Winactie: Bob Balloon pomp

Wist je dat veel ballonnen stoffen bevatten die niet goed zijn voor de gezondheid? De stoffen die in de ballonnen zitten (nitrosamines) zijn kankerverwekkend als ze worden ingeslikt. Deze stoffen zitten vaker in latexproducten. Echter is het al wel bij de wet verboden om ze in spenen te verwerken. Als het om ballonnen gaat, gaan ze er echter vanuit dat er niet op de ballonnen gekauwd worden. Dit terwijl kinderen dit juist regelmatig doen. Als volwassene zijnde weet je dat je dit niet hoort te doen. Maar kinderen weten vaak nog niet goed hoe ze een ballon op moeten blazen.

Aangeraden wordt dan ook om gewoon een pompje te gebruiken bij het opblazen van ballonnen. Nu ontving ik van Goliath Bob Balloon! Dit is echt een heel leuk (en gezond) alternatief voor het opblazen met je mond. Bob Balloon heeft een leuk mondstuk om daarmee alsnog zelf de ballonnen op te blazen, maar dan veilig. De lucht loopt ook niet terug waardoor de ballon in een paar seconde is opgeblazen. Er zit zelfs een lintje bij om zo de ballon makkelijk te knopen! mb[3]pocket[3]Daarnaast hebben ze een ballonpomp waarmee je ook lange ballonnen kunt oppompen. Er zitten 2 mondstukken bij zodat je dus kunt kiezen of je een gewone ballon opblaast of een lange ballon. Met die lange ballonnen kun je leuke figuren maken zoals een hondje of een bloem!bloem[3]In de winkels liggen vier variaties:

 • Bob Balloon: een mondstuk (verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, groen en oranje), tien ballonnen en tien linten. Adviesprijs: 4,99 euro.
 • Bob Balloon Pump: een ballonpomp met adapter (afschroefbaar mondstuk) voor de gewone en lange ballonnen, tien gewone ballonnen, tien lange ballonnen om figuren te maken, twintig linten en een handleiding. Adviesprijs: 9,99 euro.
 • Bob Balloon Double Pack: een mondstuk, een ballonpomp met adapter voor de gewone en lange ballonnen, twintig gewone ballonnen, twintig lange ballonnen om figuren te maken, veertig linten, stickers om de figuren bijvoorbeeld ogen en een mond te geven en een handleiding. Adviesprijs: 14,99 euro.
 • Bob Balloon Party Set: vier mondstukken, veertig ballonnen en veertig linten. Ontzettend leuk voor verjaardagsfeestjes! Adviesprijs: 19,99 euro.

Winactie

pb250[3]

Naast dat ik zelf het duopack ontving mag ik ook 2x een Bob Balloon Pump weggeven! Daar zitten ook 10 gewone ballonnen en 10 lange ballonnen bij! Dus kun je hem direct uitproberen!

Wat moet je doen?

Heel simpel: laat een reactie achter met een geldig email adres. Dan neem ik contact met je op per email als je wint!
Deze winactie loopt tot en met zondag 6 september 2015.

Morgen komt er weer een winactie online om 17uur. Kom dus gerust terug, je mag namelijk met elke winactie meedoen!

testafbeelding

Comments

comments

Samenwerking
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Gera
  2 september 2015 at 17:53

  Ik doe weer mee!
  Alles voor gezondheid!

 • Reply
  Hanneke Koper
  2 september 2015 at 18:36

  Oh wist ik niet! Mijn kinderen vinden ballonen een groot feest dus nu kunnen ze dan helpen met blazen!

 • Reply
  Dorien
  2 september 2015 at 19:24

  Goed om te weten. Ik wist het niet, maar het verbaast me (weer eens) niets! Die Bob Balloon is een leuk alternatief. Heb sws al een hekel aan het blazen van al die ballonnen. Leuk dat je er ook van die vormen mee kan maken. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Marjon
  2 september 2015 at 19:53

  Komt net te laat voor mijn zoontjes verjaardag aankomende zaterdag maar prima op tijd voor mijn dochtertje welk in oktober haar verjaardag kaarsjes mag uit blazen!

 • Reply
  Nynke B
  2 september 2015 at 19:57

  Wat handig zeg, ik doe graag mee.

 • Reply
  Zjenja
  2 september 2015 at 20:27

  Wat een te gekke actie! Ik doe mee! Ot is gek op ballonnen! Wat zou hij hier blij mee zijn!

 • Reply
  janske
  2 september 2015 at 21:12

  Kijk, weer wat geleerd 😉 Super handig zo’n pomp…Ik doe wel mee, kan ik eindelijk mijn balloonanimals na 8 jaar weer eens maken 🙂

 • Reply
  Priscilla
  2 september 2015 at 22:28

  Ja leuk! Ik doe mee. Wist trouwens echt niet dat ballonnen zo schadelijk kunnen zijn!

 • Reply
  Linda Venrooij
  4 september 2015 at 12:49

  Hey! Wat super leuk zeg!
  Mijn twins van 5 jaar zijn gek op spelen met ballonnen, ze proberen er mee te leren volleyballen, super leuk! Dus we blazen hier heel wat ballonnen op! Ik doe het tot nu toe altijd voor ze, maar zo kunnen ze ze zelf ook opblazen op een leuke manier!
  Ik doe dus graag mee! 🙂

  Groetjes Linda, Daan en Jesse

 • Reply
  corinne de graaf
  4 september 2015 at 13:31

  Altijd handig!Ik doe mee.

 • Reply
  Melissa Souidy
  4 september 2015 at 17:55

  Echt iets wat bij mijn zoontje past!

 • Reply
  Ceciel - mamablogger
  4 september 2015 at 18:02

  Jaaaaaaa!! We doen graag mee want we zijn hier gek op ballonnen!!! Altijd een feest als die opgeblazen worden en al helemaal als het met Bob kan ?!

 • Reply
  Gera
  14 september 2015 at 11:19

  Zijn de winnaars al bekend :)?

  • Reply
   Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   14 september 2015 at 11:24

   Ja zij zijn vorige week al gemaild.

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: