Woezel & Pip “op zoek naar de Sloddervos” (winactie)

Op 20 januari ging de allereerste bioscoopfilm van Woezel & Pip in premiere. Je kon op menig andere blogs al kaartjes winnen voor de film en ook reviews lezen. Ik zelf zit op het moment dat dit artikel online komt in de bioscoop bij deze film. Dus ik kan nog niet zeggen wat ik ervan vind. Waar ik wel wat over kan zeggen is het boek wat ze erbij hebben uitgebracht. Want naast de bioscoopfilm is er ook een extra dik voorleesboek uitgebracht. En dit boek mag ik twee keer aan lieve lezers weggeven!

woezel en pip voorleesboek

 

Verrassing! Charlie, het kleine neefje van Woezel en Pip komt logeren. De Wijze Varen is bijna jarig, dus het is groot feest! Maar dan blijkt het cadeau spoorloos verdwenen. Komt het soms door… de Sloddervos? Die pakt alles wat je niet opruimt, heeft de Wijze Varen gezegd. Woezel en Pip geloven er niks van. Maar er verdwijnen steeds meer spullen. Bestaat hij dan toch…? Zonder cadeau is het geen feest. Samen met hun vriendjes gaan Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos.

Review

Ik wist dat we het boek binnen zouden krijgen, maar ik wist niet dat hij zo groot, mooi en dik zou zijn. Wat een fijne verrassing. Ikzelf was al enorm onder de indruk van de mooie kleuren, het lettertype en de grootte van de letters en de mooie tekeningen die erin staan. Maar ook onze kleine meid stond te springen om Woes & Pip! Heel geconcentreerd bekeek ze alle bladzijdes en hoorden we regelmatig ‘mooooooi’ uit haar mond komen. _MG_0898

Ook het lezen samen met papa was een succes. Voor papa zelf ook, aangezien hij dyslectisch is maar door de grote letters kon hij het toch vrij makkelijk lezen. _MG_0902

Winactie

Wil jij nu ook zo’n geweldig mooi (voor)leesboek voor je kind(eren)? Ik mag twee mooie exemplaren weggeven! Ze liggen al in een envelop klaar hier in huis, dus ik hoef alleen nog maar jouw adres op te schrijven.

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter laten.

Ben jij al naar de film geweest?

Comments

comments

Samenwerking
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply
  Alicia Hofman-Voshol
  30 januari 2016 at 06:38

  Nog niet naar de film geweest. Ik twijfel nog een beetje of mijn dochter niet te jong is maar ik waag graag een kansje om het boek te winnen. Super leuk!

 • Reply
  Linda van de Weijer
  30 januari 2016 at 07:40

  Graaaaaag! Ik vrees dat onze wildebras de film niet zal volhouden maar een mooi boek is altijd welkom!

 • Reply
  Brenda
  30 januari 2016 at 07:44

  Wat een leuke winactie! Mijn kleine meid is dol op woezel en pip maar ik denk dat ze nog ietsjes te jong is om naar de film te gaan. Daarom waag ik graag een kans om voor haar dit leuke woezel en pip boek te winnen.

 • Reply
  Mer
  30 januari 2016 at 07:58

  Ik doe graag mee voor mijn peuter! Niet naar de film geweest, en nog twijfel of we dat gaan doen aangezien hij 2,5 is. Maar de boeken worden hier verslonden!

 • Reply
  Bernie
  30 januari 2016 at 08:04

  Ik doe graag mee voor de kleinkinderen.

 • Reply
  Anna Wienen
  30 januari 2016 at 08:14

  Heel leuk! Mijn nichtje is helemaal gek van woezel en pip… Helaas nog te jong voor de film..

 • Reply
  jacksons_mommy_
  30 januari 2016 at 08:24

  Hier een grote woezel en pip liefhebber. Ik twijfel heel erg om naar de film te gaan. Jackson kan denk ik nooit zolang stil zitten ? Dus wij maken heel graag kans op een boek, zodat wij thuis lekker het verhaal kunnen lezen !!

  Hoe ging het met Fay in de bios ?

 • Reply
  elisabeth maria martina
  30 januari 2016 at 08:29

  voorlezen over woezel&pip is altijd feest

 • Reply
  Marjo
  30 januari 2016 at 08:31

  Wauw wat een prachtig dik boek! Daar worden wij bier heel blij van! Elke avond lees ik bij ieder kind een eigen verhaal ben benieuwd wie dit boek wil lezen, ik denk iedereen!

 • Reply
  Baukje
  30 januari 2016 at 08:32

  Dat zou erg leuk zijn voor mijn 2 mannetjes. Die zijn fan van woezel & PiP!

 • Reply
  Marjolein
  30 januari 2016 at 08:33

  Wat een leuk actie! Wij hebben een meisje van 15 maanden dat gek is op Woezel en Pip. Het liefst leest ze de boekjes de hele dag.
  Ze is nog te jong voor de film, maar een voorleesboek lijkt me super leuk!! ?

 • Reply
  Charlotte
  30 januari 2016 at 08:44

  Oh die willen wij wel winnen! Wij zijn gek op Woezel en Pip! We zijn nog niet naar de film geweest omdat ik denk dat Aukje niet zolang stil kan zitten kijken haha. Veel plezier!

 • Reply
  Marian Zw.
  30 januari 2016 at 08:44

  O wij doen graag mee met deze winactie. Beide kids hebben elke avond een Woezel of Pip,in bed. En wel een paar boekjes, maar een nieuwe zou zo leuk zijn. Kunnen we ‘s avonds eerst lezen over Woezel en Pip en dan lekker met ze onder de wol.

 • Reply
  Judith
  30 januari 2016 at 08:45

  Ik zou dit boek dolgraag winnen voor onze dochter. Een grotere fan bestaat er haast niet. Als ik een filmpje van ze op zet, dan zit ze te dansen voor de tv.
  Het zou een geweldig verjaardagscadeau voor haar zijn!

 • Reply
  Heleen M
  30 januari 2016 at 08:56

  Ja, wij zijn vorig weekend naar de film geweest! Voor mijn beide jongens de allereerste keer! De dag erna had Papa iets op de grond laten liggen en toen zei mijn oudste: “Papa is ook een beetje een sloddervosje hè?” Ik moest zo lachen!! Dus dat boekje zouden we heeel graag ook thuis lezen.

 • Reply
  patricia
  30 januari 2016 at 08:59

  Wat een super leuke winactie. Wij zijn nog niet naar de bios geweest maar misschien dat we deze regenachtige zondag met zn drietjes gaan. Als ik het boek win neem ik hem graag mee naar school van mijn dochtertje waar ik voorleesmoeder ben.

 • Reply
  Tamara
  30 januari 2016 at 09:20

  Wij doen graag mee! Hier een groot fan van Woezel en Pip

 • Reply
  Lisette
  30 januari 2016 at 09:52

  Ik doe graag mee aan deze winactie en hoop dit leuke boek te winnen voor mijn dochter ?

 • Reply
  Gera
  30 januari 2016 at 10:45

  Jaaaa leuk!
  Ons andere w en p boek is letterlijk stukgelezen en ligt helemaal uit elkaar ;).

 • Reply
  Alexandra
  30 januari 2016 at 11:02

  Ik wil heel graag meedoen! Wat een mooi boek!

 • Reply
  Malou
  30 januari 2016 at 13:15

  Wat leuk, ik doe graag mee voor Nomi! Die grote letters zouden voor mijn man ook wel handig zijn denk ik, hij is namelijk ook dyslectisch.

 • Reply
  Sas
  30 januari 2016 at 13:20

  Wat een leuke winactie en tof boekje. Ik doe graag mee, voor het kindje van mijn beste vriendinnetje. Die vind het zó geweldig Woezel & Pip.

 • Reply
  Alyt
  30 januari 2016 at 13:58

  Aan Meisje Eigenwijsje,

  Wij smelten voor Woezel en Pip. De bioscoopfilm staat wel in de planning. Zou voor mijn dochtertje van 3 haar eerste bioscoop avontuur zijn. We hebben de 16 uitdeelboekjes ook (hoezo uitdelen …lekker zelf lezen).
  Mijn oudste dochter vindt Woezel en Pip ook nog steeds erg leuk.
  Ben zowel benieuwd naar de film als het boek. Ben gek op voorlezen voor mijn dochters.
  Dus JAAAAAAAAA doe heel graag mee.

 • Reply
  jolein koolske
  30 januari 2016 at 14:05

  Oh wat super leuk !! Ik doe dolgraag mee want mijn dochters gaan dat heel leuk vinden 🙂 Ik zou morgen met mijn oudste dochter gaan maar ik heb mijn man verteld dat hij maar mee moet gaan want hij werkt altijd veel en zo heeft hij ook even een leuk momentje met onze oudste dochter. Hij heeft al zo een zin er in omdat hij dan lekker even een papa/dochter momentje heeft. Ik vind het stiekem jammer dat ik niet mee ga want had er oom zin in hahha maar ja plezier zullen ze zeker hebben en dan is het goed 🙂

 • Reply
  Elise
  30 januari 2016 at 18:09

  Ja de film was super schattig. Ik doe graag mee voor mijn kindjes!

 • Reply
  Kirsten
  30 januari 2016 at 20:27

  Lenne is nog te klein om naar de film te gaan, maar niet om voor te lezen. Net voor ik deze reactie typ, heb ik haar net een verhaaltje voorgelezen over “Uil gaat op vakantie”. Ook al is ze nog klein, toch kan ze al aandachtig luisteren terwijl ik voorlees. Ik ben zelf een boekenliefhebber, dus hoop dit te kunnen doorgeven aan mijn dochter. Ik doe heel graag mee met je winactie!

 • Reply
  Volgmama
  30 januari 2016 at 21:07

  Leuk! Wij zijn nog niet naar de film geweest.

 • Reply
  Fleur V
  30 januari 2016 at 21:14

  Wij zijn al naar de film geweest en mijn dochter is er nog vol van! Om thuis dan het boek te kunnen lezen, zal ze geweldig vinden! Ik doe dus heel graag mee!

 • Reply
  Tasja
  30 januari 2016 at 21:26

  Wat leuk om te zien hoe papa en dochter zo aan het lezen zijn. Leuk zo een groot, mooi boek! Ik heb zelf geen kids, maar zou dit boek dan kado geven. Voor iemand met kinderen, kun je hier alleen maar goed doen!

 • Reply
  Miekske Dingens
  30 januari 2016 at 22:16

  We zijn jammer genoeg nog niet naar de film gaan kijken. Daarom dat we graag een kansje maken op dit leuke boekje!
  Fingers crossed voor onze kapoen!

 • Reply
  Pel
  30 januari 2016 at 22:43

  Ik heb alleen een setje gekregen om weg te geven! 🙁 Dus ik loot graag mee voor mijn eigen zoontje 🙂

 • Reply
  Maureen
  31 januari 2016 at 09:52

  Zo leuk voor mn kleine grote fan!

 • Reply
  laura
  31 januari 2016 at 10:37

  Ik doe graag mee. Daelyn is gek op boeken en wordt graag voorgelezen. Als ik geen tijd heb, dan is Damien zo lief om zijn kleine zusje voor te lezen. In de carnavalsvakantie gaan Daelyn en ik samen naar de bioscoop. Moeder-dochter dagje. 🙂

 • Reply
  MARIJKE
  31 januari 2016 at 10:45

  Wat een leuke winactie! Ik heb de kaartjes al voor de film maar nog niet heen geweest. Ik zou echt ontzettend graag dit boek willen winnen. Onze mini-me is dol op voorlezen en stapelgek op woezel & pip!

 • Reply
  S.Hubregtse
  31 januari 2016 at 12:00

  Woezel en Pip beleven zoveel avonturen, die van Bas (4) wel eeuwig mogen duren. Ze gaan op vakantie, of spelen in de tovertuin, ze kunnen verdwalen, bang zijn of vallen in het puin. Het is altijd weer genieten, als ze met de raket naar de maan schieten. Daarom willen we graag nog meer verhalen lezen en zien, want van ons krijgen Woezel en Pip een dikke 10 !

 • Reply
  Nicole
  31 januari 2016 at 15:13

  Hier maak ik graag kans op voor onze kleine man die momenteel helemaal gek is van voorlezen en van boekjes! Leuk!

 • Reply
  Lies
  31 januari 2016 at 21:36

  Super leuk en schattig!! <3

 • Reply
  Iris
  1 februari 2016 at 09:31

  Wat een leuk boek, hier zou ik mijn peuter erg blij mee kunnen maken

 • Reply
  Danielle
  1 februari 2016 at 10:57

  Ik wil het boek graag winnen zodat ik mijn neefje en pasgeboren nichtje voor kan lezen! Woezel en Pip is altijd een succes 😀

 • Reply
  Franske
  1 februari 2016 at 12:32

  Oh dat lijkt me leuk voor onze kleinkinderen

 • Reply
  2voeters
  1 februari 2016 at 12:34

  Oh die zou ik ook graag willen

 • Reply
  Wendy
  1 februari 2016 at 12:41

  Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje!

 • Reply
  Theersssss
  1 februari 2016 at 12:48

  Ja lijkt me erg leuk! Wij hebben een zoon van 8 maanden en die is erg druk maar als je voor gaat lezen komt bij lekker tot rust

 • Reply
  Susanne
  1 februari 2016 at 22:25

  Wat een mooi boek! Hier gaat ons zoontje zeker weten van genieten aangezien hij helemaal woezel en pip fan is!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: