Review: Zoef Zoef dierenhotel

Een tijdje terug zag ik het Zoef Zoef dierenhotel voorbij komen en deze moest ik hebben. Nou ja, niet voor mezelf natuurlijk (al speel ik er ook graag mee haha) maar voor mijn dochter Fay. Zij is namelijk ten eerste helemaal weg van dieren plus ze heeft bij haar opa en oma een Toet Toet autogarage met een aantal auto’s en dat is ook echt een succes!

Zoef Zoef dierenhotel

Toen het dierenhotel binnenkwam kon ik haast niet wachten op het blije gezichtje van Fay, maar omdat ze nog sliep heb ik de doos netjes dicht laten zitten. Zodra ze wakker was maakten we hem samen open en ja hoor.. Haar gezicht was onbetaalbaar. “Wauw mama, kijk! Groot kasteel en een poes”. Ze wilde er direct mee spelen, maar hij moest natuurlijk nog in elkaar gezet worden. Ik ben daar meestal geen held in (ik ben een ramp met gebruiksaanwijzigingen), maar omdat het voorbeeld heel groot op de doos staat kon ik hem eigenlijk met gemak in elkaar zetten. Er zitten zelfs een paar vellen stickers bij om hem helemaal op te pimpen. Maar dat vond ik zelf iets teveel moeite haha.

Zoef Zoef dierenhotel

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zodra hij in elkaar zat is ze er mee gaan spelen. Dat is niks nieuws dat doet ze eigenlijk met alle nieuwe dingen. Dus ik was vooral erg benieuwd naar de dagen en weken daarna. Maar het is en blijft een succes bij haar. Minstens 1x per dag speelt ze ermee en dan klinken de gezellige deuntjes als muziek door het huis. Totdat je hetzelfde deuntje voor de 10e keer hoort dan is het geen muziek meer maar herrie haha. Maar als ik dan zie hoeveel plezier ze ermee heeft en hoe ze de poes keer op keer van de “gijbaan” af laat gaan dan boeit me dat irritante deuntje niet eens. Het scheelt wel dat er echt heel veel verschillende muziekjes in het dierenhotel zitten. Dus het is niet zoals bij bepaald ander speelgoed dat je echt alleen maar hetzelfde deuntje hoort.

Waar kun je het kopen?

Het Zoef Zoef dierenhotel is in verschillende speelgoedwinkels te koop zoals Intertoys en Bart Smit, maar je kunt hem ook gewoon online bestellen. Bij het hotel ontvang je ook één Zoef Zoef dier en dat is Kira Kat. Wil je meerdere dieren bij het hotel dan kun je deze los kopen.

Het product uit deze review heb ik gekregen voor mijn blog, echter blijft het mijn eigen mening.

2 reacties op “Review: Zoef Zoef dierenhotel

  • Leuk zeg! Wij hebben ook veel van zoefzoef, Tristen speelt vooral veel met de dieren. Nadeel van de baan is dat ie zo lomp is 😉

Reageren is niet mogelijk.