Eigenwijsjes dagboek #5 rustig weekje en druk weekend!

Zo, die eerste week van december vloog voorbij! Ondanks dat ik echt een rustige week had qua dingen plannen. Het was ook de week waarbij ik gestart ben met de December Daily dus ik heb sowieso elke dag een foto gemaakt. Toch betrapte ik mezelf erop dat ik dus van de dinsdag alleen die ene foto had. Dus als je mijn Daily volgt dan zul je sowieso een dubbele foto te zien krijgen!maandag eigenwijsjes dagboek druk weekendOp de maandag was het de eerste van de maand. Het luchtalarm gaat dan altijd af en het is weer de dag dat mijn man aan het werk gaat na een gezellig weekend samen. Ons meisje haalt sinds kort allerlei streken uit en kan zo goed als het circus in. Best slecht trouwens van mij dat ik die middelste foto nam voordat ik haar van de stoel plukte haha. Maar ik vond het zo knap dat ze zich zo optrok en op haar knietjes omhoog kwam. Mijn man kreeg van zijn werk heerlijke snoepjes en onze snoepkont Fay mocht ook een pepernootje ervan.druk weekend eigenwijsjes dagboekJa de dinsdag dus. Best een hele gave dag eigenlijk alleen heb ik dus geen foto’s genomen. Behalve bovenstaande foto. Ik wil eigenlijk ook nog niet uitweiden wat ik nog meer gedaan heb die dag omdat dit binnenkort vanzelf een keer op de blog zal verschijnen.. Heb ik jullie al nieuwsgierig genoeg gemaakt? woensdag eigenwijsjes dagboekDe dag er na, op woensdag, ontving ik hele leuk post. Een reviewpakketje van happywrapping en 2 kleertjes om daar een minishoot mee te doen met mijn dochtertje. Verder was onze stuntpiloot nu ook in de box aan het stunten waardoor de box nu helemaal omlaag staat. Oh wat gaat het toch snel!! ’s Avonds hadden mijn man en ik lekker quality time samen. Filmpje, wijntje, stokbroodje eiersalade en elkaar.. Zo fijn! Oh ja… rara wie dat meisje rechtsboven is… Stuurde mijn moeder me die dag!donderdag eigenwijsjes dagboekDonderdag was ook weer een rustig dagje waarbij ik alleen even ben wezen wandelen met Fay. De hond was niet eens mee die dag. En ik kreeg weer post. Dit keer het allereerste kerstkaartje! Dank je Claudia en het volgende Disney boekje. Leuk thema! vrijdag eigenwijsjes dagboekOp vrijdag was het eindelijk zover. Pakjesavond! Mijn schoonouders kwamen dit gezellig bij ons vieren. Onder het genot van een heerlijk drankje en lekker gourmetvlees mochten we allemaal wat pakjes uitpakken! Nadat ons meisje naar bed was en alle buikjes vol waren speelden we het spel 30 seconds. Dat had ik al heel lang geleden van mijn schoonzusje gekregen maar nooit gespeeld. Nou ik heb me kapot gelachen!! Voor herhaling vatbaar dus…zaterdag eigenwijsjes dagboekZaterdag was Sinterklaas voor ons nog niet voorbij. Maar stiekem kochten we wel al een kerstboom. Niet voor in huis, maar om heel leuk bij ons buiten neer te zetten met lichtjes erin! Nadat we de boom thuis bezorgd hadden gekregen gingen we naar mijn ouders. Daar lagen ook weer erg veel pakjes en dit keer had Fay goed door dat er iets leuk in zat voor haar. Ze kroop er direct heen. Weer werd ze verwend.. en wij ook! Heerlijk gegeten hebben we….zondag eigenwijsjes dagboekEn dan gisteren. De zondag. In de ochtend gingen we naar kennissen uit het dorp die 4 kindjes hebben. Waarvan de jongste slechts 2 maanden met Fay scheelt. Dat was dus weer erg gezellig met die 2 dametjes maar ook de papa’s en mama’s vinden het altijd leuk. Ook zette ik al wat kerstversiersels neer. Niet zoveel want we kregen visite in de middag. Later op de dag gingen we weer naar mijn ouders de restjes van de dag ervoor opeten. Mijn broertje en zijn lieve vriendin kwamen ook dus kon Fay ook fijn met hen knuffelen.

Al met al dus een rustig weekje en een druk weekend! Heerlijk… Op naar komende week!

6 reacties op “Eigenwijsjes dagboek #5 rustig weekje en druk weekend!

Reageren is niet mogelijk.