Review | Tastea – Bun in the oven

tastea-bun-in-the-oven

Zoals jullie weten heb ik een bun in the oven zoals ze dat zo leuk zeggen in Engeland haha. En omdat je tijdens een zwangerschap alle hulp kunt gebruiken zowel lichamelijk als mentaal probeerde ik de Tastea – bun in the oven thee uit. Deze thee wordt aangeraden vanaf je derde trimester en aangezien ik daar nu een aantal weken in zit wordt het tijd mijn bevindingen te reviewen. 

Over Tastea – Bun in the oven

Deze theeblend is rijk aan allerlei belangrijke vitaminen en mineralen zoals zink, magnesium, calcium en ijzer. Ook bevat het framboosbladeren die bekend staan als een natuurlijk geneesmiddel. Zo wordt dit bla onder andere gebruikt bij diarree, misselijkheid, ontstekingen en verkoudheid. Maar ook bij het versterken van weeën en verminderen van baarmoederbloedingen.

Bun in the oven bereid je baarmoeder voor op de bevalling en de kraamzuivering en helpt je te relaxen. Hierdoor kan je sneller herstellen.

De hoeveelheid kopjes per dag is naar wens. Bij twijfel of voor medisch advies, neem contact op met je verloskundige of gynaecoloog. 100% natuurlijk, zonder theïne.

Mijn bevindingen

In het pakket wat ik kreeg zaten 2 blikken met de Bun in the oven theeblend en een Tastea theebeker. Deze theebeker is dubbelwandig wat ervoor zorgt dat je je vingers niet verbrand bij het oppakken van de beker. Maar ook blijft je thee echt ontzettend lang warm in deze beker. Ideaal dus om mee te nemen ook. Ik nam de beker (inclusief thee) dan ook regelmatig mee naar mijn werk. Ook zit er onder de theebeker een extra bodem waar je de theeblend in kunt bewaren of eventueel extra vitaminen of zoetstof. Net wat je wilt.

In elk blik zit 50 gram thee en ze raden aan om 2,5 gram thee per kopje te gebruiken. Dit betekent dat je 40 kopjes uit één blik kunt halen. Aangezien ik zelf zo’n twee koppen per dag drink doorgaans zou ik dus 40 dagen in totaal met deze blikken kunnen doen. Nu heb ik niet consequent deze thee gedronken vanaf dat ik in het derde trimester zit. Maar afgelopen anderhalve week wel elke dag en ik heb inderdaad een half blik op momenteel.

review tastea - bun in the oven

De thee zelf vind ik erg lekker. Het heeft, door de frambozenbladeren, een redelijk frisse smaak en ook de pepermunt en het anijs wat erin zit helpt daar aan mee. Ik moet toegeven dat ik de afgelopen week me, ondanks de vele pijn die ik heb door de bekken, een stuk fitter voel. Dus ik denk wel dat dit te maken heeft met de thee.

Deze thee vind ik dus zeker een aanrader en ik zal hem dan ook vooral tegen het einde van de zwangerschap en vlak na de bevalling veelvuldig drinken om mijn lichaam een extra boost tot herstel te geven.

Kortingscode Tastea

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Lisette op 22 april 2017 om 14:31

  Van deze thee had ik nog nooit gehoord. Leuk dat je er zo positief over bent. Pepermunt smaak in de thee daarben ik nooit zo van…framboos lijkt me wel lekker!

  • Nicole op 23 april 2017 om 07:14

   Het is ook niet echt de pepermunt die je specifiek proeft. Alleen zorgt de combintie van de ingredienten wel dat het een wat frissere kruidenthee is..

 2. Kristel op 22 april 2017 om 20:51

  Als je 40 kopjes uit een blik kunt halen en je er 2 op een dag drinkt kun je er geen 40 maar 20 dagen mee doen!

  • Nicole op 22 april 2017 om 22:01

   Maar ik heb twee blikken zoals je kon lezen.. 😉 Dus ik kan met de thee die ik heb wel 40 dagen doen 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje