Review: Super Trike 4 in 1 van Vtech (+ winactie!)

Ben je op zoek naar speelgoed dat met je kind meegroeit? Een (duw)fietsje waar je kleintje al vanaf 9 maanden in kan zitten en waarmee ze zelfs met vijf jaar de blits maken? Dan is de Super Trike 4 in 1 van Vtech echt iets voor jouw kind(eren). Net zoals al het andere speelgoed van Vtech is ook de Super Trike educatief en degelijk.

Een huis vol met Vtech

Dat Vtech hier in huis goed vertegenwoordigd is zal je niet verbazen. Zo hebben wij onder andere het Toet Toet verhaaltjesboek in huis, maar ook Mijn Magisch Bureau waarop onze dochter dagelijks weer speelt en leert.

En ook bij de opa’s en oma’s is het favoriete speelgoed doorgaans van Vtech. Een van de redenen dat het speelgoed van Vtech zo populair is, ook bij ons als ouders, is omdat het educatief is. Daarnaast is het ook nog eens degelijk en gaat dus lang mee. En dat is toch ook wel belangrijk. Daarom was ik erg nieuwsgierig naar de Super Trike, is dit net zo educatief en degelijk als wat we gewend zijn van Vtech?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Super Trike 4 in 1

De Super Trike 4 in 1 is een veilig en deels educatief (duw)fietsje waar kleintjes al vanaf 9 maanden mee op pad kunnen. De fiets transformeert dusdanig met het kind mee dat het van laten duwen uitgroeit naar een stoere drift-bike. Wanneer je het pakket koopt moet je het fietsje wel nog “even” in elkaar zetten. Aangezien ik daar niet zo goed in ben liet ik het over aan mijn man. Maar ook die heeft even lopen zweten hierop. Gelukkig is het eindresultaat er wel naar ?

Stap 1 – duwfietsje (9+ maanden)

Zin om lekker te wandelen met je kindje maar wil je ervoor zorgen dat hij lekker kan rondkijken? Dan is het duwfietsje natuurlijk ideaal. Deze kun je vanaf negen maanden (wanneer je kindje stevig kan blijven zitten) gebruiken. Met goede ondersteuning in het zitje, vastgemaakt met riempjes en een veiligheidsring eromheen kijkt je kind zijn ogen uit! Het stuur en de pedalen zijn gezekerd en daar kan je kindje dus nog geen gebruik van maken. Wat wel erg leuk is, het led display met geluid en lichtjes op het stoer. Daar zit dan ook een nep-stuurtje op waar je kindje ‘gebruik’ van kan maken.

review vtech super trike

Wij hebben deze stap natuurlijk al uitgetest met onze kleine man en wat vond hij het geweldig! Hij zat als een kleine prins op het fietsje en zijn grote zus liep trots erachter om hem te duwen.

Stap 2 – leren fietsen (12+ maanden)

Vanaf een maand of 12 (oftewel vanaf een jaar) wil en kan je kind steeds meer. Hoe fijn is het dan dat je het duwfietsje met gemak kunt aanpassen. Je kunt heel geleidelijk je kind leren fietsen op een leuke driewieler. Bijvoorbeeld door eerst het stuur los te maken waardoor je kind de controle heeft over waar je heen gaat. Je kunt dan zelf blijven duwen met de duwstang. Heb je liever zelf de controle dan kun je ook de trappers los maken en het stuur vast. Met een heel handig kliksysteem zet je ze snel los of vast.

Daarnaast staat het led display in verbinding met de bewegingssensoren in de trappers. Dus gaat je kindje harder of zachter trappen dan verandert het tempo van de muziek mee. Een extra stimulans dus om te leren fietsen. Overigens kun je ook het stoeltje verzetten wanneer je kind groeit.

Stap 3 – zelf fietsen (2 tot 4 jaar)

Vanaf de derde stap is je kindje al zover dat het zelf kan fietsen. De veiligheidsring is er inmiddels af, de duwstang weg en je kind sjeest zelf overal heen. Het interactieve display leert je kind wat links en rechts is, dat je goed moet uitkijken onderweg en nog veel meer.

Wat ik zelf zo handig vind is dat je gewoon helemaal zelf kunt bepalen hoe of wat met het fietsje en je dus helemaal naar jouw kind kunt kijken en hem daarop aan kunt passen. Is je kind er al klaar voor om zonder duwstang te fietsen dan kan dit, wil je toch meer controle houden dan laat je hem erop. Ik ben zo benieuwd hoe het bij ons over een jaar is en hoe ons zoontje er dan gebruik van maakt!

Stap 4 – driften! (4 tot 6 jaar)

Tsjah en dan gaan ze naar de basisschool en is een driewieler niet meer stoer. Of toch wel? In dit geval WEL, want vanaf deze leeftijd kun je de Super Trike omtoveren tot een drift-bike. Lekker stunten met de fiets, zonder dat je kind in gevaar komt.

Je kunt de achterwielen ontgrendelen waardoor je kind er lekker mee kan stunten. Ik vond op youtube een super handig filmpje waarop je een beetje kunt zien wat je met de drift-bike kunt.

Super grappig toch! En ook erg leuk en stoer voor kleuters.

Review Super Trike 4 in 1 van Vtech

Tot nu toe zijn wij dus enorm tevreden met deze driewieler. Al hebben we natuurlijk nog niet alle stappen kunnen testen. Zodra het beter weer is gaan we hem ook weer even ombouwen zodat onze kleuter de vierde stap kan testen. Helaas is het de afgelopen weekenden niet echt zo goed weer geweest en hebben we vooral in huis ermee gereden. En de foto’s zijn tussen de regenbuien door gemaakt haha.

Maar tot nu toe dus goedgekeurd, zowel door onszelf als door de kinderen. Want die geluidjes, het stuurtje, allemaal dingen die bij ons zoontje in de smaak vallen. En onze dochter is vooral al blij om haar broertje te kunnen rondrijden terwijl ze meedanst op de muziek.

Wil je meer weten over de Vtech Super Trike of hem aanschaffen, kijk dan hier

Winactie Vtech Super Trike

Naast dat wij zelf een Vtech Super Trike 4 in 1 hebben ontvangen mogen we er ook nog eentje weggeven. Let op: het gaat om de blauw-groene variant. Meedoen voor de roze variant betekent dus dat je NIET meedoet. 

Wat moet je doen om kans te maken?

Het enige wat je hoeft te doen is een leuke reactie hier onder de blog achterlaten. Wel zouden we het leuk vinden als je Meisje Eigenwijsje en Vtech gaat volgen op Facebook. Maar dit is niet verplicht!

Vtech Super Trike 4 in 1 review

Deze winactie loopt tot en met 1 april. Op tweede Paasdag, 2 april, wordt de winnaar op Facebook bekend gemaakt. Meisje Eigenwijsje hoeft niet zorg te dragen voor herstel of vervanging als er producten door de post verloren gaan of beschadigd raken. (laat het wel even weten, misschien kan ik dan nog wat betekenen) De inhoud van de winactie, de prijs, de loting of prijsuitreiking staan niet open voor discussie.

58 reacties op “Review: Super Trike 4 in 1 van Vtech (+ winactie!)

 • Wat tof! Wij hebben voor de kinderen ook een duwfietsje gehad, maar die was niet zo luxe als deze. Komt voor onze kinderen helaas te laat die fietsen inmiddels al op een normale fiets.

 • Dit is typisch zoiets wat ik zelf niet zou kopen, maar ik denk dat mijn peuter het erg leuk zou vinden. Hij crosst er op los met zijn loopfiets en springt overal op driewielers die hij tegenkomt. Ik maak dus graag kans!

 • Heel graag voor mijn zoontje. Hij vondt alles met wielen geweldig ?. Kan hij zelf ook lekker crossen met zijn grote zus. En ik denk dat zijn grote fiets deze trike ook graag zou lenen van haar broertje. Super stoer!

 • Lindsey Roosen zegt:

  Waaaaaaaauw wat een geweldig leuke winactie zeg!!!!! Ik doe super graag mee voor mijn lieve Luuk van 1!!!! Wat zou hij hier blij van worden!

 • Ik doe echt heel graag mee voor mijn dochter Julia.. ze is wel al 2 maar kan er nog lang van gebruik maken en genieten.. ??

  Facebook: An Na

 • Iris de Jong zegt:

  Wat leuk! Wij doen heel graag mee met deze winactie voor de kleine man! Duimen maar ?

 • Super leuke actie. Aangezien er na 3 meiden een jongen is gekomen is alles veel roze. Deze mooie jongensfiets zou dan geweldig zijn voor ons mannetje!

 • Wauw wat een gave winactie zeg! Super leuk voor mijn jongste! Kan Veerle met dr fiets zelf fietsen en Evy ernaast ik zie ze al gaan! Ik volg zowel jou al v-tech al op Facebook;)

 • Wauw wat een leuke winactie, zou hit heel gord van pas komen met straks drie kindjes onder de drie.

 • Annelies David zegt:

  Wat een leuke actie. Ideaal voor onze baby boy die in mei verwacht wordt. Hoeft em al niet op het roze fietsje van zijn 2 oudere zusjes. ??

 • Lijkt me super leuk voor ons zoontje Jorik. Hij in nu 8 maanden en ik weet zeker dat hij dit over een maandje super leuk gaat vinden!

 • Jaaa die is tof! Ook V-tech-vriendjes hier thuis; Lily van (morgen) 9 maanden en Lennon van 2. Dus graag, ik doe mee. Ik volg je al een tijdje – tegelijk zwanger, dan krijg je dat ;-).

 • Wat een gaaf ding! ? Lekker stoer en kan lang mee! Love it! Uiteraard wil ik m graag voor Isabelle winnen. Ze kan er dan pas over 3 maanden gebruik van maken, maar dan is t tenminste lekker weer ?

 • Wat is hij leuk!! En blauw/groen is een prima kleur voor onze 1 jarige dochter, ze kan er nog heel lang plezier aan beleven. En baby nummer 2 is onderweg, dus hij of zij kan er daarna plezier van hebben 😀
  En de bekendmaking op de verjaardag van oma, wordt het een extra feestje voor ons 😉

 • Marijke Horjus zegt:

  Wat gaaf dat je 1 mag weggeven?lijkt mij super voor ons zoontje Arvin? hij is deze week een half jaartje geworden?zou super zijn voor als hij 9 maanden is!dan met het mooie weer lekkrr naar buiten☀️

 • Jolien Versluis zegt:

  Wat een super leuk fietsje. Denk dat onze dreumes Lily daar met heel veel plezier de wereld op zal verkennen! Ik doe daarom graag mee voor haar.

 • Floor Verseveldt zegt:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor ons zoontje en straks voor zijn broertje maar die moet eerst nog even groeien ?

 • Wat een geweldige winactie! Hier zullen ons zoontje (die op 1 april precies 9 maanden is en hem dus gelijk mag gebruiken?) en onze dochter héél veel plezier aan beleven! Ik ga héél hard duimen!

 • Toevalling hadden we van het weekend een duwfietsje bij het vakantiehuisje en sinds dien wil ik er een. Mijn oudste zoon gaat al als een speer op zijn loopfiets en mijn jongste zoon van anderhalf wilt er zo graag achteraan. Het is bijna zielig om te zien dat ik hem niet mee kan nemen. Het zou me zo leuk lijken als we een duwfiets voor hem hebben, zodat hij kan racen met zijn broer en dus doe ik graag mee met deze winactie! Al ben ik wel bang dat er binnen de kortste keren ruzie om de fiets ontstaat ?

 • Oh wat gaaf ! Ik heb nog geen fietsje met duwstang. Super leuk voor als we met de hondjes gaan wandelen, kan de kleine man lekker rond kijken vanaf het fietsje. Dan zie je toch meer als vanuit de kinderwagen.

 • Claudia Diependaal zegt:

  Wauw zeg! Dat je dit weg mag geven echt zo te gek! Alle kleinkinderen kunnen erop dat is zo leuk. Daarna kan hij naar mijn zusje zij wordt voor het eerst mama. Haha ik oma en zij mama voor t eerst het is wat ??

 • Dit zou wel wat voor onze zoon zijn. Hij kan al goed zijn evenwicht op zijn loopfiets bewaren, met d driewieler zou hij kunnen leren trappen.

 • Miekske Dingens zegt:

  Heel graag een kansje voor ons zoontje, zo kan hij op een veilige manier de beginselen van het fietsen leren 🙂 <3

 • Els Wanders zegt:

  Ik wil graag meedoen voor mijn zoontje Niek van 1 jaar. Hij geniet er nu ook altijd heel erg van als we met de kinderwagen gaan wandelen, en kijkt graag rond. Wanneer we hem hierin kunnen duwen zal hij ook zeker genieten, en over een tijdje kan hij dan zelf gaan (mee)fietsen.

 • Nadia Lahpor-Hesse zegt:

  Wat een super gave prijs om weg te mogen geven! Ik doe graag mee voor mijn zoontje van twee jaar. Toen we van de week met het mooie weer alle buitenspeelgoed op gingen ruimen, kwamen we erachter dat hij zijn loopautos wel ontgroeid is… Daar hebben we ondertussen al andere kindjes bkij mee gemaakt, maar nu moet mijn zoontje nog iets hebben. We waren nog aan het twijfelen tussen een fietsje en een tractor, maar deze trike vind ik veel gaver! Zeker omdat hij er nog super lang plezier van zou kunnen hebben! Heerlijk rondcrossen in de zomer ,)

 • Chantal Obbink zegt:

  Wat gaaf zeg! Ik doe heel graag mee voor onze kids! Zou fantastisch zijn dit voor ze te winnen??

 • Alyt van der Heide zegt:

  Doe heel graag mee voor mijn gastkindjes (0 tot 4 jaar). Vind het fijn dat ik de fiets kan ombouwen zodat ieder op zijn/haar niveau kan gaan fietsen. Ideaal.
  En bespaart mij ook ruimte.

 • Dit is wel heel erg leuk om te winnen. Mijn nichtje krijgt dan een bijzonder verjaarscadeau.

 • Wat een geweldig fietsje in de blauw/groene kleur.
  Schitterend cadeau voor het kleinzoontje van mijn vriendin.
  Mijn kleinkinderen zijn hier al te groot voor, daarom doe ik graag mee voor mijn vriendin .
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje
  Ik heb geen Facebook.

  • Ik heb geen Facebook, dus kan ook niet kijken of ik gewonnen heb.
   Krijg in beeld dat ik in moet loggen, maar dat kan ik niet.
   Hoe weet ik dan of ik heb gewonnen?

 • froukje bruinsma zegt:

  Wauw wat een mooi cadeau voor onze dochter. Eerlijk is eerlijk, maar ze krijgt vaak de afdankertjes van onze zoon. Het zou erg leuk zijn dat zij nu deze nieuwe ‘fiets’ krijgt. Dat ie blauw met groen is, zal haal niets uitmaken…. 🙂

 • Wauw wat een uitvinding! De groen-blauwe kleur past precies bij mn neefje van bijna 2, maar ook mijn nichtje van een half jaar kan straks lekker spelen met dit Vtech fietsje. Ik doe graag mee voor hun en alle andere kindjes die graag bij ons op bezoek komen ???

 • anita kempenaers zegt:

  doe graag mee en wil dit schenken aan moeders voor moeders die kunnen er een moeder die het niet zo breed heeft gelukkig mee maken

 • Saskia de Reus zegt:

  Vtech staat voor:
  Veel speelplezier met
  Tomeloze energie, maar ook
  Educatief en leren
  Concentreren en vooral
  Het zelf doen!!!

  Wow, zo’n prachtige bike zou mijn dochter geweldig vinden. Lekker hard scheuren en later driften.

 • Mooie winactie! Mijn dochtertje van 1 heeft nog niet zo’n mooi compleet fietsje., Het mooie weer komt eraan (tenminste dat hoop ik ;-), dus we zouden er graag mee op uit gaan. En blauw/groen kan ook prima voor een stoer meisje al zeg ik het zelf.

 • wauw! wat ontzettend leuk. dat zou ons sophietje vast heel erg leuk vinden. ik doe dan ook graag mee voor haar.

 • erika panjer zegt:

  Super gaaf
  die zou ik wel heel graag willen voor ons neefje zodat ie alvast goed fietsen kan leren

 • Onwijs tof! Die zou wel heel leuk zijn voor Norah, kunnen we gezellig samen op pad! Ik zie die twee van ons al helemaal samen zitten terwijl de mama’s gezellig kletsen en wandelen, haha! ?

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee, wat een geweldige prijs voor mijn zoontje Nicky, zou hij prachtig vinden.
  Ik waag graag een kans !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 • ? wat een superleuke blog over een supercoole trike! Heel leuk om te lezen, maar het zou natuurlijk nog leuker zijn om hem te winnen voor onze lieve kleine grote Kelvin, dan kan hij lekker “zelf” fietsen net als zijn grote broer ??

 • Adriana de Ruiter zegt:

  Wat een geweldig ding! Superhandig dat je hem steeds kunt verstellen zodat ze er écht tot zes jaar mee kunnen spelen! Ik doe supergraag mee voor onze pleegdochter en de pleegkindjes die in de toekomst nog in ons huis zullen komen wonen voor korte of langere tijd. Zou geweldig zijn!!! Ik ga duimen!!!

  fijne dag!!!

 • Wauw wat leuk!! dat driften ook haha super tof! wij hebben kids van iedere leeftijd hier 5,4,3 en een half jaar dus hier kunnen ze met 1 fiets met zijn allen hun lol op! dat scheelt weer een hoop ruimte in de garage dus wij doen heel graag mee voor deze alles in 1 fiets van Vtech! Super leuk!!

 • Superleuk! Het speelgoed van Vtech is zo geweldig leuk en kan tegen een stootje. Ik zou maar wat graag deze Super Trike 4 in 1 willen winnen voor ons derde kindje op komst.

 • Laura Kolthof zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 jongste zoontjes van 2 jaar en van 6 weken oud!
  De oudste is er alweer te groot voor maar de jongsten zullen er heerlijk mee kunnen spelen en nu de lente is begonnen gaan we graag naar buiten! Zou fantastisch zijn 😀

 • Trotsema fati zegt:

  Het lijkt me super geweldig voor mijn zoontje die op 5 april 1 jaar wordt en zijn onverwachte broertje die in in juli wordt verwacht zo kan ik straks makkelijk buiten stappen met met kleintje van 1 jaar als hij straks de kinderwagen over gaat dragen aan zijn broertje en dat zal ook zijn eerste prachtige verjaardagscadeau worden.
  Ik ga heel blij worden als ik het voor hem win en zijn oudste zus van 7 en broer van 5 ook om samen lekker te spelen met de fiets.

 • hilde maldoy zegt:

  Wat een leuk fietsje van Vtech! Zou geweldig zijn om dit te winnen voor mijn 6 kleinkinderen waarvan de oudste net 3 jaar geworden is en de jongste 5 maanden. Dat is nog jaren speelplezier voor al mijn lieverdjes.

Reageren is niet mogelijk.