Eigenwijsjes dagboek #3: schoen zetten, flavourites en een verjaardag

Ik begin aan dit dagboek op zondagavond 21uur. Ik nam me voor om van de week al telkens wat foto’s te plaatsen en er wat bij te zetten zodat ik nu niet al het werk hoef te doen. Maar dit voornemen is helaas bij een voornemen gebleven haha. Omdat ik het toch wel erg leuk vind om zo onze week te laten zien blijf ik er wél gewoon mee doorgaan!schoen zetten, flavourites en een verjaardag..Op maandag was ik weer niet fit. De week ervoor was ik ook telkens maar aan het kwakkelen maar die maandag was echt weer drama. Voelde me zo beroerd, maar ja mama kan niet ziek zijn. Gelukkig was mijn man redelijk op tijd thuis, want vandaag besloot ons meisje ook om met het tijgeren een stapje verder te nemen. In plaats van die paar vierkante meter die ze normaal gebruikte was geen enkele plek in de woonkamer meer veilig! ’s Avonds mocht ze voor het eerst haar schoentje zetten, heel interessant! psycholoogDe dag erop was ik nog steeds niet fit maar ik was in ieder geval niet koortsig meer. Ik ging dus naar de psycholoog en mijn moeder lette op dat moment op mijn meisje. Ze mocht ook bij oma haar schoen zetten, wat een bofkont hé!! Die dag heb ik trouwens ook nog zo’n 125 foto’s uit lopen zoeken en bewerkt van een doop. kerstfoto's cadeautjesOp woensdag schreef ik binnen 10 minuten een hele moeilijke blog. Ik had hem al een aantal weken in concepten staan maar door het bezoekje aan de psycholoog kreeg ik het opeens voor elkaar. Ook kwam mijn  beste vriendin met haar dochtertje Nova om kerstfoto’s te maken. Daarvan nog geen voorbeelden, dat komt pas als de kaarten verstuurd zijn. Daarna mocht Fay weer naar oma toe om haar cadeau uit te pakken.. Ze kreeg een knuffel piet! donderdagDe dag er na begon ik aan de nood visitekaartjes. Ik wilde namelijk wel iets meehebben op de Flavourites Live. Met labels van de Action en washitape kom je al een heel eind. Verder ging ik lekker lunchen samen met mijn gezinnetje, kwam de blog over de pepernoten tiramisu online en maakte ik ’s avonds ook een nieuw recept. Die komt nog online. Ook mocht Fay voor het eerst haar eigen tandjes (met hulp) poetsen.schoen zetten, flavourites en een verjaardag..De vrijdag ging ik samen met Linda naar de Flavourites Live in Amsterdam. Die dag plogde ik dus ook daarvan heb je al een plog voorbij zien komen. Wel nog even een extra vermelding voor Tony’s. Want OMG wat heb ik gemist al die tijd hahahaha… Ik was die avond trouwens echt doodmoe, best vermoeiend zo’n dag en ook nog 2 uur heen en 2 uur terug rijden!zaterdagZaterdagochtend mocht ik voor het eerst als vrijwilliger in de SHop werken. De SHop is de buurtwinkel in ons dorp en het is echt een winkeltje voor de Hei door de Hei. Je leert op die manier ook snel mensen kennen en mensen jou dus het leek me wel leuk om dit 1x in de zes weken te doen. Het beviel me echt heel erg goed dus ik kijk uit naar de volgende keer. In de middag gingen we naar Eindhoven om daar een aantal winkels af te gaan waaronder de Ikea voor een wandrek en de Prénatal voor een kerstjurkje voor Fay. schoen zetten, flavourites en een verjaardag..En toen was het alweer zondag. De dag dat mijn lieve papa jarig was. Hij werd maar liefst 48 jaar jong. Als eerste gingen we samen naar de bossen met de honden. Super leuk 4 golden retrievers en een chihuahua die er dan tussen loopt. De rest van de dag was ook gezellig, zo gezellig dat ik op de bank tegen mn vader aan in slaap viel haha. Later op de dag kwam er meer visite en aten we met zn allen lekker Grieks. Fay heeft daar amper geslapen omdat ze overal bij wilde zijn, maar uiteindelijk heeft ze het goed volgehouden!

Heb jij  wel eens Tony’s chocolade op?

9 reacties op “Eigenwijsjes dagboek #3: schoen zetten, flavourites en een verjaardag

  • Ik eet geen chocolade, dus hier geen tony’s. Leuk om zo je week te zien. Ik heb ook dat ik de mamachallenge graag foto’s tussendoor in de blog zet, maar komt niets van haha. Misschien toch maar eens doen, zou best veel werk schelen denk ik. Hopelijk ben je weer helemaal fit nu!

  • De enige Tony die ik op heb is de pure variant. Erg lekker. Veel te snel op. Leuk artikel vind ik dit! Nog gefeliciteerd met je vader!

  • Diana Carlton zegt:

    Ik heb Tony’s nog nooit op, maar toch ben ik mijzelf elke keer aan het lekker maken voor het chocoladevak bij de Albert Heijn. Zal ik het kopen of niet? Wel of niet? Ahh! Misschien de volgende keer toch maar meenemen!

  • He bah, niet fijn welke keer op maandag de week zo te beginnen. En hier ook egfeliciteerd met je paps! Ik wil nog een heleboel smaken proeven maar de pure, melk en de pepernoten variant van Tonny is in ieder geval erg lekker!

  • Nog gefeliciteerd met je jonge papa! Ik heb nog nooit tony’s gehad,zag ze wel liggen maandag maar heb ze ook laten liggen

Reageren is niet mogelijk.