Winactie: weg met huisstofmijt!

En we zijn alweer aangekomen bij de vierde en tevens dus de laatste (van deze week) winactie. Heb je de andere drie gemist? Check dan snel even het vastgezette bericht op de hoofdpagina. Want je kunt gewoon nog mee doen tot en met zondag! Deze laatste winactie is erg fijn voor de mensen met allergieën. Maar ook voor de mensen die echt een keer hun bed grondig willen schoonmaken. 

Mijn man heeft geen allergie die door de dokter bevestigd is, maar wel heeft hij erg regelmatig last van zijn luchtwegen, niezen en kriebelende oren en neus. Genoeg reden dus om na te denken over huisstofmijt en hoe we het wegkrijgen. Toen Acar Up met het aanbod kwam om hun product te testen en er een winactie bij te organiseren zei ik dus volmondig ja! Als dit mijn man zou kunnen helpen en wellicht ook één van mijn lezers dan graag.

Wij ontvingen een duokit waarmee we ons matras konden behandelen. Nu kan ik wel uitleggen hoe ik dat gedaan heb maar het volgende filmpje kan dat veel beter uitleggen.

Nu hebben wij de kit pas 2x gebruikt maar mijn man merkt al direct verschil. Dat is dus wel prettig. Als het goed is kan ik 6x het gehele bed sprayen met het flesje wat in dit pakket zit. Aangezien ze aanraden om het 1 maand lang elke week te doen en daarna per maand kan ik dus 3 maanden vooruit. Echter als je een navulling koopt kun je met een navulling dus ook 6x vooruit en dat is dus een half jaar.

De winactie

Je kunt een duokit (voor een tweepersoonsbed) van Acar Up winnen t.w.v. €59,90.

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten onder dit artikel met daarbij een geldig email adres. Ik neem namelijk zodra de winactie voorbij is per email contact met de winnaar op.
Deze winactie loopt tot en met zondag 6 september 2015.

Check ook de andere winacties

testafbeelding

Comments

comments

Samenwerking
Previous Story
Next Story
 • Hanneke Koper
  4 september 2015 at 17:16

  Oh dat zou wel wat zijn voor mijn man ook. Die loopt ook steeds half verkouden door het huis!

 • Alexandra
  4 september 2015 at 17:25

  Ik doe graag mee met deze winactie 🙂

 • Godelieve
  4 september 2015 at 17:33

  Dit product daar heb ik nog nooit van gehoord. Mijn oudste is allergisch voor o.a. huisstofmijt dus dit zou ik graag willen uitproberen!

 • Melissa Souidy
  4 september 2015 at 17:53

  Dit zou echt zooo fijn zijn voor mijn man . Allergisch voor huisstofmijt en astma.
  Heel erg vervelend.
  Wat zou het geweldig zijn dat zijn klachten afnemen.

 • Karin
  4 september 2015 at 18:08

  Ik had er al over gelezen maar vroeg me af of het niet te mooi is om waar te zijn maar als je schrijft dat je na 2x gebruiken al verschil merkt… dat geeft hoop! Ik kreeg nog maar enkele maanden geleden de diagnose astma en ik ben volop op zoek naar oplossingen.

 • Joyce
  4 september 2015 at 18:14

  Deze zou ik graag winnen voor mijn zwager!

 • Nynke B
  4 september 2015 at 20:03

  Nooit geweten, maar ik ben allergisch voor huisstofmijt bleek uit een allergietest. Dit komt dus goed van pas.

 • Lilian
  4 september 2015 at 22:12

  Ik vind het behoorlijk bizar, maar ik heb net voor maandag een heel artikel geschreven over mijn winterallergie. En ik heb vanmiddag mijn hele slaapkamer gezogen en gesopt, omdat ik gek word van die ellendige verkoudheid. Ik zou er bijna religieus van worden 😉

  Maar; ik wil hem dus!! Ik doe mee!! 🙂

 • Anita
  4 september 2015 at 23:26

  Dat klinkt ontzettend interessant dus doe graag mee met de winactie!

 • Marion
  5 september 2015 at 09:00

  Ik doe graag mee! Dit is ons al een keer aangeraden, maar ik moet bekennen dat ik het niet gekocht heb omdat ik het te duur vond. Ik waag een gokje bij jou!

 • SoMama
  6 september 2015 at 21:20

  Oooh, op mijn lijf geschreven! Altijd zit mijn neus verstopt en nu net een concreet plan met de dokter aan het maken om tegen mijn allergie (o.a. huisstofmijt) te gaan vechten. Dus dit kan zeker helpen!

 • %d bloggers liken dit: