De combinatie dreumes + telefoon

Wanneer je een kleine dreumes in huis hebt zijn je spullen niet meer veilig. Alles binnen handbereik wordt gepakt en aangezien onze jonge dame bezig is met leren gooien (van de bal) wordt er regelmatig ook met andere dingen gegooid. Zo vliegt de afstandsbediening regelmatig door de kamer maar ook mijn telefoon. En niet alleen mijn dreumes is een deugniet die met allerlei producten smijt, deze moeder is ook vrij lomp en laat de telefoon regelmatig ‘uit haar handen vallen’.

Aangezien ik geen zin heb in een kapotte iPhone werd het dus tijd voor een hoesje. Ik had natuurlijk een hoesje gewonnen bij Dagmar vorig jaar, maar die was voor mijn Samsung telefoon en past niet op mijn iPhone. Daarom was ik ook extra blij dat ik van gsmpunt iets uit mocht zoeken op hun website. Ik ben gaan zoeken naar een hoesje die niet alleen mooi is, maar vooral tegen een stootje kan. Dat is in dit huis wel erg belangrijk.

telefoon otterbox hoesjeIk vond dit hoesje van het merk Otterbox. Eentje met een hippe en opvallende uitstraling, waar ik wel van houd, maar ook eentje die tegen een flinke stoot kan! IMG_3199Wat ook erg fijn is, is dat niet alleen de telefoon maar ook de knopjes beschermd worden. Ik was bij het bestellen bang dat ik de knopjes niet goed zou kunnen gebruiken door het hoesje, maar het werkt nog steeds hartstikke goed! Nu ben ik het hoesje dus niet gaan testen door de telefoon op de grond te gooien en kijken of hij inderdaad tegen een stootje kan. Maar je voelt wel dat hij bescherming geeft!

Er zit wel een nadeel aan. Mijn kleine meid vindt hem wel erg mooi! En heeft hem nu dus nog sneller te pakken dan daarvoor haha!

Dit product werd beschikbaar gesteld door GSMpunt.nl. Naast Telefoon Hoesjes voor iPhone, bieden ze bijv. ook LG G4 Hoesjes en Samsung Galaxy S6 Edge Hoesjes.

Comments

comments

Samenwerking
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lisanne
  21 mei 2015 at 09:08

  Wat een mooi hoesje! Ik vind Otterbox wat dat betreft echt een goed merk! Design en toch ook goede bescherming. Is de prijs ook een beetje fijn?

 • Reply
  Malou
  21 mei 2015 at 10:42

  Nomi is 6 maand en had laatst ook opeens mijn telefoon in haar hand, oeps..

 • Reply
  Tamara - Crazygreatlife
  21 mei 2015 at 17:04

  Ziet er goed uit! Leuk kleurtje ook

 • Reply
  Sas
  21 mei 2015 at 21:22

  Wat een tof kleurtje, ziet er goed uit! (en klinkt heel handig)

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: