FAB portemonnee

Vorig jaar, wat klinkt dat ver weg zeg, kreeg ik van de website smartphonehoesjes de vraag of ik een product van hen wilde reviewen. Nadat ik op hun webshop had rondgeneusd vond ik iets wat ik echt nodig had dus ik besloot om de samenwerking aan te gaan!

Aangezien ik al maanden rond loop met een mini portemonnee waar alleen pasjes in kunnen en meer niet vond ik het tijd worden om een echte portemonnee aan te schaffen. En wat wil nu? Op die site vond ik dus een portemonnee waar ik ook mijn smartphone in kwijt kan! Nu had ik daar natuurlijk al wel eens van gehoord, maar ik vond ze vaak niet al te mooi. Dit keer werd ik op slag verliefd, maar ja wat wil je ook met een FAB portemonnee!FAB portemonneeIk gebruik mijn FAB portemonnee nu eigenlijk dagelijks en ben er erg blij mee. Toch zijn er een aantal minpuntjes te noemen.

FAB portemonneeZo zijn er maar 3 vakjes voor pasjes. Daarnaast zit er geen extra rits in voor je kleingeld. Ik gooi het nu dus gewoon in het grote vak en tot nu toe is dat goed gegaan. Ook het vakje aan de buitenkant speciaal voor mijn telefoon is wat klein. Mijn smartphone past er in, maar vraag me niet hoe… Waarschijnlijk is hij gewoon te dik aangezien ik gewoon nog een iPhone 4S heb. Tijd voor een nieuwe dus haha.

De website is overigens echt heel overzichtelijk en je kunt er volgens mij van elk merk telefoon wel iets vinden. Zo ook voor de OnePlus One, je iPhone 6 en zelfs voor je iPad Mini 3! Daarnaast zitten er geen extra verzendkosten aan, dat is iets wat ik altijd erg prettig vind bij een webshop. Ook wordt je product dezelfde dag nog verzonden en heb je 14 dagen bedenktijd.

Dat zijn wel dingen waar ik altijd naar kijk bij een webshop, want hoe leuk een product ook is en hoe goedkoop het soms ook lijkt.. Vaak komt er nog van alles bij tijdens het afrekenen. Maar dat is in dit geval niet zo!

Dit artikel is geschreven in samenwerking.

 

Comments

comments

Samenwerking
Previous Story
Next Story
 • Marion
  5 januari 2015 at 06:05

  Ik heb ook een Fab wallet en loop wat betreft het kleingeld tegen hetzelfde probleem aan. Ik kom mijn muntjes overal tegen. Niet handig. Mijn telefoon past er overigens wel perfect in. Ik heb de uitvoering met hartjes. Zo mooi, daar heb ik wel wat zwervende muntjes voor over. Goede kwaliteit!

 • Patricia Schmitz-Heres
  5 januari 2015 at 07:40

  Dat vind ik inderdaad het grootste probleem met dergelijke hoesjes. Aan de andere kang moet het misschien ook wel zo, want mijn portemonnee puilt af en toe uit door de pasjes en het kleingeld. En dat is dan weer niet handig om je telefoon vast te houden haha.

 • Miranda
  5 januari 2015 at 07:51

  Oh super handig! Ik heb zo’n zelfde maat portemonnee om ook mijn smartphone in mee te nemen en ik kan niet meer zonder! De mijne ia niet van fab maar van oilily. Super handig!

 • Anita
  5 januari 2015 at 09:34

  Mooie portemonnee, idd jammer van het kleingeld!

 • Eline
  5 januari 2015 at 09:54

  Mooie portemonnee!! Lijkt me ook tof om een portemonnee te hebben waar je telefoon in kan.
  De webshop klinkt ook erg prettig, ik ga er snel eens een keer kijken 🙂

 • Dhini
  5 januari 2015 at 10:39

  Mooi portemonee

 • Petra
  5 januari 2015 at 10:56

  Ik vind het een geweldige portemonnee maar helaas zou ik er niet alles in kwijt kunnen.

 • vintageandbeauty
  5 januari 2015 at 11:02

  Ik had precies hetzelfde met deze portemonnee. Zo zonde want hierdoor gebruik ik hem niet meer.

 • Jenn
  5 januari 2015 at 11:39

  Mooie portemonnee, maar hij lijkt mij niet echt handig. Veel plezier ermee!

 • Bianca
  5 januari 2015 at 13:10

  Fab is een heel mooi merk dit ziet er ook heel netjes uit x

 • Els
  5 januari 2015 at 16:35

  dat lijkt me ook super handig maar dan wel met een vakje voor het kleingeld anders ben ik het zo kwijt

 • Miranda
  5 januari 2015 at 20:02

  Wat een leukerd!

 • Whitney
  5 januari 2015 at 23:14

  Mooi maar niet geschikt voor mij. Mis dan echt het vakje voor kleingeld. Wat ik vooral mooi vind is de roze binnenkant.

 • %d bloggers liken dit: