Samenwerken met meisje-eigenwijsje?

Sinds april 2014 staat Meisje-Eigenwijsje bekend als een zeer persoonlijke mama lifestyle blog. Het is dan ook niet voor niets dat de verhalen over het afvallen, de dochter en ons zoontje met veel succes bekeken worden. En niet alleen bekeken, er is veel interactie met de volgers via de blog zelf, per e-mail, Instagram en Facebook. Wekelijks komen er berichtjes binnen van meiden/vrouwen die bepaalde verhalen en situaties herkennen en een lotgenoot zoeken of meer tips/hulp.

Via google worden oude artikelen goed gevonden, maar ook de nieuwe spreken de bezoekers aan. Heel logisch ook als je bedenkt dat moederschap, lifestyle, ondernemerschap en de persoonlijke tint centraal staat. Mensen zoeken herkenning en dat vinden ze onder andere hier.

Een goede manier om een groot publiek aan vrouwen en moeders te bereiken is dan ook adverteren op Meisje-Eigenwijsje.nl. Er zijn vele mogelijkheden zoals: advertorials, winacties, social media exposure, het schrijven van verslagen van reizen/uitjes/etc, video’s/vlogs enzovoort.

Social Media:

Ik ben te bereiken via het volgend email adres: info@meisje-eigenwijsje.nl.
Ik streef ernaar binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Heeft u een merk en/of product dat perfect past bij de uitstraling van meisje-eigenwijsje en de onderwerpen die ik behandel, dan is het natuurlijk interessant om mij op de hoogte te brengen en te houden d.m.v. (pers)berichten. Ik ontvang deze het liefst per mail.

MEDIAKIT BIJ LINKPIZZA

Mijn mediakit is via de mail aan te vragen maar staat ook op Linkpizza. Linkpizza is een handige website waar je een heleboel platforms en blogs kunt vinden (oa die van mij dus) en waar je een campagne kunt uitrollen. Voordelen van linkpizza zijn:

  • Direct inboeken van campagne bij verschillende publishers
  • Inzicht in bezoekers en demografie hiervan
  • Gemakkelijk onderhandelen over de voorwaarden en prijsstelling
  • Inzicht in bezoekers en demografie hiervan
  • Automatische facturatie
  • En nog veel meer