Review Mama Me-time kit “mijn zomer”

Ik ben gek op me-time. Het is iets wat ik voorheen vooral als luxe zag, maar nu echt als noodzaak. Tijd voor jezelf nemen is namelijk ontzettend belangrijk. En zou elke moeder, elke vrouw dagelijks moeten doen. Je komt er van tot rust en laadt jezelf op. Daarom wilde ik heel graag de Mama Me-time kit “mijn zomer” van Mary-Lou van Tijd voor Mama ontvangen. Deze kit is namelijk een fijn hulpmiddel hierbij. In deze blog laat ik zien wat er in de mijn zomer kit zat en wat ik ervan vond. Deze kit is overigens momenteel niet meer te bestellen, maar er komt dit jaar zeker nog een kit.

De Mama Me-Time kit

Vind je het lastig om van tijd voor jezelf een prioriteit te maken of vind je het fijn om hierin geïnspireerd te worden? De Mama Me-time Kit is precies wat je nodig hebt. In deze themakits zitten fijne producten waarmee je als moeder thuis eindelijk dat (verwen)momentje voor jezelf kunt nemen. Het is een verrassingspakket dat steeds in thema wisselt, maar altijd als doel heeft jou te verrassen en te verblijden. De kits doen het overigens ook goed als cadeau!

Lees ook: Me-time, een uitdaging met twee kinderen?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Unboxing de Mama Me-time ‘mijn zomer’ kit

Op het moment dat ik het pakketje ontving kon ik hem niet direct uitpakken. Het was namelijk spitstijd met zwemles, eten koken en de kinderen naar bed brengen. De dagen daarna zag ik hem telkens staan en wilde ik hem uitpakken, maar ik wilde er ook de tijd voor nemen. Tijd voor mezelf. Maar die nam ik niet. Oei, slecht begin als het gaat om me-time nemen. Ik plande voor mezelf op een gegeven moment dus echt tijd hiervoor in. Want zoals ik in het begin al zei: me-time is geen luxe maar een noodzaak.

Alleen al het openen van de doos was een genot. Een super leuk kaartje zat erbij en hele leuke en mooi ingepakte cadeautjes. Ik vond het fijn dat het zo persoonlijk was. Op een van de verpakkingen stond mijn naam gestempeld en zo voelde het echt als met zorg uitgekozen voor mij.

Ik voelde me net een klein kind bij het uitpakken van alle cadeautjes. Cadeautjes voor mij en dan ben ik niet eens jarig. Dat voelt echt als een genot. En vooral omdat elk cadeau op zichzelf al leuk is, maar samen echt een geheel vormen. Hieronder vertel ik wat het precies is.

Als eerste pakte ik deze heerlijke geurkaars uit. Als er iets is waar ik van houd dan is het wel een lekker geurtje en kaarsjes branden. Ook in de zomermaanden. Deze geurkaars “zomerse aloë Vera” is van Lemon & Mimosa en deze worden gemaakt van kokosnootwas en essentiële oliën. De lont is van katoen waardoor de kaarsen ook nog eens duurzaam en puur zijn.

Daarna schoof ik dit doosje open. Een hele leuke kleine verrassing. Je snapt dat het chocolaatje al heel snel op was. En nee dit keer niet door de kinderen maar door mezelf!

Het volgende potje is de Troetelzout van Nouz. In dit troetelzout zitten heerlijke ingrediënten zoals aepsomzout, dode zeezout, rozenblaadjes en amandelolie. De essentiële oliën maken het helemaal af en zorgen er ook voor dat je heerlijk ontspannen raakt. Dit troetelzout is speciaal voor een fijn voetenbadje maar kan ook gewoon in bad gebruikt worden. Nu hebben wij zelf geen bad dus wordt het vooral een voetenbadje. Al kun je het natuurlijk ook gebruiken tijdens een lange douche.

Alhoewel ik echt twee linkerhanden heb en totaal geen creatieveling daarin ben vond ik dit pakketje verrassend leuk. Een DIY borduurpakket wat zeer toegankelijk is voor beginners, maar ook nog leuk voor de gevorderden. Nu kun je mij dus onder de beginner scharen, dus dit pakketje gaat mee naar de camping!

Als laatste pakte ik deze glazen karaf uit. In eerste instantie had ik even niet door wat het was, maar als snel had ik het in de gaten. Met deze karaf tafelwater van Pineut maak je in 30 minuten tijd een heerlijk zomers drankje wat niet alleen lekker smaakt, maar ook bomvol vitamines zit en je lijf kalmeert en ontspant door de verveine die erin zit.

Review Mama Me-time kit

Al met al vond ik het uitpakken al een feestje op zichzelf en is elk product een schot in de roos. Wat is dit heerlijk genieten en wat een fijn thema ook. Ik weet zeker dat mijn zomer net een stukje extra relaxed wordt met deze fijne producten. Nu nog ervoor zorgen dat ik de tijd voor mezelf ook inplan. Want er vanuit gaan dat er vast wel ergens een gaatje in de planning komt voor me is funest natuurlijk.