Review: Milestone Baby Cards

img_6145

Ik kreeg van mijn lieve vriendinnetjes en familieleden tijdens de babyshower de Milestone Baby Cards! Dit stond al een tijd hoog op mijn verlanglijstje omdat ik nogal van fotograferen hou en helemaal als je dan zo’n wolk van een baby hebt. Een ideaal cadeau dus voor mij, vond ik zelf al en dus ook die lieve mensen.

milestone baby cardsWat zijn Milestone baby cards?

De milestone cards zijn simpelweg gezegd 30 kaarten waarop bepaalde mijlpalen staan. Zoals de naam het eigenlijk al zegt.  Mijlpalen die je (pasgeboren) baby gaanderweg behaald. Zo zijn er hele makkelijke mijlpalen zoals het “vandaag ben ik 1 week oud” (zie hierboven) en de “vandaag ben ik 4 maanden oud”. Maar er zijn ook mijlpalen waar je kindje veel voor moet oefenen. Zo kun je de dag vastleggen waarop je kindje voor het eerst omrolde, de dag waarop je kindje voor het eerst echt lachte of de dag waarop je kindje voor het eerst mama/papa zei!

Bovenaan het kaartje kun je een datum schrijven, zelf hebben we dat nog niet gedaan omdat we de kaartjes willen bewaren voor een eventuele tweede. Maar je zou ook met washi tape er een datum op kunnen zetten, die haal je er met gemak weer af! Heel erg handig dus in gebruik en daarvoor krijgen de makers van de Milestone Cards een dikke plus. Ook de vormgeving vind ik erg mooi, het is voor zowel een jongen of een meisje te gebruiken, heel neutraal maar wel met leuke illustraties!
milestone baby cards

Wat ik wel een minpuntje vind is de logica ervan. Ik zelf vind het niet logisch dat ze qua telling met “weken oud” wel eerst week 1 en 2 erbij doen qua kaartjes en dan gaat het opeens over naar week 4, week 6 en zo verder tot aan week 12. Ook qua maanden, ik verheugde me al op een serie foto’s waarbij ik ‘1 maand oud’ tot en met ‘1 jaar oud’ kon schieten met mijn Canon 650D, maar helaas. Ze beginnen bij 4 maanden (dit in verband met de weken neem ik aan). In mijn ogen totaal niet logisch, maar goed.. Wie ben ik. Wellicht zit er wel een logica achter die ik niet zie!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al met al hebben de Milestone Baby Cards dus meer pluspunten dan minpunten en zou ik hem toch zeker wel aanraden om aan te schaffen als newborn moeder zijnde! Er zijn ondertussen nog veel meer verschillende milestone  baby kaarten verschenen, voor een leuk overzicht check de link.

Deze review is niet gesponsord of betaald, ik schrijf dit puur omdat ik mijn ervaring wil delen met jullie.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Jess op 1 april 2014 om 07:02

  Die zijn zo leuk. Ik heb ze niet maar bij nummer twee ga ik die zeker aanschaffen. Zo jammer dat ik die niet kende toen ik zwanger was van Sam.

 2. Linda op 1 april 2014 om 08:00

  Vind het ook zeker jammer dat ik ze niet kende. Dat kaartje met ‘voor het eerst mama’ is wel erg gaaf.

 3. joyfromjoyce op 1 april 2014 om 09:47

  Leuk die staat ook op mijn wishlist bij een tweede!

 4. Nicky op 1 april 2014 om 11:03

  Ik vind de kaartjes erg leuk. Vind de tussen stapjes inderdaad ook niet echt logisch.

 5. healthymommy2014 op 1 april 2014 om 11:56

  Jaaa.. Deze kaartjes heb ik ook al. Zo leuk en handig!

 6. jennn op 1 april 2014 om 12:34

  Oh wat leuk!

 7. Eline op 1 april 2014 om 18:04

  super leuk! Bij mij staan ze ook op m’n wishlist 🙂

 8. stephanievandrunen op 3 april 2014 om 01:01

  Ik ben dan niet zwanger o.i.d., maar ben deze eens tegengekomen op een beurs. Hartstikke tof idee, ‘later’ wil ik dat ook zeker gaan kopen om bij te houden 😀 leuke herinnering is het!

 9. mamasgoud op 3 april 2014 om 13:22

  Leuk idee!! Ik ga ze ook eens zoeken.

 10. Whitney op 6 april 2014 om 11:11

  Ik snap de logica ook niet. Ben first smile vergeten vast te leggen helaas.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje