Schitterende My Jewellery Adventskalender 2020

adventskalender-2020-my-jewellery

Ben jij ook zo dol op sieraden? Mijn man snapt er nooit zoveel van wanneer ik voor de zoveelste keer nieuwe oorbellen of armbandjes aanschaf, maar wij vrouwen weten wel waarom toch? Ik voel me letterlijk kaal wanneer er niets in mijn oren hangt. Daarom was ik ook erg blij toen er een enorm luxe doos bezorgd werd van My Jewellery. Want daar zat namelijk hun nieuwste adventskalender in!

Adventskalender 2020 van My Jewellery

It’s beginning to look a lot like Christmas. Er hangen welliswaar nog blaadjes aan de bomen en kerst duurt nog minstens anderhalve maand. Met de adventskalender van My Jewellery raak je al helemaal in de kerstsferen. Tien dagen lang jezelf of een ander verrassen met een prachtig zilver of gouden (je kiest van tevoren zelf waar je voorkeur naar uit gaat) sieraad. De adventskalender heeft een waarde van €138,50 maar je betaalt er slechts €49,95 voor.

Het perfecte cadeau voor de feestdagen

Heb je nog geen idee wat je dit jaar onder de boom kunt leggen? Of gaat het door alle maatregelen niet lukken om samen kerst te vieren? Deze My Jewellery adventskalender is een groot feest voor de ontvanger want elke dag mag er een vakje geopend worden waarmee een prachtig cadeau tevoorschijn komt. Wie wil dat nu niet?! Kun je mooi je moeder, zus, tante, vriendin of jezelf verrassen.

De adventskalender is vanaf nu verkrijgbaar online en in de My Jewellery boutiques. Benieuwd naar de inhoud? Op de website van My Jewellery vind je een filmpje waarin je kunt zien wat erin zit.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Weekoverzicht #3 - Meisje Eigenwijsje op 4 juli 2022 om 10:27

    […] Op woensdag kon ik Milo een paar uurtjes naar iemand brengen zodat ik mijn Masterclass kon geven. Deze dag maakte ik geen foto’s. Behalve voor de Adventskalender van My Jewellery. […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje