Review: Marvel Universe Live!

Vrijdagavond ging Elise van The Little Style Guide samen met haar gezin naar Marvel Universe Live! speciaal voor Meisje-Eigenwijsje. Lees hier wat ze ervan vonden…

Op weg naar de Ahoy vraag ik aan de meiden, en hebben jullie er zin in? Jaaaaa klinkt het vanaf de achterbank, ze hebben er onwijs veel zin in! En of ze van de show genoten hebben? De één wel en de ander niet zo..

Goed, laten we bij de ontvangst beginnen. Toen we binnen kwamen kregen we als leuke mededeling dat we een upgrade kregen van onze plaatsen. We mochten plaats nemen op arena tribune, super want zo hadden we een perfect zich op het midden podium. Er stond een standje met popcorn en suikerspin en uiteraard moest dat gekocht worden want tja daar zat zo’n gaaf masker bij! Ok super cool hoor meiden, jullie zijn echte helden hihi!

3

Toen we plaats namen begon al snel de show en dit was het moment dat mijn ene dochter op het puntje van haar stoel zat en alles zoooo cool vond, en de andere dochter met haar handen over haar oren ver onder de schouder van manlief was verstopt.. Ok, jullie snappen het misschien al, voor mijn jongste dochter was de show niet zo heel erg geschikt. Ze vond het niet eng ofzo maar ze had wel last van de harde knallen en geluiden. Helaas is daarom manlief voortijdig met haar naar buiten gegaan. Neemt niet weg dat de show gewoonweg super gaaf was! Mijn oudste vond het geweldig en heeft van het begin tot het einde er super van genoten. Zo vet hè mama hoorde ik een paar keer naast me. Ook al wist ze niet precies hoe alle superhelden nou heette, ze zat helemaal in het verhaal en genoot er erg van.

10

De show zat ook zo goed in elkaar, wat een productie zeg! Alles klopte, aan ieder detail was gedacht. Van spetterend vuurwerk, stuntende motorcrossers tot geweldige vechtscènes alles was even spectaculair. De super helden zoals Spiderman en Iron Man moesten het opnemen tegen de schurken.  De show is Nederlandstalig en was daarom voor de kinderen goed te volgen. Overigens zag ik kinderen in allerlei leeftijden, van nog kleine dreumesen tot tieners, dus een show die vele zal aanspreken. Is jouw kind gek op superhelden dan moet je eigenlijk wel naar deze show gaan. Mochten ze snel last hebben van harde geluiden dan zou ik oordopjes meenemen want het is wel een show met vuurwerk en de daarbij behorende knallen en opzwepende muziek.

8

Ik vond de show van een ontzettend hoog niveau, de decors werden steeds in rap tempo verwisseld en zagen er mooi uit. Tel daarbij de diverse lichteffecten en ongelofelijke goede martial arts skills op en je hebt een top show! Marvel Universe Live wordt niet voor niets geroemd als de meest technisch geavanceerde live show ooit. Je hebt nu nog de kans op naar de show te gaan want er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de show van zaterdag of zondag. Kijk hier voor meer informatie.

7

Liefs, Elise