Schoenen die matchen onder zowel een jurk als jeans

enkellaarsjes-jurk

Jaren geleden toen ik nog een ‘klein’ meisje was had ik altijd een bepaald beeld van mode. Onder jurken droeg je alleen nette schoenen. Denk hierbij aan Maruti enkellaarsjes, pumps, hakschoenen en meer van dat soort dames schoenen. Verder waren sneakers eigenlijk alleen voor jongens of mannen. Alhoewel ik zelf dus ook altijd sneakers droeg. Ik was dan ook one of the guys.

Tegenwoordig is mijn beeld hierover gelukkig veranderd. Want dat schoenen onder meer dan één kledingitem passen is een feit. Zo kunnen mijn nieuwe sneakers onder een spijkerbroek, maar ook onder een shiny kerstjurkje. Of wanneer je enkellaarsjes hebt dan kunnen deze onder een mooie pantalon, maar ook onder een jeans.

Sneakers die matchen onder een jurk en jeans

Ik moet wel toegeven dat ik nog steeds heel veel sneakers heb, naast een aantal enkellaarsjes en boots. Het liefst draag ik onder een jurk wel leuke laarsjes of zelfs pumps. Echter ga ik toch liever voor het gemak en vermijd ik pijn aan mijn voeten met een opvallende sneaker.

Alhoewel ik vroeger best wel een grijze muis was en liever niet opviel qua kleding zoek ik nu juist steeds combinaties die opvallen. Zo koos ik hier voor een panterprint panty van de Zeeman, een (kerst)jurk van MsMode en mijn nieuwe Guess sneakers. Deze sneakers hebben zulke leuke details dat ze net wat anders zijn dan anderen.

En deze sneakers kunnen natuurlijk ook gewoon onder een spijkerbroek. Ze maken een wat nettere outfit (zie onderstaande foto) wat leuker en hipper. Het zijn wel schoenen die je moet inlopen. Ben ik niet gewend met sneakers. Maar nu ik ze ingelopen heb zijn ze echt heel fijn.

Nu ik thuis werk heb ik eigenlijk bijna altijd een spijkerbroek aan. Wat zonde is want ik houd zo ontzettend van jurkjes. En eigenlijk kan dat ook gewoon lekker met zo’n sneaker eronder. Ik hoef dan wellicht niet altijd zo’n hippe panty aan want die ziet toch niemand. Maar jezelf leuk aankleden helpt altijd met jezelf beter voelen. En dat straal ik dan weer uit naar mijn klanten natuurlijk.

Niet zoveel schoenen meer nodig?

De conclusie van mijn man na het lezen van bovenstaande stuk was dat ik dan vast geen nieuwe schoenen meer nodig had. Want ik kon de schoenen die ik heb toch wel matchen met diverse kledingstukken. Daar heeft hij technisch gezien natuurlijk wel gelijk in, al geef ik dat nooit toe. Mijn weerwoord was echter dat je ook niet elke dag dezelfde spijkerbroek of jurk aan trekt. En daarom dus ook met schoenen wilt kunnen wisselen. Ik heb dus gewoon weer een goede reden om nieuwe enkellaarsjes te kopen of misschien waag ik me nu wel eens aan pumps.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje