Kiddycolors

In februari kwam ik de website van  Kiddycolors tegen. Ik was op zoek naar houten letters om daar de naam van ons meisje van te maken en dit op de kinderkamer neer te zetten. Op de site kwam ik niet die houten letters tegen maar wel een naamslinger! En daar raakte ik uiteraard enorm enthousiast over. Toen ik verder ging lezen op de website zag ik dat alle producten met de hand gemaakt worden in Thailand. Op de site wordt expliciet verteld dat de vrouwen een eerlijke loon ontvangen en onder goede omstandigheden werken. Ook gaat er 10% van de opbrengst van de producten naar goede doelen direct in de omgeving van waar het kantoor van Kiddycolors is gevestigd.

Nadat ik dus even rondgesnuffeld had besloot ik om ook een naamslinger te gaan bestellen. Nu is de naam van ons meisje niet zo lang, maar je kunt ook nog hartjes erbij laten maken dus die bestelde ik erbij. Wat ik erg handig bij het bestellen vond was als je de naam intypt erboven een voorbeeld komt te staan. kiddycolors

Het bestellen ging heel gemakkelijk, je kunt met ideal betalen wat ik altijd erg prettig vind en er wordt ook heel duidelijk aangegeven hoe lang de levertijd is. Je kunt de naamslinger ook als cadeau geven en laten inpakken. Erg handig en leuk dus!

Toen ik in het ziekenhuis lag met zwangerschapsvergiftiging kwam hij binnen en nam manlief hem mee zodat ik hem kon zien. Ik was er echt super blij mee en toen onze Fay geboren was hebben we de slinger in de kraamsuite opgehangen zodat de ouders de naam direct konden zien zodra ze binnen kwamen. Dit vonden we wel een leuk idee omdat ze zolang bezig zijn geweest met de naam van ons meisje…
DSC_6560027Dit is hem uiteindelijk geworden! We zijn er echt super blij mee en thuis hangt hij nu boven de kooi van het konijn. Dat was nog een hele lege muur (en dus ook behoorlijk saai) en nu hangt er dus een hele mooie naamslinger van Fay. Waarom niet boven de box hoor ik je nu denken, nou daar komt een enorm mooie canvas te hangen van ons meisje. Maar daarover volgt nog een blogje!

Wil je ook zo’n mooie naamslinger of misschien wil je liever een verjaardag slinger of ben je gewoon nieuwsgierig geworden naar Kiddycolors, ga dan naar hun website en ontdek hun leuke producten!

Deze blog schreef ik niet in samenwerking met Kiddycolors. Ik ben echter gewoon erg blij met hun producten en wilde dit graag met jullie delen.

Comments

comments

Samenwerking
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Jess
  7 april 2014 at 08:00

  Wat een superschattige naamslinger. Heel leuk! Ik heb nooit zoiets voor Sam laten maken, idd vanwege de korte naam. Maar wel een leuk idee om er hartjes bij te laten maken. Goede oplossing!

 • Reply
  Michelle
  7 april 2014 at 09:23

  Wat schattig zeg! Mooi initiatief ook..

 • Reply
  Gwen
  7 april 2014 at 09:27

  Leuk zeg! Wij hebben idd van die houten letters, die staan op zo’n lijstjesplankje van Ikea. Maar via welke shop ik ze gekocht heb?! Geen idee! Ze zijn beplakt met Pip-behang, onwijs blij mee nog steeds 🙂

 • Reply
  thinkpink1201
  7 april 2014 at 09:58

  erg mooi!

 • Reply
  CrazyGreatLife
  7 april 2014 at 18:43

  Super mooi! Ik ga ook een kijkje nemen

 • Reply
  Nicky
  7 april 2014 at 21:53

  Superleuk en lekker fleurig!

 • Reply
  Mama's Jungle
  7 april 2014 at 22:38

  De slinger is echt superleuk geworden! Ik kende de website en wilde er één voor Sky bestellen (ook een korte naam). Ik had er nog even mee gewacht en gelukkig want kreeg al iets met haar naam erop. Maar sindsdien staat hij bij mijn favorieten want ik vind het ook zo leuk als kraamkado voor iemand anders 🙂

 • Reply
  Whitney
  7 april 2014 at 23:43

  Wat leuk en mooi! Volgens mij heb ik weleens van ze gehoord, ga er zeker naar kijken.

 • Reply
  Renske de Gee
  8 april 2014 at 21:10

  Ineens zie ik een hele leuke blog over KiddyColors. Ik word er helemaal verlegen van! Ontzettend leuk om te lezen en bedankt voor deze prachtige blog over KiddyColors. Ik kan vertellen, dat het geweldig is om met deze groep vrouwen in Thailand samen te werken en als ik dan ook nog eens hele leuke reacties van tevreden klanten mag ontvangen. Geweldig! Veel succes met je leuke blog.
  Groeten,
  Renske

 • Reply
  Bron van inspiratie – april |
  30 april 2014 at 14:20

  […] – Meisje eigenwijsje Muizenhuis app – Fantastic Moms Waar is de ridder? – Joy from Joyce Het allerleukste […]

 • Reply
  Favoriete bloggers april - Mamaliefde
  7 januari 2016 at 08:46

  […] – Meisje eigenwijsje Muizenhuis app – Fantastic Moms Waar is de ridder? – Joy from Joyce Het allerleukste […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: