Review: Milestone Baby Cards

Ik kreeg van mijn lieve vriendinnetjes en familieleden tijdens de babyshower de Milestone Baby Cards! Dit stond al een tijd hoog op mijn verlanglijstje omdat ik nogal van fotograferen hou en helemaal als je dan zo’n wolk van een baby hebt. Een ideaal cadeau dus voor mij, vond ik zelf al en dus ook die lieve mensen.

IMG_6145milestone baby cardsWat zijn Milestone baby cards?

De milestone cards zijn simpelweg gezegd 30 kaarten waarop bepaalde mijlpalen staan. Zoals de naam het eigenlijk al zegt.  Mijlpalen die je (pasgeboren) baby gaanderweg behaald. Zo zijn er hele makkelijke mijlpalen zoals het “vandaag ben ik 1 week oud” (zie hierboven) en de “vandaag ben ik 4 maanden oud”. Maar er zijn ook mijlpalen waar je kindje veel voor moet oefenen. Zo kun je de dag vastleggen waarop je kindje voor het eerst omrolde, de dag waarop je kindje voor het eerst echt lachte of de dag waarop je kindje voor het eerst mama/papa zei!

Bovenaan het kaartje kun je een datum schrijven, zelf hebben we dat nog niet gedaan omdat we de kaartjes willen bewaren voor een eventuele tweede. Maar je zou ook met washi tape er een datum op kunnen zetten, die haal je er met gemak weer af! Heel erg handig dus in gebruik en daarvoor krijgen de makers van de Milestone Cards een dikke plus. Ook de vormgeving vind ik erg mooi, het is voor zowel een jongen of een meisje te gebruiken, heel neutraal maar wel met leuke illustraties!
milestone baby cards

Wat ik wel een minpuntje vind is de logica ervan. Ik zelf vind het niet logisch dat ze qua telling met “weken oud” wel eerst week 1 en 2 erbij doen qua kaartjes en dan gaat het opeens over naar week 4, week 6 en zo verder tot aan week 12. Ook qua maanden, ik verheugde me al op een serie foto’s waarbij ik ‘1 maand oud’ tot en met ‘1 jaar oud’ kon schieten met mijn Canon 650D, maar helaas. Ze beginnen bij 4 maanden (dit in verband met de weken neem ik aan). In mijn ogen totaal niet logisch, maar goed.. Wie ben ik. Wellicht zit er wel een logica achter die ik niet zie!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al met al hebben de Milestone Baby Cards dus meer pluspunten dan minpunten en zou ik hem toch zeker wel aanraden om aan te schaffen als newborn moeder zijnde! Er zijn ondertussen nog veel meer verschillende milestone  baby kaarten verschenen, voor een leuk overzicht check de link.

Deze review is niet gesponsord of betaald, ik schrijf dit puur omdat ik mijn ervaring wil delen met jullie.

Comments

comments

Samenwerking
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Jess
  1 april 2014 at 07:02

  Die zijn zo leuk. Ik heb ze niet maar bij nummer twee ga ik die zeker aanschaffen. Zo jammer dat ik die niet kende toen ik zwanger was van Sam.

 • Reply
  Linda
  1 april 2014 at 08:00

  Vind het ook zeker jammer dat ik ze niet kende. Dat kaartje met ‘voor het eerst mama’ is wel erg gaaf.

 • Reply
  joyfromjoyce
  1 april 2014 at 09:47

  Leuk die staat ook op mijn wishlist bij een tweede!

 • Reply
  Nicky
  1 april 2014 at 11:03

  Ik vind de kaartjes erg leuk. Vind de tussen stapjes inderdaad ook niet echt logisch.

 • Reply
  healthymommy2014
  1 april 2014 at 11:56

  Jaaa.. Deze kaartjes heb ik ook al. Zo leuk en handig!

 • Reply
  jennn
  1 april 2014 at 12:34

  Oh wat leuk!

 • Reply
  Eline
  1 april 2014 at 18:04

  super leuk! Bij mij staan ze ook op m’n wishlist 🙂

 • Reply
  stephanievandrunen
  3 april 2014 at 01:01

  Ik ben dan niet zwanger o.i.d., maar ben deze eens tegengekomen op een beurs. Hartstikke tof idee, ‘later’ wil ik dat ook zeker gaan kopen om bij te houden 😀 leuke herinnering is het!

 • Reply
  mamasgoud
  3 april 2014 at 13:22

  Leuk idee!! Ik ga ze ook eens zoeken.

 • Reply
  Whitney
  6 april 2014 at 11:11

  Ik snap de logica ook niet. Ben first smile vergeten vast te leggen helaas.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: