Room Seven Lifestyle Winter 2015

PR4Kids_RoomSeven_3990_F151503.FNT_.sRGB_

Room Seven lifestyle. Ik kende het merk eigenlijk alleen van hun kinderkleding. Maar wat ik niet wist is dat ze pas sinds 2005 kinderkleding maken en daarvoor juist gespecialiseerd in kinderbeddengoed en kinder(kamer) accessoires. Dit doen ze al vanaf 1995 en nog steeds komt er 2x per jaar een nieuwe collectie uit. Toen ik dit las ben ik direct naar hun nieuwe lifestyle collectie gaan kijken voor komende winter. Wat ik daar zag verraste me ten goede en daarom wil ik de collectie ook met jullie delen. 

Ze hebben echt een collectie voor zowel jongens als meisjes gemaakt. Maar als ik kijk naar de jongens collectie kan hij ook goed voor meisjes en sommige dingen uit de meisjes collectie ook voor jongens. Het thema voor de jongens is robots en naar de maan gaan en voor meisjes sprookjes en een reis door een magisch bos met hertjes, vosjes en slapende prinsesjes. room seven lifestyle winter room seven lifestyle

Ik ben echt fan! Ik vind het dan ook altijd erg gaaf als je een kinderkamer kunt inrichten en decoreren in een bepaald thema. En als je dan ook je beddengoed, kussens, knuffels, tassen, erop aan kunt passen is het helemaal leuk. Zo heb ik uit de collectie zelf al een aantal favorieten gehaald. Echter, ik kan niet kiezen. Jij misschien wel?

room seven rugzakAls het gaat om een stoere rugzak.. Tsjah, dan zijn deze twee toch wel erg stoer! Welke je kiest ligt dan wellicht vooral aan het thema van de kinderkamer of in welke ‘fase’ je kind zit. Wil hij astronaut worden of ziet hij de toekomst vol met robots?

room seven luiertasDan de luiertassen, ogenschijnlijk vooral voor de meisjesmama’s. Alhoewel ik de linker en de middelste ook zeker bij een jongensmama aan de arm zie! Ik vind ze zelf alledrie echt enorm leuk. Maar wellicht zie jij dat anders en kun je wel kiezen?

room seven quiltsDan als laatste de quilts. Ze hebben ook meer dan genoeg quilts in het thema, met robots, hertjes en een raket naar de maan. Maar misschien is een quilt zonder echt thema ook wel zo handig. Vooral de bovenstaande quilts kun je volop gebruiken aangezien er zoveel verschillende kleurtjes in zitten. Hij past dus vrijwel overal bij! Of het thema nu prinsesjes is of het bos.

Wat vind jij van de nieuwe wintercollectie van Room Seven? Geslaagd of niet?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Judith op 24 augustus 2015 om 15:49

  Wauw, die rugtassen met raket en robot zijn gaaf! Sowieso vind ik de tassen van Room Seven altijd leuk. XO Judith

 2. Channah op 24 augustus 2015 om 17:43

  Ahhh wat een leuke spulletjes allemaal, ik kan daar echt zo vrolijk van worden!

 3. Lilian op 24 augustus 2015 om 21:55

  Ik vind ze echt heel leuk! Die meisjecollectie is echt precies iets voor Anna. En die rugtassen in het bovenste plaatje zijn echt cool! Helaas wil die van mij alleen een Frozen-rugtas 😉

 4. Barbara op 25 augustus 2015 om 14:12

  Gave rugtassen!!! Erg leuke collectie verder, maar dochterlief is helemaal into Frozen haha

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje