Review: Milestone Baby Cards

Ik kreeg van mijn lieve vriendinnetjes en familieleden tijdens de babyshower de Milestone Baby Cards! Dit stond al een tijd hoog op mijn verlanglijstje omdat ik nogal van fotograferen hou en helemaal als je dan zo’n wolk van een baby hebt. Een ideaal cadeau dus voor mij, vond ik zelf al en dus ook die lieve mensen.

milestone baby cardsWat zijn Milestone baby cards?

De milestone cards zijn simpelweg gezegd 30 kaarten waarop bepaalde mijlpalen staan. Zoals de naam het eigenlijk al zegt.  Mijlpalen die je (pasgeboren) baby gaanderweg behaald. Zo zijn er hele makkelijke mijlpalen zoals het “vandaag ben ik 1 week oud” (zie hierboven) en de “vandaag ben ik 4 maanden oud”. Maar er zijn ook mijlpalen waar je kindje veel voor moet oefenen. Zo kun je de dag vastleggen waarop je kindje voor het eerst omrolde, de dag waarop je kindje voor het eerst echt lachte of de dag waarop je kindje voor het eerst mama/papa zei!

Bovenaan het kaartje kun je een datum schrijven, zelf hebben we dat nog niet gedaan omdat we de kaartjes willen bewaren voor een eventuele tweede. Maar je zou ook met washi tape er een datum op kunnen zetten, die haal je er met gemak weer af! Heel erg handig dus in gebruik en daarvoor krijgen de makers van de Milestone Cards een dikke plus. Ook de vormgeving vind ik erg mooi, het is voor zowel een jongen of een meisje te gebruiken, heel neutraal maar wel met leuke illustraties!
milestone baby cards

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat ik wel een minpuntje vind is de logica ervan. Ik zelf vind het niet logisch dat ze qua telling met “weken oud” wel eerst week 1 en 2 erbij doen qua kaartjes en dan gaat het opeens over naar week 4, week 6 en zo verder tot aan week 12. Ook qua maanden, ik verheugde me al op een serie foto’s waarbij ik ‘1 maand oud’ tot en met ‘1 jaar oud’ kon schieten met mijn Canon 650D, maar helaas. Ze beginnen bij 4 maanden (dit in verband met de weken neem ik aan). In mijn ogen totaal niet logisch, maar goed.. Wie ben ik. Wellicht zit er wel een logica achter die ik niet zie!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al met al hebben de Milestone Baby Cards dus meer pluspunten dan minpunten en zou ik hem toch zeker wel aanraden om aan te schaffen als newborn moeder zijnde! Er zijn ondertussen nog veel meer verschillende milestone  baby kaarten verschenen, voor een leuk overzicht check de link.

Deze review is niet gesponsord of betaald, ik schrijf dit puur omdat ik mijn ervaring wil delen met jullie.

10 reacties op “Review: Milestone Baby Cards

Reageren is niet mogelijk.