Review: verrast worden met Box Surprises

Houd jij ook zo van verrassingen? Voor een ander maar misschien ook wel voor jezelf? Ik ontving een paar weken terug een hele leuke verrassing in de vorm van een luxe mystery box van Box Surprises. Dit is een doos vol met cadeautjes, letterlijk want ze zitten allemaal even mooi ingepakt. Het voelde echt even als een verwenmomentje. En ik was niet eens jarig!

Box Surprises

Dit bedrijf is opgericht door Jamie, een jonge vrouw van 21 die graag voorziet in de behoefte om jezelf of een ander te verrassen. Op haar website vind je verschillende mystery boxen in diverse thema’s. Het mooie ervan is dat je kunt kiezen tussen een pakket of een brievenbus doos. Van sommige mystery boxen is het niet zo’n geheim wat erin zit. Dit zijn dan ook meer verrassingen voor een ander dan voor jezelf.

Maar van een aantal pakketten is het volledig een mysterie wat er nu in zit. Zoals de luxe mystery box die ik ontving. Ik had er geen idee van wat ik kon verwachten. Wel dat de box onder andere gevuld kan zijn met sieraden, accessoires, sjaals, tassen, interieur items en nog meer. Het leuke aan de boxen is dat de inhoud telkens weer veranderd. En dat de producten niet alleen seizoensgebonden zijn, maar ook leeftijdsgebonden. Daarnaast wordt ook altijd gevraagd of je qua sieraden meer van goud of zilver bent.

Mijn luxe mystery box

Op het moment dat ik mijn luxe mystery box van box surprises ontving kon ik niet wachten om het uit te pakken. De mystery box zit in een simpele doos, maar de sticker die erop zit vond ik dan wel weer heel erg tof. Een catchy zin, daar gaat mijn marketing hart sneller van kloppen. Mooi hoe de branding niet alleen online te vinden is maar ook door werkt in de verpakking zelf.

Nadat ik de doos open deed werd ik nogmaals verrast. Want jeetje er zat nog best veel in. En alles was ook nog eens heel leuk ingepakt. Het persoonlijke kaartje wat erbij zat was ook weer een schot in de roos. Ik houd ervan wanneer er echt aandacht besteed wordt aan een bestelling. Nu heb ik deze box natuurlijk gekregen ter review, maar kan me zo voorstellen dat ze dit voor elke klant doet.

Wat me direct opviel was dat het allemaal in eenzelfde kleurthema zat. sowieso de verpakking paste prima bij elkaar, maar ook wat erin zit qua kleuren. Zo komt het blauwe terug in de deurkaars, de theebeker, de ketting en het oogmasker. En het roze achtige van de tas komt ook weer terug in de portemonnee. Alleen de toilettas vind ik niet helemaal erbij passen. Wit met zwarte lijntjes en de rits (die je op de foto niet ziet) was fel oranje.

Vrijwel alles was wel naar mijn smaak. Behalve dus de toilettas. Die heb ik maar aan mijn man gegeven haha. Verder vind ik de tas echt geweldig. Er zit wel een hele brede draaghengsel bij, daar moet ik wel even aan wennen want dat is niet zo mijn stijl. Ik houd meer van dunne draaghengsels. Maar ik vind het juist wel leuk om eens iets anders te proberen. De kaars ruikt ook echt heel erg lekker. Dus die ga ik zeker eens aansteken. Een frisse geur. En het portemonneetje ben ik kwijt…. aan mijn dochter haha.

Al met al ben ik echt wel tevreden over de inhoud van deze luxe mystery box. Hij kost €33.50, net zoals de mystery box man en de zwart wit box. Er zijn ook nog goedkopere boxen, bijvoorbeeld de stationairy box, de travel box en de animal box.

Jouw eigen mystery box?

Het is normaal gesproken al leuk om jezelf iets cadeau te doen of iemand in het zonnetje te zetten. Maar juist nu in deze tijd met het corona virus is het wellicht een nog grotere verrassing. Misschien is er wel iemand jarig waarvan je het feestje niet kunt vieren. Of wil je iemand bedanken voor zijn of haar zorgen. Hoe leuk is het dan om diegene een Box surprise cadeau te doen?!

Wat ook nog eens fijn is, is dat ik jullie een kortingscode mag geven. Met de code Nicole10 krijg je nu 10% korting in de webshop van Box Surprises.

Kende jij dit concept al?

1 reactie op “Review: verrast worden met Box Surprises

  • Ik zag op instagram dat milo de vergeetmenietjes zo leuk vind. Dan heb ik nog een leuk idee wat je thuis kunt doen. Pak een glazen potje en doe erustig een open geknipte koffiefilter in. Zodat de hele rand bedekt is. Vul nu het midden van het potje op met aarde. Door het glas zie je nu de koffiefilter en het binnenste zit vol aarde. Stop nu tussen het glas en de filter een paar bonen. Bijvoorbeeld. Gedroogde bruine of wiitte bonen uit een zak van de supermarkt.. geef ze een beetje water op de aarde. Ze ze op de vensterbank
    Na een paar dagen zie je de bonen kiemen
    Ze krijgen eerst worteltjes en dan een stengel met blaadjes. Heel leuk om te zien hoe plantjes groeien. Ookan voor Fay.

Reageren is niet mogelijk.