in dezelfde fase zaten. Nu ik dit zwangere avontuur beleef heb ik op datzelfde forum ook een plek waar ik dit kan delen met “lotgenoten”. Heerlijk is dat, niemand wordt gek van je als je weer over de baby begint of vind het raar als je bepaalde dingen vraagt. Iedereen deelt daar zijn of haar belevingen en niets wordt opgelegd. Dat is wel eens anders op het internet, mensen hebben allemaal een eigen mening, hun eigen ervaring. En dat hebben deze vrouwen ook wel, maar zij leggen niets op. Ze geven alleen aan ‘zus en zo doe ik het, kijk maar wat je ermee kunt!’. Enorm prettig dus.

Nu is er elk jaar wel iemand die ook de Secret Sint organiseert. Er worden lootjes getrokken, verlanglijstjes gemaakt en je krijgt dus iemand van het forum waar je dan een surprise voor maakt of een gedicht (of beide) en een cadeautje voor koopt. Sommige mensen kennen elkaar ook buiten het forum om omdat ze elkaar wel eens ontmoet hebben. Maar dat is bij mij niet het geval. Vorig jaar deed ik mee en dit jaar besloot ik om weer mee te doen. Al was het achteraf misschien niet zo handig met de verhuizing, het ziek zijn en daarna de aanrijding. Maar goed ik heb mijn gedicht afgekregen en zelf vind ik ook dat ik erg leuke cadeaus heb kunnen kopen voor mijn lootje.. En dat voor €10,-!

Zelf kreeg ik ook een pakket thuis bezorgd…
SAMSUNG
Twee dagen heeft hij bovenop de kast gelegen want we mochten het pas op 5 december, vandaag dus, uitpakken!
Gelukkig moest Bart er vandaag weer vroeg uit dus kon ik hem direct open maken..
Er zat ‘het grote boek van Sinterklaas’ in met daarin het gedicht plus een cadeautje… Ook nog apart naast het boek zat een cadeautje ingepakt. Wat een verwennerij! In het gedicht stonden een aantal dingetjes over mijn leventje die ik gedeeld heb op het forum. Degene die mij had heeft het niet moeilijk gehad denk ik zo want er is zoveel gebeurd afgelopen jaar… inspiratie genoeg!
SAMSUNG SAMSUNG
En dan de cadeautjes.. Precies wat ik hoopte, al had ik er niet specifiek naar gevraagd maar wel een suggestie gedaan om dingen te combineren.. Ik kreeg slabbertjes van PSV en een rompertje van PSV! Hoe schattig XD Ook kreeg ik bakjes waarmee je een toren kunt bouwen, dus die zal over een tijd ook nog wel een keer van pas komen zodra onze kleine er is en al kan kruipen… Enorm verwend dus!
SAMSUNG SAMSUNG

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dank u Sinterklaasje!!
Morgen komt er nog een Secret Sint maar dan vanuit de familie. Dan komen mijn ouders, broertje en ‘schoonzusje’ hierheen om te gourmetten samen en om de surprises aan elkaar te geven. Ook daar is het weer spannend want wie zou mij hebben en wat zal degene die ik heb ervan vinden?! Wat blijft Sinterklaas toch een leuke tijd, niet om de cadeaus al is dat een leuke bijkomstigheid, maar om het creatieve, de spanning, iets doen voor een ander en vooral.. De tijd samen!

8 reacties op “(Secret) Sint

Reageren is niet mogelijk.